Mercedes Lastik Kumarının Tutacağını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Öte yandan Nico Rosberg, derece elde edenler arasında en geride yer alsa da Massa’ya yakın kalmalarının ümit verici olduğunu belirtti.

Nico Rosberg (7.) : “Q3’de iyi hızlı bir turum vardı ve araçtan alabileceğimiz verimin fazlasını aldığımız için oldukça memnunum. 7. sıradan başlamak yapabileceğimizin en iyisiydi, Massa’ya oldukça yakın olmamız ve O’nu yakalamaya çalışmamız da buna değerdi. Yarışa temiz taraftan kalkarak başlayacak olmam startta benim için bir avantaj. Sıra kazanmaya ve iyi puanlar almaya çalışacağım. Bence DRS ve Pirelli lastikleri ile heyecanlı bir yarış olacak.”

Michael Schumacher (8.) :” Q3’te piste çıkmayarak lastikleri yarışa saklamak istediğimiz için biraz taktiksel bir sıralama seansıydı. Teoride, hesaplamalarımıza göre bu kadar uzun bir yarışta aldığımız bu risk değerdi. Geçen senelerden bildiğimiz gibi burada bir çok kaza olabiliyor. Bende bu tür olaylar gerçekleşirse faydalanmak için orada olacağım.  Sebastian’ın 2. şampiyonluğunu kazanmasını umut ediyorum.”

Ross Brawn :”Bizim için oldukça açık bir sıralama seansıydı ve araçtan maksimum verim aldık. Yarışta iyi lastiklere ihtiyacımız olacağı konusunda dikkatliydik ve iki sürücümüzde birer set süper yumuşak lastik korudu. Yarın için makul bir pozisyondayız. Michael, Q3’te zaman turu atmamaya karar verdi. Nico ile birlikte mücadele edebilirdi ama lastikleri korumak daha mantıklıydı. Aracı bir adım öne taşıdık. Bu hafta sonu için yaptığımız değişiklikler işe yaramış gibi gözüküyor. Yarın ilginç ve mücadeleci bir yarış bizi bekliyor ve değerlendirmemiz gerekern birçok fırsat olmalı.”

Norbert Haug:” Takım olarak çok çalıştık ve dün yüksek düzeyde yere basma kuvveti isteyen bu pistte ne kadar zorlandığımızı düünürsek bugün Nico ve Michael alınabilecek en iyi sonucu aldılar. Disiplinsel bir yaklaşım ile lastikleri yarış için saklama kararı aldık. Nico ve Michael’in yarın yarışta kullanacakları değerli olması gereken birer set yeni lastikleri var. Önümüzde bulunanların aksine, Q1’de ana lastikleri kullandık ve Q3’te de bir zaman turu attık. Yarınki hedefimiz bugüne göre daha yüksekte yarışı bitirmek ve Spa, Monza ile gelen performansımızı devam ettirmek.”


Yorumlar

  1. Eray Parlak avatarı

    ilk defa senle aynı fikirdeyim jetman. Bunlar sürekli umut ediyorlar.Desenki mclaren ferrari gibi bir araç, schumacherde bu kumar tutardı. Ama ancak schumacher, rosbergi ve temposunun durumuna göre massayı geçebilir bu kumarla Maximum 6.lıktır mercedes için, bu yarış oda tutarsa.

  2. sanki podyuma çıkacaklar.tuh sizin kalıbınıza bıktırdınız usandırdınız.biz usandık bunlar usanmadı.biz bittik bunlar bitmedi.hala laga luga.kesin yeter be lafla peynir gemisi yürümüyor.icraat yapın ulan.

  3. he he tutar.umut fakirin ekmeği ye ha ye.ye babam ye bitmezki la.

  4. Singapur'da güvenlik aracını görmezsek süpriz olur. Doğru zamanlama gerçekleşirse Schumacher avantaj elde edecektir.

  5. İhtimali düşük. Nicoyla kıyaslama yapmak lazım birde, 8. çok makul bana kalırsa. Yarışta zaten öne geçecektir.

  6. yarın yağmur mu var????

  7. Hayır, bence 6.lık gayet de mümkündü.

  8. Çok mantıklı yaptılar bence force indialar tur atmadığı için Q2 derecelerine göre yerleştiler zaten Rosberg iyi bir tur attı Schumi biraz zorlanacaktı.

    Öndekilerden kaza olmazsa Max 7-8 olacak
    Yarın Button Vettel çekişmesi bekliyorum Hamilton dan kaza 😀
    İnşallah yağmur yağarda Rain Master namı değer Schumi adamım şov yapar 😀

  9. Mantıklıydı bu yapılan, zaten Schumi tur atsada maksimum alabileceği yine 8. likti. Bakalım yarın neler olacak.

  10. Ya yağmur, ya güvenlik aracı… sıra dışı bir şeyler olmalı önde olmak için…

  11. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Vazgeçtim Yağmur Yağmasın 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir