Alonso, Vettel'e Küfür Ettiği Yönündeki Haberleri Yalanladı

yazar:

kategori:

Bild-Zeitung’un haberine göre Alonso, Monza’daki podyumun öncesinde şampiyona lideri ve yarışın galibi Vettel’in kulağına “Cehenneme kadar yolun var adamım” demiş.

NOT: İfade “f*** you, my boy” şeklindedir; çevirisi mümkün değildir.

O yarışta Alonso kendisi de kabul ettiği üzere Vettel’e geçilirken sert savunma yapmıştı.

Ama bu haberin ardından Alonso, Vettel’i aşağılamadığını belirtti.

Alonso: “Kısa bir süre sohbet ettik ama oldukça normal ve dostçaydı”

Bild ise Vettel’in bu konu hakkında yorum yapmadı.

Ama RTL ile olan söyleşisinde Vettel, rakiplerine olan saygısından bahsetti.

Vettel: “Aşırı derecede sert bir yarış geçirseniz de bunu hissedebilmem önemlidir.”


Yorumlar

  1. alonsocu arkadaşlar yine savunma moduna girmişler…yahu adam erkek adam etse ne olur etmese ne olur…anasınamı küfretmiş yok…biz gerçek hayatta hiçmi etmiyoruz…bu adamların aldıkları nefesi bile kaydediyorlar…hiçmi hata yapmayacaklar o heyecanla…elbet edilmemesi daha güzeldir. sürekli küfreden bir f1 pilotu varmı…yok…eee daha ne o zaman…
    düşünsene yeni yetme bir pilot yeni yetme bir takımla tüm f1 pilotlarını ve takımlarını maskaraya çevirmiş…f1 tarihinde az rastlanır bir fark oluşturmuş. dua edelim dövmüyorlar…
    toplumlarda kanun koyucular ve koruyucu kuvvetler hiç bir suçu tamamen yok etme amaçlı hareket etmezler…optimum bir seviyenin üzerinde bir durum olduğunda gereken tedbirler alınır ve müdahele edilir. o seviyenin altında olduğu sürece bildikleri halde pek müdahele etmezler. örneğin bilirki polis kendi mıntıkasında bir tek yerde küçük çaplı kumar oynatılıyor.o şekilde de büyümeden devam ediyor. ihbar olmadığı sürece pek ses etmez. ama bakar ki olay başka mecralara da sıçramış mekan sayısı artmaya başlamış başlar operasyonlara…
    şimdi burada alonsoyu nasıl biridir biliyoruz kendisi pek muteber biri değildir amma velakin öyle çok küferttiğinede şahit olmadık. olsa sık sık haber konusu olur f1 cemaati bu durumdan rahatsız olur gereken makamlar yeri geldiğinde alonso nun ağzına acı biber de sürmesini bilir.
    bu açıdan alonso fanlarının şunu demesi gerekir…
    "her ne kadar habere pek inanmasakta pek şahit olduğumuz bir durum değildir. erkek adamdır ara sıra olabilir. yinede böyle bir durumu tasvip etmeyiz. edeceksede bari kendi ana dilinde etsin kıvırması rahat olur…öyle global bir lisanla cemi cümleye rezil olmanın ne alemi var? biz alonso fanlarının böyle bir durumdan ziyade kafadan darbe almış bir pilotu geçmekle kendini tatmin etme durumunda olan pilotumuzun bu tavrı bize esas rahatsızlığı vermektedir. hep başka bahar hep başka bahar ne zamana kadar bekleyeceğiz? ömür bitiyor alonsonun mavi boncuk dağıtması bitmiyor…takım ona çalışıyor bir dediği iki edilmiyor…bir çok saç onun için süpürge ediliyor…ama nafile…araç yavaş mazeretinin arkasına daha ne kadar sığınacağız…kaldı ki antrenman turlarında uçan gayet iyi start alan bir aracın yarış içerisinde ilerleyen turlarda geçilmesi araçtanmı yoksa pilottanmı sorusunu akıllara getirmezmi? al bir şampiyonluk her gün küfret ağda yap ne yaparsan yap razıyız alonso…"
    olay budur…şuursuzca % 100 bir sevgi fayda yerine zarar getirir o insana…
    "koynumda varsa bir akrep olduğunu söyleyene rahmet" demiş büyük bir zat…bize öven değil yeren dost gerek…

    alem g.. olmuş, aldatmak maharet olmuş…
    sahte sevgi sözleri, ne alaka bu kadar sponsor desteği…
    bumudur ferrari, nerede o eski efsane hani…
    sol gösterip sağdan vururlar adama, pilot diye bunumu buldun sorarlar adama…
    rakipi küçümsedin, ama gün geldi sen küçümsendin…
    şampiyon yapanı yolladın, maskara edeni aldın…
    ben iyi araç kötü dedin, koca ferrariyi madara ettin…
    mclaren takımım dedin, ekmek yediğin yere ihanet ettin..
    aldırma artık kılı tüyü, başarı için yapacak bir tek kaldı büyü…
    en büyüğüm diye geçiniyorsun, çoluk çocuğa geçiliyorsun…
    zannetmeki ferrari hep sabreder, ummadığın bir anda seni azleder…
    çalıyor artık tehlike çanları, bırakacak artık seni ferrari fanları…
    fanların oldu sabır taşı, nerede hani gerçek f1 pilotajı…
    seni bir ümitle getirdiler, koca ferrariyi aleme rezil ettiller…
    akılda kalmamış bunlarda, ferrari maceran artık sonlarda…
    ferrari fanları sonuna kadar sabreder, ama olmadı alonso sıvışır terkeder…

    alonso mu? almıyayım arkadaş sağol…:))))))

  2. Adamın karakterinde yok. Sadece bunu ortaya atan uyduruk bir haberci var

  3. Kim o meşhur olmak isteyen, uydurma yazı yada konuşan, haber yapan dingil şahıs?

  4. bu iddia doğrulansın, ardından bir yorum yapılabilir. Saçma sapan doğruluğu şüpheli bir iddia için kimse birbirinin kalbini kırmasın boşuna

  5. kankalarsa şakasına demiş olabilir bence bir sorun yok ki en fazla öyledir yoksa durup dururken demez zannetmiyorum.Ha demişsede vettel için sorunda olmaz adam işine bakarrr yaneee

  6. Küfür ettiyse de onun seviyesini gösterir.Vettel'in de çok umrunda sanki peh.

  7. O malum zihniyet için yolun sonu gözüktü. Kendi kazdıkları kuyuya düştüler. Bizim belgeli hakikatlerimize ses çıkartamayınca sözü yine bambaşka yerlere çekmişler. Bakınız efendiler, foyaları iyice ortaya çıktı. O zevada şöyle bir sual yönelttim: Neden Alonso kendi savunmasına laf etmiyor da millet ona yapınca sorun çıkartıyor? ve daha da mühimi, siz neden bu hakikatlere karşı sessiz kalıyorsunuz? İşte o vakit, o zat cevab veremedi.

  8. şu habere inanıp da buraya gerçekmiş gibi yorum yazıyosunuz ya YUH size. diycek başka bişey yok. YORUMSUZSUNUZ! hem bi de burada BILD diye bir gazeteden bahsediyoruz. Dünyanın en saçma, uydurma ve yalan haber yapan gazetesi.

    http://www.ferrari.com/english/scuderia/blogs/alonso/archive/2011/09/21/it-would-be-great-to-make-it-three-but-four-out-of-four-wouldn%E2%80%99t-be-bad-either-.aspx

    " I’ve been told that some people have written that I said a bad word to him in the immediate post-race at Monza when we were talking about the pass that happened when the safety car came in: it’s incredible to see how far the made-up stories of certain people can travel! Not only did I never say the word in question to him but we chatted about the episode in a very good way, as was clear to everyone during the FIA Press Conference a few minutes later."

    Alonso gibi medyada hakkında ne söylendiği zerre umrunda olmayan adam bile sinirlenmiş. blogunda bunları yazmış.

  9. düşündüm de aralarındaki samimiyeti tam bilmeden bu cümlenin anlamı tam anlaşılır olamaz. yani aşırı samimi insanlar arasında bu cümle sevgi belirteçi de olabilir, birbirinden nefret edenler için ise hakaret olabileceği gibi.

    misal Mike Tyson'da sevgisini bu tarz cümleler ile ifade eder. maksadı asla hakaret değildir. sadece karşısındaki insanı içine sığdıramadığını, o denli sevdiğini ifade etmek ister. (sevginin boyutunu tahmin edin artık)

    Mike Tyson'ın ünlü sevgi vecizesi: " i'll f… you, till you love me"

    —————————————————————————————
    mesaj alınmıştır umarım.

  10. Haber Alonso ve Vettel'le ilgili ama yine malum kişi işi hemen yine Hamilton'a getiriyor içindeki ******* ve kuyruk açısının bu kadar üst noktalarda olması çok üzücü bu dert adamı bitirir. 😀

    Habere gelince kulağına eğilip küfür etmesi bana hiç inandırıcı gelmedi etmiş olsa bile bunu kulağına eğilip yapmaz oldukça saçma bir iddia.

  11. alonsodan sorumlu alonsoyu koruma ve sevme bakanı

  12. Kendi evlerinde çok kötü bir biçimde geçilmiş onun verdi bir rahatsızlıkla bu acı dolu namüsait sözcükleri ağzından çıkarmış olabilir.Ammavelakin bu kadar taraftarı olan bir şahs ı pilota yakışmayan hareketler bunlar.Neticede taraftarları ne derse ona inanıyor onu savunuyor.Taraftarları şimdiden savunma pozisyonunda.Çok çelişkili bir durum…???

  13. tahir boşver sen bunları.atasözündede dediği gibi biz kervanımızı yürütelim.

  14. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    Amaç burda karşı tarafın moralinide bozmak, taktiksel yaklaşıyo, gayette normal. çok iyisin alonso aynen devam.

  15. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    yalancı zevat , Alonsonun savunma yaptığı millet kimmiş.Kaç kişiye savunma yapmış.sonrasında kaç kişiye laf söylemiş anlat da bilelim.Spa da mı savunma yapmış nerde yapmış .
    Vettele onun kaybedecek çok şeyi olduğu için biraz sert savunma yaptım.dedi.Bunun abes olan neyi var.
    Hamilton ispanyada yine şumiyle mücadele ederken zannedersem tur bindiriryordu.Şumiye neden kirli tarafa geçip de bana yol vermedin demedi mi.Vettele yaptığın gibi demedi mi.Birilerinin arkasında kalan pilot tepkisi hiç görmedin mi sen.

  16. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Can bundy neden bu kadar gerginsin.?Rahatla biraz sakin ol.Senin hakkında aklımdan geçenleri bilmek istermisin.Hani senin bir listen vardı burada yayınlamıştın.Sana küfreden kişileri ve küfürlerini saklıyordun.Birgün o listenin en üstüne dahil olmak isterim.Tabi kabul edersen.

    Şimdi başka biri de çıkıp hamiltonun yalan ve küfürlerinden eski pilotlara hakaretlerinden bahsedecek.Ortam gerilecek.Gereksiz ve boş provakasayonlar bunlar.Vazgeçmedin gitti.Ne yapaılım idare edeceğiz artık.Çoluk çocuğa laf anlatmanın yanında bir de psikopatla uğraşacağız.Çilemse çekerim kaderimse gülerim.(kamyon yazısı):):):)

  17. Ben yalnızca duyduğum söylentiyi söyledim. Kendim bizzat küfürü duymadım, Alonso'nun küfür ettiğinden emin değilim, böyle bir şey de iddia etmiyorum mesajlarımdan anlaşılacağı üzere.

    Her şeyi saldırı olarak algılama lüften.

  18. Ama bu haberin ardından diaz, Vettel'i aşağılamadığını belirtti.

    bunu nasıl yapacak;
    -arkadaşının yol vermesi ile yarışı kazanan ve buna çılgınca sevinen
    -singapurda hile ile alındığı resmi olan yarışını, en iyi yarışlarından biri gören,
    -çaylak takım arkadaşının deposuna daha az benzin konmasını isteyen,

    bir pilot bir diğer pilotu nasıl aşağılayabilir?

  19. rakibi de olsa, tek amaç onu yenmek olmalı. "küfür" ahlak dışı bir durumdur. bu şekilde övgü ve yergi olmaz. schumacher-mika arasında böyle bir şey gördünüz mü? ikisi de deli gibi rakiplerdi halbu ki.. ya da senna böyle bir şey yaptımı hiç?

  20. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu alman gazetesinin başka işi yokmuş galiba.
    Hani geçen sene Hakkinen Şumiye" trajik kahraman" demiş diye bir haber vardı.Bu da o tarz bir haberdir.
    Hamilton ve Şuminin yaklaşık yarım saat süren mücadelesinin yanında Vettel ile Alonso nun mücadelesi hiçbirşeydir.Eğer Hamilton ve Şumi yarım saat boyunca küfürleşmediyse Vettel Alonso savunmasında küfür aramak art niyettir.

  21. alonzomanyaa  avatarı

    Bu da tam senden :)) Devammm

  22. alonzomanyaa  avatarı

    ahahaha ettiysede iyi etmiş, biz hergün onlarcasını ediyoruz. Onlarda insan.

  23. söyledimi bilmiyorum.söylemişsede belki şaka olarak söylemiştir sonrada gülüşme felan. kendi aramızda arkadaşlarımıza bile iyi iş çıkardıklarında şakasına küfür edebiliyoruz.

  24. zannetmiyorum. direksiyonda söylersin de çocugun kulağına eğilicen falan filan boş

  25. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    http://www.youtube.com/watch?v=S4AMew33MXM&feature=related

    Bu videonun 5.40 dakikasından 6.05 dakikasına kadar olan bölümdeki yaşananlar ortada bir küfür olmadığını aksine dostluk olduğunu yapılan savunmanın da küfre neden olmayacağının göstergesidir.
    Kendisine küfür edilen kişi birkaç dakika sonra şakalaşmaz gülüşmez.

  26. tam alonsodan beklenen harekett

  27. rocco junior avatarı

    Herşeye inanmamak lazım ama size zaten Alonso depreme sebep oldu deseler inanacaksınız.İçinizde öyle bir ön yargı var ki adama karşı tek bir iyi yorumunuzu okumak imkansız.Sonra birisi çıkıp Schumiye laf etse aslan kesilir ona laf söyleyenleri holigan olarak nitelendirirsiniz.Saçma kardeşim kulağına söylenen şeyi tvnin duyabilmesi için adamın bağırması lazım.Kulağına dinleyici mi yerleştirmişler.Absürt sitesinde okumuşsundur

  28. Yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla Alonso'nun kü**ü televizyondan duyulmuş.

  29. Doğru olsa bile bunu kabul etmesi mümkün değil.

  30. rocco junior avatarı

    Nerden saldıracaklarını şaşırdılar.Vettel bile söylemiyor adamlar eğilip kulağına küfrettiğinden bahsediyor.Ağızını mı okudun,sesini mi duydun çok saçma

  31. Ağzına sağlık ALONSO :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir