Sutil: "Williams'ı Ziyaret Etmedim"

yazar:

kategori:

Force India, 2012 pilotları hakkındaki kararını Aralık ayında vereceğini söylemişti. Karar tarihinin geç olması, mevcut pilotlardan birinin koltuğunu koruyamaması halinde zor bir duruma düşmesine neden olabilir.

Perşembe günü Singapur’da konuşan Sutil, durumu için kendini rahat hissettiğini belirtti ve Williams’ı ziyaret ettiği yönünde çıkan haberleri reddetti.

Williams ile ilgili haberler için Sutil: “Oraya gitmedim. Orada değildim. Onlarla herhangi bir anlaşma yapmadım”

Alman pilot, şu anda sadece takımın kararına odaklanmak yerine yarışlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya yoğunlaşmanın en iyi yol olduğunu ifade etti.

Sutil :”Şu anda neresinin mümkün olduğunu görmek zor. Takım burada çok iyi; iyi bir performans sergiliyor. Takımı uzun zamandır tanıyorum. Bu yüzden ne yaparsam yapayım, bir sonraki adımın iyi olup olmadığını iki defa düşünmeliyim”

“Zirvedeki takımlar her şekilde kapalı; ilk 4 takım. Bu yüzden belki de değişim yapmak için bir neden yoktur. Sadece kendi yarışımı yoğunlaşıp neler olacağına bakıyorum. Plan yapmıyorum”

“Takım, Aralık ayına kadar beklemek istiyor. Kimin koltukta olacağını söylemek istemiyor, aksi halde bu kadar uzun süre beklemezlerdi.”

“Şu anda ne yapıyorsam yapayım, hızlı olmam ve puanlar almak gerekiyor. Ardından da umarım bu, onların ‘Evet, bizimle bir seneyi daha hak ediyor’ demesine yeter; ya da etmiyor. Eğer yarışlarım mümkün olduğunca iyi geçerse bir koltuk alacağım”

Sutil ayrıca geleceğinin, sponsoru Medion’a bağlı olmadığını ekledi.

Sutil: “Her zaman iyi sponsorlarım oldu. Başından beri benimle birlikteler. Bu önemli. Ama F1’de devam edebilmem için sponsorlara ihtiyacım yok”


Yorumlar

  1. bu adamın demeçlerine kimse yorum yapmıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir