Renault, 2012'de Daha İyi Olma Konusunda Emin

yazar:

kategori:

Takım patronu Eric Boullier, sene ortasında gösterdikleri iyileşmenin 2012 öncesinde kendilerini umutlandırdığını söyledi.

Boullier “Size karşı açık olmak gerekirse sene başında podyum mücadelesi verebilecek bir araç üretebilecek kapasiteye sahip olduğumuz için küçük mutluluk yaşadık. Bu yeteri kadar mühendisliğe sahip olduğumuz ve iyi bir şeyler üretmeyi bildiğimiz anlamına geliyor.”

“Artık güncelleme hızına yetişemememizin nedenini biliyoruz ancak gelecek sene yine iyi bir araç üretebileceğimizden eminim.”

“Ve bunun dışında bizi daha iyi kılacak farklı parametreler var ve rüzgar tünelinden % 60 daha iyi sonuç alıyoruz. Bu yüzden dürüst olmak gerekirse çok iyimserim.” dedi.

Boullier, Singapur’a getirecekleri güncellemelerle daha da iyileşeceklerini düşünüyor.

Boullier “İtalya’da planladığımız tüm güncellemeleri üretimdeki sorunlar nedeniyle getiremedik. Bu da en büyük güncellemenin Singapur’da olacağı anlamına geliyor.”

“Ne kadar geliştireceklerini bilmiyorum ancak belki 0.2 sn olabilir. Bunun yanında aracın ayarlarında da değişiklik olacak. Daha fazla kazanabiliriz de.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Artık güncelleme hızına yetişemememizin nedenini biliyoruz

    Takımı kâr odaklı çalışan bir şirket gibi yönettiğiniz için olabilir mi?

  2. takımlara kalsa hepsi bir sonraki sezon daha iyi olacak. williams yıllardır bunu söyledi ama olmadı. takımı iyice ticarethaneye çeviren renault'tan bundan sonra olsa olsa cacık olur. ön grupta yarış takımı ruhuna en az sahip olan 'oluşum'

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir