Sutil: "Singapur'da Her Şey Olabilir"

yazar:

kategori:

Force India, son yarışlarda aldığı sonuçların ardından Sauber’i geçerek klasmanda 6. sıraya yerleşti.

Bu sene düşük yere basma kuvveti gerektiren pistlerde de etkili sonuçlar almayı başaran Force India’da Alman pilot, Singapur’da Monza’ya göre daha iyi olmalarını bekliyor.

Sutil: “Monza’nın düşük yere basma kuvvetli konfigürasyonu, bizim için o kadar iyi çalışmadı. Singapur’un daha iyi olması gerek. Önceden olduğunun tersi: Yere basma kuvveti isteyen pistlerden şimdi daha rekabetçiyiz. Bu yüzden (Singapur’da) güçlü olmalıyız. İyi bir strateji ile orada her şey olabilir”

Di Resta ise Singapur’da ilk defa yarışacak.

Di Resta: “Geçen sene orada sadece izliyordum ve pistte geziyordum. Bu yüzden pist düzenini biliyorum. Ama Singapur, hız kazanmanın daha zor olduğu pistlerden birisi. Çünkü çok uzun bir tura sahip. Ayrıca bütün cadde pistlerinde hafta sonu içinde güveninizi inşa etmeniz gerekiyor.”

“Bu meydan okumadan kesinlikle keyif alıyorum. (Cadde pistlerin) biraz farklı bir yaklaşım benimsemeniz gerekiyor. Araçta çok fazla zaman geçirip pistin sınırlarını zorlamanız gerek. Havayı da göz önünde bulundurmalısınız. Çünkü herhangi bir yağmur fırtınası işleri etkileyebilir. Umarım pisti öğrenirken yağmur yağmaz”


Yorumlar

  1. yav bu adamın demeçlerinede kimse yorum yapmıyo:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir