Massa Singapur'un Yağmurlu Olmasından Endişeli

yazar:

kategori:

Massa Şu anda hava koşulları geçen senekine benzer. Her gün biraz yağmur var ancak Singapur’a geldiğimizden beri akşamları yağmur yağmıyor gibi görünüyor. Burada yağmur işleri Monaco hariç tüm pistlerden daha zorlu ve aldatıcı yapar.”

“Cadde pistlerinde yağmur hayatı herkes için çok daha karışık bir hale getirir ve büyük etkisi vardır. Yarışları olay dolu yapar ve piyangoya dönüştürür.”

“Şimdiye kadar hiç gece yağmurda sürmediğimiz için yağmur ve yapay ışıklandırmanın görüntüye nasıl bir etkiye sahip olacağını bilmiyoruz. Ancak bu durum gerçekleşirse onunla baş etmek zorundayız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ömer_Massa avatarı

    arkadaşlar Massa'ya yaptığınız eleştiriyi haksız buluyorum.2008 deki yarışta Kimi'de berbattı….

  2. aynen dediğin gibi iki pilot ta düz yolda spin atıyordu…sorun araçtaydı…..ama bazı arkadaşlar hala massa yı kötülemeye çalışıyor….F1 i nereleriyle izliyorlar anlamadım….adam kötü olsa geçmiştede kötü olurdu…

  3. SCHUMACHERLE birlikte iyiydin(takım arkadaşı olarak) ondan sonrası malum.

  4. SCHUMACHERLE birlikte iyiydin(takım arkadaşı olarak) ondan sonrası malum.

  5. Forza Felipe avatarı

    O yarışı hatırlıyorsan Kimi'de sürünüyordu..

    Massa ben kötü giderim dememiş zorlu şartlar altında bir yarış olacağını belirtmiş ve yarışın piyangoya döneceğini belirtmiş.

  6. nedense benim aklımada 07 Fuji geliyor..Kubica ile çekişmesi…sonra 08 Brezilya son turları geliyor..senin örnek 1 tane..fazla çıkmaz zaten…

  7. Katılıyorum kuru havada zaten rezalet bir biçimde Alonsoya ezilirken yağmurda ne yapar bilemiyorum.Zaten yağmur ve Massa diyince aklıma nedense hep 08 ingiltere yarışı geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir