Button 2013'te Ferrari'ye Mi Geçmek İstiyor?

yazar:

kategori:

Monza padoğunda bazıları, Ekim ayı yaklaşmasına rağmen neden Button’un McLaren’de kalacağının açıklanmasını merak ediyordu.

Oricchio, Button’un 2012’de McLaren’de kalmak istediğini ama sonrasındaki sezon pazara bakma niyetinde olduğunu düşünüyor.

Oricchio: “Cevap basit: Button Ferrari ile ilgileniyor.  Ve Ferrari de onunla ilgileniyor.”

Button aslında böyle bir şey olmadığını belirtmişti ama söylentiler farklı yönde çıkıyor.

Ferrari’de Felipe Massa’nın anlaşması önümüzdeki sezon sona eriyor ama henüz bu anlaşmanın uzatılması yönünde bir açıklama gelmedi.

Brezilyalı pilotun yeri için Button’un yanı sıra geçen hafta takımla teste çıkan Sergio Perez’in de adı geçiyor.

Oricchio: “Button, bir Ferrari pilotu için doğru profildir. Hızlı, Fernando Alonso ile birlikte olma yeteneğinde ve düzenli olarak en hızlılar arasında. Ayrıca ALonso’nun da desteğini alıyor.”

Button da Ferrari için yarışabileceğini gizlemiyor.

Button: “Büyürken, üç büyük takım beni heyecanlandırırdı: Williams, McLaren ve Ferrari”

“Bu demek değil ki çocukluk hayalinizi gerçekleştirmek için Ferrari kullanmanız gerek. Çünkü büyüdükçe bazı şeyler değişir. Ben mutluyum ve burada şampiyonluk kazanırsam daha da mutlu olacağım”

Whitmarsh: “Bunu sadece konuşuyoruz. Doğru olanın, görüşmeleri sessizce yapmamız”

“Önümüzdeki senelerde birlikte çalışmanın yollarını bulacağımızdan eminim. Bu kesinlikle benim dileğimdir ve umarım Jenson da bunu istiyordur”


Yorumlar

  1. hahahah xD xD

    Benim gibi takım değil pilot destekleyin o zaman xD Schumacher'i 1999'dan 2006'ya kadar izledim hemde nerdeyse tüm yarışlarını 2006 2009 arası max 2 3 yarış izledim ama schumi geldikten sonra tekrar hepsini izlemeye başladım xD schumi gidince kimi tutucam bilemiyorum ama bırakmam bu sefer hamilton tafanı dogru kayıyorum sanki schumi'den sonra o bana daha ateşli biri gibi geliyor kanım ısınıyor hamilton'a xD

  2. bende aynı durumdayım, alonso yu sevmiyorken…..bir anda alonso yu desteklerken bulduk kendimizi…

  3. Ben hem Kimi hayranı ve Ferrari hayranıyım.Aynı zamanda Alonso'nun anti-hayranıydım Ferrari'ye gelmeden önce.Ancak Kimi Ferrari'den gittikten sonra , Massa'nın da performansı kötü olunca Ferrari'de tutacağım pilot kalmadı bu sayede Alonso'ya daha bi iyi gözle bakmaya başladım.Hala Alonso'nun fanı değilim ancak Ferrari'nin kazanması için bu adamın kazanması şart. 🙂 Yani söyleyeceğim şey zamanla alırşırsın bu duruma eğer böyle bir şey olursa… 🙂

  4. bence kesinlikle gitmemeli button ve ferrari hiç hoş değil button mclarenden emekli olmalıdır yani ferrariye gitmesi bence iyi olmaz hem mclaren ferrariden daha hızlı bu aralar ama tabi kide 2013de nasıl olur bilemeyiz 🙂

  5. ilahi güldürdün beni ^^

  6. forza mclaren avatarı
    forza mclaren

    yaw ben fanatik derecede button ve mclaren taraftarıyım şimdi button ferrariye giderse ben kimi tutucam şaşırdım =( mclareni tutarsam buttonu destekleyemem buttonu tutarsam ferrariyi desteklemiş olurum o da olmaz ezeli rakip=( yaw jensonum sen en iyisi kal mclarende üç kuruşluk aklımıda kaybettirme bana =)

  7. Yavuz Balcı avatarı

    Mevzu McLaren ise gerisi teferruattır. Lewis'te dahil gitmeyen isteyen gidebilir. Ron Dennis'i göreyim yeter :))

  8. hayıır button mclaren e ihanet etmee sana ihtiyacımız var :'(

  9. button bence çok iyi bir pilot….son derece mantıklı ve nerede ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor..tecrübesini piste yansıtabilen pilotlardan…bir ferrari taraftarı olarak button ı görmeyi çok isterim (ferraride) ama takım bir süreliğine de olsa artık alonso nun….button a destek vermezler bence….burdaki herkes ferrarinin ikinci pilotlara yaptıklarını çok iyi biliyor…(maalesef massa nın da o gruba girmesi beni çok üzüyor…)….button a da farklı davranmazlar yazık olur adama…

  10. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    bir kere Button iyi bir pilot (kaliteli)
    aynı zamanda iyi bir insan (gördüklerim tabiki ve en azından benim gözümde tutarlı bir insan)
    Button'ın ben mclaren'de kalacağına inanmaktayım ki mclaren takımı istikrar açısından Button gibi bir pilotu şu aşamada zor bulur (hem yaşı itibariye 5 sene rahalıkla sürebilir)
    tabiki beklenen sözleşmeye bağlı (mclaren iyi bir teklif yaparsa kalır inancımı taşımaktayım)
    ha olurda Button ferrari!'ye geçerse o zaman işler karışır (hem olumlu tarafları ile hem olumsuz tarafları ile burada detayları vermeme gerek yok zaten)
    hele bir yeri gelsin o zaman detaylar tüm çıplaklığıyla enine boyuna tartışılır burada 🙂

  11. rocco junior avatarı

    Button,Ferrari'de ilginç olur bence.Takımlar şampiyonası için çok iyi bir pilot;istikrarlı ve arada 1-2 galibiyet alıyor.Eğer araç izin verirse tipik yağmur,çamur,kaos ortamlarından altın zaferler çıkartabilir.2013e kim öle kim kala ama bence Massa ile 2012 de bile devam edilmemeli.Yerine Perezi alıcaklar diye tahmin etmekteyim

  12. alonso ve button; kulağa harika geliyor.hele massanın kazadan sonraki performansını gördükçe ve buttonun doğru araçta olduğu zaman neler yapabileceğini gördükçe kesinlikle ferrarinin takımlar şampiyonluğu egemenliği tekrardan başlar.pilotlar şampiyonluğu buna mukabil el değiştirerek devam eder diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir