Vettel Cuma Performansını Önemsemedi

yazar:

kategori:

Bu hafta sonu şampiyonluğunu ilan edebilecek olan Vettel, öğleden sonraki en hızlı isim olmayı başardı.

Vettel “Avantajlı olduğumuzu söyleyemem, oldukça yakın görünüyor. Dereceler kimin ne zaman pistte olduğuna göre etkileniyor. Bekleyip görelim.”

“Henüz cuma günü. Yarın cumartesi ve 3. antrenmanlar konusunda endişeliyiz. Ardından sıralamalar ve yarış gelecek. Hisler aracın iyi olduğu yönünde. Göreceğiz. Diğerlerinin neler yaptığuna bakmalıyız, bu akşam kendi işimizi yapıp yarın neler yapabileceğimizi görmeliyiz.”

“Oldukça çalıştık ve araç iyiydi. Çalışmaların temeli fena değildi, gece gelişim gösterebiliriz. Diğerlerinin neler yaptıklarını gördük ve kendi çalışmamızı yapacağız.” dedi.

Vettel asıl rakiplerinin kim olduğunu söylemenin zor olduğunu ancak Ferrari’nin çok güçlü göründüğünü söyledi.

Vettel “Bunu bilmiyorum. Zamanlara sizin kadar bakmaya zamanım olmadı. Pistte meşguldüm ancak Ferrari oldukça rekabetçi göründü. Felipe de bazı noktalarda rekabetçiydi, bu yüzden bekleyip göreceğiz.” dedi.

Mark Webber “Fena değildi. Biraz performans bulmam lazım ancak bu akşam bir çok alanda gelişim gösterebiliriz. Bu da bizim için iyi olacaktır. Seb’de sorun yoktu bu yüzden yarına girerken biraz daha performans bulmalıyım.”

“1. antrenmanlarda ufak bir kaza geçirdim. Glock’un yol vereceğini düşündüm ancak orada olduğumu bilmiyordu bu yüzden apekse geldiğimizde araçlar temas etti.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir