Barrichello, Williams-Raikkonen Söylentilerinden Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Raikkonen’in İtalya GP öncesinde Williams’ın fabrikasını ziyaret ettiği ve Formula 1’e dönüş için uğraştığı iddia edilmişti.

Williams sponsor destekli bir sürücü arıyor olsa da, Raikkonen’le olabilecek bir sürpriz birliktelik yeni yatırımcılar kazandırabilir.

Williams takımı Raikkonen’in ziyaretini doğruladı ancak yorum yapmaktan kaçındı.

Barrichello “Artık söylenti zamanı ve bunun bir anlamı yok. Twitter hesabım insanların sorularıyla doldu taştı.”

“Benim hakkımda söylenenler doğru değil ve diğer sürücüler hakkında çıkan diğer söylentilere güvenemem. Şu aşamada bir şey söylemek ortalığı daha da karıştırır.”

“Ancak kesin olan bir şey var, o da gelecek sene yarışmak istediğim. Benim hedefim bu. Her zamandan daha iyi hazırlandığımı hissediyorum.”

“Williams ne yazıkki bana iyi bir araç vermedi. İlerlememiz gelecek sene daha iyi ve ilerliyor olmamız, gelecek sene de birlikte olmamız gerektiği anlamına geliyor.”

“Bunun yanında bir çok değişiklik var. Pilotlarda ise ne kadar az değişiklik olursa o kadar fazla fırsat bulursunuz. Bunun iyi bir örneği Ferrari, İyi sürücüleri oldukları zaman devam ettikleri için daha iyi iş çıkarıyorlar.”

“Formula 1’de 19 harika sezon geçirdim ve 20.de de yarışmak istiyorum. Her şey yolunda giderse 20. senemde de yarışırım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. kimi f1 e dönse süper olur bence ama williamsda değil de mclaren le

  2. Raikkonen konusunda endişelenme Barichello, Kimi Williams'la F1'e dönmez [ 😉 ] ama umarım senin koltuğuna genç yeteneklerden biri oturur. F1'de şuan koltuğu olan ve onların yerine yarışmayı hak eden o kadar çok pilot var ki …

  3. Seneye artık HRT-Raikkonen söylentileri başlar 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir