Button, Kaybettiği Zaman Rağmen Olumlu Yönleri Görmeye Çalışıyor

yazar:

kategori:

Seansın orta bölümünde 14. virajda duvara vurmadan son anda kurtulan Button, aracındaki sorun nedeniyle seansın geri kalanını garajdan takip etti.

Button “Benim için kısa bir gün oldu ancak diğerlerinin zamanlarını takip etmek ve onları izlemek oldukça ilginçti. Oldukça fazla bilgiye sahip olduğumuzu düşünüyorum.”

“Seansın olumlu yönlerini görmeliyiz. Olumsuz yanları bariyerlerden kıl payı kurtulmam ve ardından süremememdi çünkü geri vitese takamadım. Olumlu yanları ise diğerlerini izlemek ve onların nasıl sürdüklerini görmekti.”

“Ancak çok fazla ayar çalışması yapamadık. Hangi yönden gitmemiz gerektiğini biliyorum ancak yine de süper yumuşak lastiklerle uzun sürüşler gerçekleştiremediğimiz için üzgünüm. Bu lastiklerde herkes sorun yaşayacak çünkü aşırı ısınma sorunu çok fazla.” dedi.

Button, Red Bull’un tek turda hızlı olması ve Fernando Alonso’nun da güçlü görünmesi nedeniyle sıralamalarda ilk sıralarda yer almanın zor olabileceğini söyledi.

 


Yorumlar

  1. Button aracı çok daha geride durdurmuştu fren izinden de anlaşılacağı üzere. Daha sonra dönmeyi denedi ama kalan boşluk yeterli değildi. Haberdeki fotoğraf bu denemenin ardından çekilmiş.

  2. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    HERKESE DİREKSİYON VERMİŞLER. YARIN REDBULL PİTİNEDE GİRER DENEME YAPTIM DER

  3. aslında dha geride durabilmişti. dediğini denedi ama gaza az bastı sanırım korkudan, dönemeyince orda durdu.

  4.  baris gemici avatarı
    baris gemici

    Direksiyonu tam sag yapıp yapay bi spin ile cikabilir gibi duruyo.. bariyerlere çarpmadan durabilmesi de ilginç..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir