Rosberg, Yenilenen Mercedes'in Singapur'a Uymasını Umuyor

yazar:

kategori:

Rosberg “Son yarışlarda araçta iyi gelişim gösterdik ve Singapur’da avantaj sağlamayı umuyoruz. 2008’de oradaki ilk yarışta 2. olmuştum bu yüzden oraya ait iyi anılarım var. Pistin kendisi eğlenceli ve sürüş mücadele gerektiriyor.  Pistin dur-kalk özelliği tura tamamiyle odaklanmanızı gerektiriyor ve gerçek cadde pisti gibi kendinizi bariyerlere çok yakın gidiyorsunuz.” dedi.

Ross Brawn “Singapur cadde pisti çok dar ve bir çok yerde 1 ve 2. vitestleri kullanıyorsunuz. Bu açıdan düşük hızlı bir pist ve yüksek downforce ayarları gerektiriyor. Singapur ve son yarışlarda iyi puanlar almayı hedefliyoruz.” dedi.

Michael Schumacher “Geçen sene Singapur’da gerçekleştirdiğim ilk gece yarışından gerçekten keyif almıştım ve çok farklı zamanlarda çalışmak ilginçti. Ancak yine de gece sürmek ve toplantılar yapmak güzeldi.”

“Cadde pisti eğlenceli ve oldukça mücadeleci ve taraftarlar için de çok güzel bir yer çünkü caddelerde sürülen araçlara çok yakın olabiliyorlar ve gerçek yarış izliyorlar.”

“Spa ve Monza’da gerçekleştirilen Avrupa yarışlarının son ikisinde iyi sonuçlarla keyif aldık ve takımdaki herkes Asya’da gerçekleştirilecek yarışlarda da iyi sonuçlar alabilmemiz için sıkı çalışmayı sürdürüyorlar.” dedi.


Yorumlar

  1. ben de koptum ona. aracı hızlandırmak için elinden gelenin fazlasını yapıyor demeye getirmişler sanki.

  2. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Alıp*

  3. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Çok Güzel ya 🙂 Alonso"nun Aracı Alık Koşmasına Bittim 😀

  4. Artık podyum bekliyoruz SCHUMACHER

  5. bence o kadar da ters özellikte değil singapur . monzada çok düşük downforcea rağmen araç mclarendan daha iyi hızlanıyodu ilk şikan sonrası . belki de şuminin marifetiydi 🙂 görecez …

  6. ben ikisinden birinin ilk 5'e gireceğini düşünüyorum

  7. Mercedes, önceki pistler aracın karakterine uygun olduğu için iyi bir performans sergiledi. Singapur ise tam ters özelliklere sahip bir pist. Bu nedenle Mercedes'in aynı derecede hızlı olmasını beklemiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir