Red Bull 2012'de Daha da Güçlü Olmak İstiyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel bu hafta sonu Singapur’da şampiyonluğunu ilan edebilecek konumda ve Horner, bu sene takımının her alanda güçlü olduğunu gösterdiğini, 2012’de hedefin daha ilerisi olduğunu söyledi.

Horner: “bu sene şimdiye kadar fazlasıyla memnun edici şey, bütün alanlarda gelişmiş olmamız”

“En hızlı araca sahip olmadığımızda da kazandık. Çünkü operasyonel olarak güçlüydük. En hızlı araca sahip olduğumuzda ise bundan faydalandık ve sonuca ulaştık”

“Bu yüzden 13 yarıştan 8’ini kazanmak ve istikrar olağanüstü”

“Takım, geçen seneden çok dersler çıkardı ve birlikte çok gelişti: Hem pist kenarında, hem fabrikada hem de pilotlar olarak”

“Bu sene çıkardığım dersler, gelecek sene uygulamaya geçecek. Güçlü bir birliğiz. Tecrübe kazandıkça ve bu devamlılıkla, bunun üzerine koymayı sürdüreceğiz”


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    seneye redbull ölecek bitecek diyenler nasıl bir rüya görüyor anlamadım. hee şu monza'da motoru yetmez diyenler değil mi ? tamam üstlerine gitmeyin yazıktır.

  2. he neweyde oturdu bekliyor demi. kendinizi kandırmayın. ha bu kadar fark olmayabilir ama red bull dediğin kadar geriye düşmez. hem demişsin kurallarla geldiniz kurallarla gideceksiniz diye red bullun yeni kuralları iyi yorumlayıp yorumlayamayacağını nereden biliyorsun.

  3. bence arkadaş daha da ileri seviyede nasıl güçlü olacaksınız diyo gerileme değil biraz mantıklı ol yaa gözünü seveyim bu kadar kandırma kendini kim bekler birden bu aradaki dağlar kadar farkın kalkmasını öyle temel bi kural değişikliği yokken ortada sadece tek bi sistem kalkacak belki redbull o zaman kers i sorunsuz çalıştıracak o zmn ne yapacaksın mrk ediyorum daha ferrari lastik ısıtamıyoken çok hayal perestçe düşünüyosun büyük hayal kırıklığı yaşayacaksın mart ayında…

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Aynen Ahmet bende koptum bu söyleyişe 2012 de nasıl rekabetçi olmayı bekler bu adam kurallar yükseldiniz kurallar piliniz bitecek hala nasıl ötüyor bu adam ne çuratla anlamış değilim ne kadar salakca bir yorum yapmış sen kim 2012 kim be adam artı kFIA pilini bitirdi sarj ise olmuyor artık hadi size güle güle.

  5. le olum horner ne diyon sen milletin yüreğine inecek.Adamın biri tutturmuş egzos yasaklanacak redbull renault hatta hrt seviyesine inecek falan filan yaw adamın yüreğine inecek 😀

    Zaten teksas ta yaptığınız reklam çekiminde araçta yeni parça da denemişsiniz RB 7 yle Sebastian Loeb e rakip olacakmışsınız.Hatta geçen gün video nun altına biri yazmış bu da bi testtir adam virajları şikanları pistteki eğimi öğreniyo diye sen hala daha güçlü olcaz diyon olur mu yaaa olur mu inecek adamların yüreğine 😀

  6. rocco junior avatarı

    Bazıları seneye büyük kural değişmeleri var,seneye yok olacaklar işte vay efendim Schumi böyle dedi ebd yok bilmem ne yavaşlayacaklar diyor hatta daha ileri götürenler var.

  7. Red Bull 2012'de Daha da Güçlü Olmak İstiyor.

    Puhahaha koptum :)))))

  8. seneye farklı bir ön ve arka kanatla ve tamamen yine aynı araçla çıkacaklarını düşünürsek rekabetçi olmamaları için bir neden yok ama egzoslarda değişiklik olacağı için diğer takımların ne yapacakları çok daha önem arzediyor.

  9. Uçan HoLLandaLı  avatarı
    Uçan HoLLandaLı

    Alonzomanyaa arkadaşıma katılıyorum .Ayrıca Horner efendi geçenlerde bir haberinde Ferrarinin tekrar dominant olması hakkında bu kadar küstah olamayız demişti şimdi ne oldu onu merak ediyom.Çok beklersiniz ayrıca

  10. alonzomanyaa  avatarı

    Umarım diğer takımlar elle tutulur bir araçlan çıkarda karşınıza gerçekten sürdürmezsiniz bu temponuzu. Bu gidişle hem pistler hem tv başları boş kalacak..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir