Bahreyn 2011 Ücretini İade İstememiş

yazar:

kategori:

Bahreyn GP, ülkedeki karmaşa yüzünden takvimden düşürülmüştü. Sene başında, böyle bir durum olması halinde Bahreyn’den ücret alınmayacağı yönünde bazı söylentiler olsa da Ecclestone, Bahreyn yetkililerinin bu yaklaşık 25 Milyon £ ücretin F1’de kalmasından memnun olduklarını söylediklerini belirtti.

Independent’e konuşan Ecclestone: “Bu sene cironun düşeceğini düşünmüyorum. Sabit kalacaktır. Çünkü Bahreyn için ödeme aldık. Onlara parayı geri vereceğimizi söyledim ve dediler ki ‘zahmet etmeyin’. Ciro ve kârın aşağı yukarı 2010 gibi olacağını düşünüyorum”

Ecclestone ayrıca Bahreyn’de bu sene de yarışın iptalinin olmamasını umuyor.

Ecclestone: “Dün Bahreyn ile görüştüm ve her şeyin yolunda olacağını söylediler”

Ecclestone, yeni yer hedefleri için ise Meksika ve Güney Afrika’yı gösterdi.


Yorumlar

  1. Onlara parayı geri vereceğimizi söyledim ve dediler ki 'zahmet etmeyin'

    Eminim Bernie sadece ve sadece nezaketen iade teklif etmiştir, üstelememiştir 🙂

  2. Ömer_Massa avatarı

    lev nikolayevic çok haklısın bu konuda…

  3. Bahreyn halkının rızkının kraliyet züppeleri tarafından nasıl çarçur edildiğini,gösterilerin üstünün örtüldüğü bir ortamda en iyi açıklayan haberdir.

    Bu Bernie'nin de yüzü gözü morlar içindeki saat reklamından sonra kendi kendime sorduğum "Para için yapamayacağı ve yaptıramayacağı şey var mıdır?" sorusunun da bildiğim cevabını pekiştiren bir haber.Diyelim ki bundan sonra 40 sene daha yaşadın,ya sonra Bernie?Geriye açgözlü imajın,kızlarının daha fazla kazanabilmek için verdiği yarıçıplak resimler ve Allah yolunda harcamadığın kağıtlar kalacak.İnsanın gerçek kazancı Allah yolunda harcadığı mallardır.

  4. Menfeat çıkar dünyası kardeşim işte bu pist çıkarmı takvimden şimdi tabikide çıkmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir