Williams, "Dönmeye İstekli" Olan Raikkonen Seçeneğini Değerlendiriyor

yazar:

kategori:

BBC Sport, 2 sene önce Formula 1’den ayrılan Kimi Raikkonen’in Formula 1’e dönüş konusunda ciddi olduğunu iddia ediyor.

2007 şampiyonu Raikkonen, Ferrari’nin 2010’da yerine Alonso’yu getirmesi sonucu takımdan gönderilmesinin ardından Formula 1’den ayrılmıştı. O tarihten sonra Raikkonen genel olarak rallide mücadele ederken bazen farklı serilerin araçlarıyla da yarışlara çıktı.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Raikkonen’in Williams’ın fabrikasını ziyaret ettiği söylenmişti. BBC Sport, Raikkonen’in dönme konusunda istekli olduğunu ve Williams’ın bu seçeneği değerlendirdiğini belirtti.

Haberde, Raikkonen’in WRC’de önde yer alan sürücülere ayak uyduramaması nedeniyle geri dönüşü istediği iddia edildi.

 


Yorumlar

  1. hayır çirkinleştirmek istemedim. Ama malum bir şey var ki Redbull gibi yükselen bir Williams olmasıkça Raikkonen yapamaz. Hiç orta sınıf bir araç kullanmadı. Sauber macerasını da biliyoruz ne kadar sürdüğünü kaldı ki çok toydu o zaman.

  2. Raikkonen geri dönebilir ama Williams'a katılacağına ihtimal vermiyorum.

  3. hocam susunca daha bir güzel oluyorsun be…

  4. Abi şunu yapmayın lütfen olayı çirkinleştirmeyin. Biz bunu yapmayı bilmiyor muyuz ? Şimdi ben çıkıp esas kamyon şöförü gibi süren Alonso 40 tur boyunca geçemedi Petrov'u desem amacına ulaşacaksın haberi mahvedecek bu tür yorumlar. Ben Alonso'nun Petrov'u neden geçemediğini aynı yarışta Lewis'in de Kubica'nın arkasında kaldığını biliyorum ama maksat çirkinleşmekse malzeme bol… Bir kere de olaylara olumlu açıdan yaklaşın yahu nefret insanın içine bir yerleşti mi insanı yer bitirir kolay kolay da çıkmaz böyle işte…

  5. Raikkonenin şampiyonluğa koşar adım giden bir aracı olmadığında kamyon şoförü olduğunu, otomatik pilota bağladığını biliyoruz. Ben değil Raiciler de biliyor. Hadii, yapmayın biliyorsunuz. Olmaz bu iş

  6. Ömer_Massa avatarı

    keşke dönse ne iyi olur…

  7. lütfen dön artık sensiz f1 in tadı yok..

  8. lütfen lütfen lütfen dön artık…

  9. williams'ı çok küçümsemişsiniz.bu takımın genlerinde kazanmak var, yada şöyle diyelim, kazanan araç üretebiliyor. yine yapabilir, hem kimi'yi f1'de seyredelimde varsın orta sıralarda yarışsın ben razıyım.

  10. Olmaz Olmaz bu iş olamaz 🙂 Keşke olsa ama bende sanmıyorum Kimi'nin Williams ile döneceğini keşke Emre Erdem'in dediği gibi 1 senelik kontrat imzalayıp geri dönse …

  11. raikkonen öndeki takımları yokladı belki iki yıl boyunca…hatta reno görüşmeleri bence bundan dolayı oldu. ilk sene mclaren in kapısından kendi kaprislerinden dolayı döndü…tahminim mercedes te bir teklifte bulundu kendisine…bütün bunlar olmayınca en azından orta sıraların iyi takımı olabilecek bir takımda farkını ortaya koyma imkanı bulabilme adına williams ı değerlendiriyor olabilir. yoksa ne işi var raikkonenin orada…belki uyuyan bir devi uyandırabilirmiyim diye düşünmüş olabilir…ayrıca mclaren ve ferrari de yarışmış olmasından dolayı fabrika imkanlarını kıyaslama imkanı bulmuş olabilir. bunların doğrultusunda kimi kendi için doğru olan kararı verebilir..
    kimi az konuşan pek boşa konuşmayan bir insan…wrc de yarışmasının pilotajını geliştirdiğinden bahsetmişti. williamsı bir atlama taşı olarak kullanabilir. eğer takım arkadaşına fark atıp öndekilere de yakın bir yarış serisi tutturursa öndeki takımların gözüne girebilir ferrari hariç…bir sene sonrada belkide kariyerinin son bir kaç senesi için güzel bir araç ile yarışma fırsatı yakalayabilir. mclaren ne diyorsa he demeliydi ama olmadı nasip…hamilton ve button dan çok daha fazla katkı sağlardı takıma…redbull ile döner düşüncesindeydim ikinci senesinde…büyük ihtimal redbull vetteli bozabilir düşüncesiyle istemedi kimiyi…yoksa çok özel bir fan kitlesine sahip bir adamı kim neden istemez?
    sevenlerinin hatırına Allah tekrar yarışmayı nasip etsin inşaallah…şumi gibi…

  12. aşagıda emre erdemin dedigi gibi sadece 1 yıllık anlaşma imzalayıp şu anki şartlara alışıp bi sonraki yıl ise büyük takımlardan birine kapak atabilir
    büyük takımlarda nerdeyse 1 koltuk boş kalacak zaten ama yine de dönecegini zannetmiyorum

  13. Keske Keske Keske, ama hic sanmiyorum, Williams tarihi bir takim, Raikkonen ve Williams uyar aslinda karizma olarak da..

  14. bence williams ı basamak olarak kullanacak…hem adam başka hangi takıma gelsin…araç kötü olsada en azından takımın saygı değer bir geçmişi var….

  15. Alonso da ayni seyi yapti 2 yil renault ile yaristi. Ayni taktik olabilir.

  16. Taktik olabilir bir yil yarstikdan sonra baska bi takina gecebili.

  17. Williams'ı küçümseyen arkadaşlar geçmişte Williams takımının pilotlarına bir baksın kimler geldi kimler geçti Williams'ın şampiyonluklarına bir baksın küçümsüyorsunuz yakışmıyor size insanın içinden neden olmasın diyesi geliyor şahsen çok isterim soğuk karakterli ingilizler iceman'e istediğini verdikten sonra oda onlara istediklerini verebilir ve Frank Williams bu spora ömrünü adamış biri gerçekten takımını tekrar üst sıralara çıkartan bir pilot hakediyor bu da Raikkonen olacaksa inşallah olur bize olanları izlemek düşer… her ne kadar bir ferrarici olsamda pilotum hala schumi ve kimi dir

  18. Willams'a geleceğine hiç ihtimal vermiyorum.

  19. yürü git beee ne williams ı :@

  20. Raikkonen geri dönebilir ama Williams'a katılacağına ihtimal vermiyorum.

  21. Söylentiler gittikçe artıyor.Williams'la dönecegine pek ihtimal vermiyorum ama 1 sene Williams'la yarışıp 2013 için başka bir takımda koltuk bulabilir. Hayırlısı olur insallah..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir