Massa'dan Sürekli Sorun Yaşadığı Hamilton'a Sert Eleştiriler!

yazar:

kategori:

Dün sıralamalarda yaşadıkları sorunun ardından Hamilton’u eleştiren Massa bugün de Hamilton’la sorun yaşadı ve temas sonucunda lastiği patladığı için pite girmek zorunda kaldı.

Hamilton ise kanadı kırıldığı için pite girerken bunun yanında pitten geçme cezası aldı.

Massa “Düşüncelerim yine aynı, Dün de sizlere aklını kullanamadığını söylemiştim. Sıralamalarda bile öyle olduysa yarışı tahmin edebiliyorsunuz. Büyük bir kazaya sebep olabilirdi. Bunun cezasını çekiyor, sorun burada. Cezasını çekerken bile ne olduğunu anlamıyor.”

“Sorun şu ki ben ortadaydım bu yüzden lastiğim patladı ve bedelini fazlasıyla ödedim.” 

“Herhangi bir araca vurduğu her an FIA’nın onu görmesi ve cezalandırması önemli çünkü bunu düşünemiyor.” dedi.

Massa ayrıca güvenlik aracının kendisine yaramadığını söyledi.

Massa “Güvenlik aracında da şanslı değildim. O an zaman kazanmak adına süper lastikleri takmak için pite gelmiştim ancak 5 tur sonra güvenlik aracı geldi ve yarışı yanlış lastiklerle bitirmem gerekecekti.”

“Strateji açısından da şanslı değildim ve bir kez daha bu sene bir çok kez sorun yaşadığım Hamilton’la olana bakın. Çok fazla sorun oldu…” dedi.

 


Yorumlar

  1. Herkez düzgün sürer,mühim olan o yarışa renk katmak. Aferin O'na süper renklendirici.Kazasız yarış olur mu?

  2. Ölüm Tehlikesi: Lewis Hamilton…sanırım başka söze gerek yok…

  3. Ölüm tehlikesi??? Hangi ölüm tehlikesi??? Ölmemiş olmakmı??? Nasıl kurtuldu???? Hangi yarışı kazanmak??? Zaferde Ne??? Sen galiba yarışı izlemedin yada akşamdan kalmasın.

  4. başınızı koltugunuzun altına alıp saatte 340 km yol almak üzere otomobile biniyorsunuz, amacınız yarışı kazanıp veya sag salim bitirip puanlar almak, kariyerinize devam etmek ve eşinizin yanına ailenizin yanına sag salim dönmek, ama agresifligi kendine ilke edinmiş bir pilot ( son 5 yarıştır ) çıkıp size arkanızdan çarpıyo, ve bütün hayalleriniz alt üst , belkide ölüm tehlikesi geçiriyorsunuz,ölmemiş olmak büyük bi mucize, ama bişey olmadıgı icin şanslısınız, ve tam böyleyken massa hamiltona '' iyi iş tebrikler '' diyo …… emin olabilirsiniz ki ben olsam daha fazlasını yapardım…….hamilton bişeyler yapmak icin agresif olmak zorunda olabilir belki ama, birazda ustalıgını konuşturmalı insan, ki kendinden sözettirsin……

  5. HamiLtona Laf atanLar hakLısınız arkadaşLar adam saygısızca sabırsızca sürüyor ewet doqru şansızLıkLarda peşinde ama ßir oturup düşünün o adam oLmasa formula 1 eskisi gibi tren haLine qeLecek sizde ßunu ßiLionuz.

  6. Hamilton'a nazar değdi üzerindeki kara bulutlar peşini bırakmıyor.Kendisine şu soruyu sorması gerekiyor "ben nerede yanlış yapıyorum?"

  7. schumiyle ne alakası var haberin?

  8. Aynen. İçine düşmemek için zorlanıyoruz belki ve ne kadar basit şeyleri tartışıyoruz F1 içinden. Bi geri çekilip bakıldığında ruhun ölmüş olduğu, artık herşeyin saçmalığa doğru sürüklendiği görülebiliyor.
    Artık F1 dünyası pilotlarıyla, padoğuyla, taraftarlarıyla ne kadar basit şeylere takıldığını görebilmeli. Motorsporlarının varlığından beri pilot hataları, basit kazalar oluyor. Birilerinin hatalarını diğerleri tabi ki çekiyor istemesekte. İşte o konumda bulunmamak ile ilgili olmalı herşey (pilotlar). Bir kaç senedir üst sıralardaki olaylar insanların kendinden geçmesine sebep oluyor.
    İşin bu tarafı yönüyle bakıyorum da motorsporları üzerine tek bir tartışma dönmüyor ortalıkta. Bilgilendirici hiç birşey yok. O kadar bir hale geldi ki batılı bir kaç yazar birşey atıyor kafasından herkes üzerine kurgu yapıyor, doğruymuş gibi kabul ediyor. İçinde tekniğin, ruhun olmadığı bir Formula işte ancak böyle olabilirdi.
    Massa kazasında Hamilton'un pilot, beceri yönüyle hatalı olduğu kadar Schumacher'de hatalı ve bunların hepsi basit birer kaza aslında. Monza olayıda işin mantığı içerisinde bir olaydı fakat tek büyük mesele haline getirildi. Birilerinin yarışının heba olmadığı bir motorsporu nasıl olacak merak ediyorum. Ne basit hatalar, müdafalar, geçiş kazaları yaşanıyordu vakti zamanında ama bu kadar büyütülmüyordu. Atak yapanın düşüncesizlikten yoksunluğu gibi öndekinin de olması gerekenden uzaklaşmışlığı mevcut. Her zaman da söylerim zaten araç içinden kı çı nı bir derece kollayabilir insan, arkasından gelenin sorumluluğu daha büyük. İşte Schumacher olayıda böyledir bence. Lewis'in bu cezayı almaması gerekiyordu belki fakat önceki yarışlarda oluşan psikoloji bunda önemli etken bence. Sporu yönetenlerde bizim gibi insan birikebiliyor bazı duygular kontrol edilememeksizin, bazı düşünce sevkiyatlarının da önüne geçmeyi pilotlar sağlamak zorunda.
    Takım emri gibi çirkin, şikeye yönelik kararların resmileştiği, pilotlar arasında ki münasebet ve mücadelenin yasalaştırıldığı (geçiş) show malzemesinden öte birşey kalmamaya başladı elimizde. Spor bunun neresinde, içeriği belirlenmiş bir zirve masalı işte.
    Neyse velhasıl kelam F1 adına çok az şey var artık saçmalıklar artıyor sadece….

  9. Yavuz Balcı avatarı

    bu kazayı bile abartıyorsak F1 in suyu çıkmış demektir. adam zaten geçemeyeceğini anlayınca diğer viraja gelmeden önce avantaj sağlamak istiyor. ama maalesef onunda olmasını istemediği bir şey başına geliyor. herkes başkasının yarışını mahvettiğinden bahsediyor. Lewis kendi yarışını mahvetti herşeyden önemlisi. ama bu bence çok ama çok sıradan bir yarış kazasıydı. kaldıki sezon boyunca bunun daha kötülerinide izledik. ayrıca şu kaza kazmalıksa malezyada lewis'e arkadan çarpan alonsonun ki daha büyük bir kazmalık. o günki kazanın nasıl yarış kazası olduğunu savunduysam bunuda aynı şekilde savunurum. duygularınızı bir kenara bırakıp lütfen yorum yapın. keza aynı şekilde şuminin kazasının kınanmasıda saçmalık. geçen sene webber ile valenciadaki yarıştada benzer bir durum izlemiştik. kime ne kınaması verildi. verildide ben mi hatırlamıyorum. bu kuralların bence iyiden iyiye gözden geçirilmesi gerekli. saçma sapan işlerle uğraşıyoruz.

  10. samet  birol avatarı

    bence hamiltonın psikolojik sorunları var çok deli sürüyor çok iyi ama tam odaklanamıyor gine bi kazaya karıstı, bana kalırsa da raikonen gibi f1 i bırakacak gibi geliyor. hami bırakırsada yarışlar monoton halini alır bi alonsoya bakarız onunda araba gine böyle olursa f1 sarmaz. vettelde şumi gibi alır başını gider

  11. evet alonsocular öğrendi. 😀

  12. Massa tabii ki sinirlenmekte haklı çünkü kazada Hamilton suçluydu. Konuşmak istemiş, Hamilton görmezden gelmiş hikayesini ben sonradan duydum. O nedenle öfkesi daha da artmış olabilir ama yine de hoş bi davranış değil. Bana 2007 Avrupa GP'den sonra Alonso'ya karşı tavrını hatırlattı.

  13. Allah bilir sen bisiklet kullamayı bile bilmiyorsundur sonra çıkıp hamilton yeteneksiz diyorsun adam 20.likten 5.liğe yükseliyor buna bazıları yeteneksizlik diyor yeteneksizlik senden geride olan birisine 2 kez geçilmektir.

  14. bence de sanırım kariyerleri bitirme konusunda ünlü bi menajer zaten bildiğim kadarıyla beckham falan yani babasıyla iyidi ama sanırım biraz ben büyüdüm deyip bunu herkese göstermek için böyle bi yol seçti ama sonuçta her yol doğru diye bi kural yok ki

  15. kendisinin hevesi kalmadı diye başkalarının yarışını mahvetmesi gerekmiyor , hiç gerek yokken massanın dibinden gidip üstüne çıkması şanssızlıksa gidip kendimizi vuralım şanssız olmuş olalım !

  16. MagicAlonso avatarı

    arkadaşım Alonso hiçbir pilotu küçümsemedi ki nasıl böyle bir anlam çıkarıyorsunuz.Adam kendi açısından konuşuyor ve diyor ki kendi gösterdiğim performanslar içerisinde bu seneki en iyi sıralama turum du çünkü çok hatasız ve olabildiğince iyi bir tur attım diyor bu demek değildir ki vettel buttton yada diğer pilotlar iyi tur atmadı veya ben en mükemmelim.Nasıl böyle bir anlam çıkarıyorsunuz hayret doğrusu.Alonsoya çatmak için laf söylemek için ancak bukadar kötü niyetli olunabilir.

  17. o şekilde söylememin sebebi Alonso nun bu haftasonu takım arkadaşlarını ve diğer pilotları biraz küçümsercesine yada küçümsemek değilde onlaradn çok daha iyi olduğunu iddaa edercesine söyediği söz tamam gerçekten harika bi tur atmış olabilir amenna fakat bunu söyleyerek takım arkadaşını ve diğer pilotları kötü gösterme gibi bi durum oluştu benim gözümde o yüzden öyle yazdım k bakma

  18. Kazık atmakta neymiş Massa babasının oğludamı onu geçmeyecek.

  19. +1.000.000

    çok doğru ve objektif bir yorum eğer şampiyon olamıyorsan 2.liğinde pek bir önemi yoktur çünkü 2.ilk kaybedendir bugün Lewis olmasa nolurdu tren gibi birbirlerini takip eden araçlar üçbeş atak dışında heyecansız bir yarış olurdu ama Lewis yaptığı ataklarla hem bizi ekran başında tuttu hemde yarışa renk ve heyecan kattı bazıları bunu anlamıyor Massadan fazla pit yaptı ama massa 9.olurken Hamilton 5.oldu bu yeteneğin ve kalitenin en büyük kanıtıdır tekrar ekliyorum Hamilton daha sabırlı olmayı öğrenmek zorunda yoksa her yarış sorunlar yaşayabilir ama Lewis bunun için bir neden gösteriyor aracım yavaş onun için agresif olmak zorundayım diyor bu kismen doğru ama daha çok sabırlı olursa geçemeyeceği pilot yok.

  20. Muammer UYAR avatarı

    Kardeşim körü körüne hamilton u savunurken Alonso ya laf atman ne alaka? bu hamilton u haklı mı yapıyor? Haberde alonso nun a sı geçmezken…

  21. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    konuşmak istemiş.carl ilgilenmemiş.oda carlı ilk bulduğu yerde tepkisini göstermiş.

    Schumacher hakkındaki
    Barrichello hakkındaki
    JV hakkındaki
    Hill,Mansell hakkındaki
    Massa hakkındaki
    Maldonado hakkındaki

    açıklamalarını okuduktan sonra carl bu hareketi yapmıştır ve hakettiğinide almıştır.

    zaten baskıya gelemeyen bu pilotun sonu bu Hollywood tarzı menajer olacak demiştim.

  22. bu sefer kızgınlıktan çenesini tutamama sırası hamiltondan massaya geçmiş sanırım. öpüşür barışırlar sakinleşince 🙂

  23. Yusuf  Hitay avatarı

    hayırdır birine bir zarar mı verdim 🙂 kırmak istemezdim

  24. Demokrasi normal insanlar için var diğerlerine ya hastane ya hapishane bence sen diğerlerine giriyosun 🙂

  25. Açıkcası massa berbat bir sezon geçiriyor, ayrıca performansı bariz bir şekilde kötü. Muhtemelen suçlayacak birini arıyor (hamiltonun geçiş denemesini taktir ettiğimden değil), üstüne dünya şampiyonluğunu az bir farkla Alonsoya kaptırdığı içinde muazzam bir kuyruk acısı çekiyor. Ve muhtemelen bir daha dünya şampiyonu olma gibi bir şansı olmadığı gerçeğiyle yüzleştikce daha agrasif bir tutum sergiliyor. Hamilton berbat bir atak ve başarız bir hamle yaptı, ancak sanki tüm yarıştaki başarısızlığı Hamiltonun suçuymuş gibi bir imaj yaratmaya çalışmak bütün yarışın başarısızlığını Hamilton'a yıkmak, bence çaresizliğini ve hüsranını simgeliyor.

    Bir Mclaren taraftarı olarak şunu samimi bir şekilde söyleyebilirim ki, Ferrari'nin F1'deki en muazzam takımlardan biri olduğunu yadsımak aptallık olur ve böyle bir takıma hakkını herzaman vermek gerekir. Ne yazık ki Massa böyle bir takıma yakışan "aykırı" bir pilot hiçbir zaman değildi. Muhtemelen hiçbir zamanda olamıycak. Alonso bunun çok net bir kanıtı gibi aynı araçla geçirdiği tüm yarışlarda ortaya koyduğu üstün performansla bunu her yarışta gözler önüne seriyor. Sonuç Massa iyi bir pilot olabilir ama hiç bir zaman Alonso gibi Hamilton gibi, M.Schumacher ve daha eskilerden bir çok pilot gibi "aykırı" bir pilot olamayacak. Ben şahsen F1de pilotların içindeki agrasiflik ve tutkuyu izlemeyi seviyorum sonuçları olumsuz bile olsa, kaldı ki her pilot zamanında hata yapar bu sezon Hamilton'un defalarca kez yaptığı gibi, ama eğer o tutku o agrasiflik giderse bence pilot ozaman biter. Hayatımda izlediğim en güzel yarışlara baktığımda en keyifli anlar hep bu tutkulu pilotların yaptıkları agrasif davranışları olmuştur, Alonso'nun Schumacherin ve Raikkonenin, Hamilton'un bunun gibi yıllarca unutamayacağım davranışları var. En sonuncularından biri olan 2010 da malezyada petrov ve hamiltonun hava koridoru olayı evet benim F1 de gerçekten görmek istediğim sahnelerden birtanesiydi. F1 insan ile makinanın bir araya geldiği muazzam bir spor bence, ancak agrasifliklerin karşısındaki bu sert tutum f1 bitirmektedir. Schumacher pistte gezinen bir pilot olsaydı hiç bir zaman biz onu böylesine sevmezdik. Senna'nın yine aynı şekilde bir çok kişinin aptalca olarak nitelendirdiği hareketleri olmasaydı bu kadar insan tarafından sevilmezdi. Fia ne yazık ki F1in ruhunu her geçen gün bu tutumlarıyla baltalamıştır. Ve ne yazık ki bu tutumun arkasında bir sürüde insan destek çıkmaktadır agrasifliğe bu deliliklere fanatik bir tepki göstererek. Birbirinin yanından 100 kilometre daha yüksek hızla birbirbirini geçen arabalar izlemek istiyorsanız o başka, ama Formula 1 izlemek istiyorsanız ve bundan keyif almak istiyorsanız, kazanmak uğruna sınırda gezen pilotlara bence bukadar büyük tepki gösterilmemeli. Agrasif ve "aptallığa yakın olan" her pilota saygı duyuyuor ve taktir ediyorum aksi taktirde sizi Massa gibi pilotlardan ayıran ne olabilir ki?

  26. bir hamilton taraftarı olarak hamiltonun kazalarından bıktım…..

  27. Hamilton çok iyi sürüyor, tek eksiği adam adama mücadelede biraz sabır ve akıl. İşte o zaman harika bir pilotu olacak mclaren'in…

  28. Hamiltonın cezasını çekmiş olması massanın kaybolan zamanını geri kazandıramıyor maalesef. Massa buna tepki veriyor.

  29. nası olsa şampiyonluk çok uzak, 2. olmanında lewisin gözünde pek bir anlamı yok. şansızlıklarda yakasını bırakmayınca böyle durumlar oluyor, yarış öncesi yaşadıklarına bakınca 5. bitirdiğine bile sevindim.

  30. bence hamilton un çok ciddi bi motivasyon sorunu var takıma telsizden niye yarışıyoruz gibi bişey dedi yanlış duymadıysam bu adamı kazanmaktan başka bişey kesmiyo %120 mi verdim tamam benden bu kadar ben turlarım pistte demiyo e sürekli güçsüz araçla geride kalınca olan bu

    takım hiçbişey için sadece turlamaya devam et dese demekki hamilton pite geri dönecekti hemen çünkü kazanmaktan başka bişeyle yetinmiyo ve bu bana kalırsa harika bi özellik en iyisi olmak için bende bu yolu seçiyorum herşeyi doğru yaptığım söylenemez ama azimle deniyorum taa ki motivasyonumu kaybeedne kadar

    bir pilot eğer 2. lik 3. lük için yarışıyosa gerçekten zaten yarışçı değildir benim gözümde benzetemeyenlere sözüm hatırlatırım Senna da biçok defa yarış dışı kalmıştı ama yinede en ii yarışçı diye gösteriliyo belki aynı şekilde değil ama bence gayette aynı şekil de ha bu arada acaba niye kimse massa da kusur bulmuyo ben onu anlamıyorum niye yani massa belki de olması gerekenden çok küçük bi farkla erken bastı ve tam o anda Lewis atak yapmayı düşünüyodu yani geç fren yapacaktı e ikisi aynı ana denk gelince böyle kaza olması normal değil mi massa sürekli içeri abanarak savunma yapıyo bu italya da weber le olan kazanın da sebebiydi sürekli içeri abanarak gidersen virajı çok geniş ve anormal bi çizgi de dönersin bu olay trafikte ilerlerken birinin önünde aniden durmasına benziyo bence sen o durunca aniden arkadan vurursun ama arkaan vuduğun için sen suçlusun bana göre olay aynı sadece biraz daha yarış versiyonu bakınız geri kalan yarışın tümünde hamilton kadar atak yarışan başka hangi sürücü vardı yani o da olmasa biçoğumuz uyuyacaktık tv karşısında demekki en heyecan veren yarışçı O demekki sürekli zorlayan pilot O

    demek ki her turda %120 sini veren O

    herkes hamiltona dem vurur bi de massa ya baksalar ya 2007-2008 yılları hala ortada gerisi malum egzos gazı yutmakla geçti…

  31. Fuji 2008 de pist dışından girdin Lewis e o zaman nerdeydin peki. Senin pit ekibin havalara uçmuştu. Ama sezon sonunu çok iyi hatırlıyorum neler oldu.

    Burda Lewis suçlu onda birşey diyemem. Cezada yerindeydi.

    Lewis in sorunu odaklanamıyor. Kazancağı bir yarış oldumu neler yaptığını gördük ama diğer türlü çok vurdum duymaz şekilde sürüyor. Bu tip pilotların genel özelliğidir bu.

    Kimi de öyleydi Shumi de öyle. Bu gün gördük nasıl bir kaza yaptı.

    Bir tek Alonso ve Button böyle değil. Çünkü o kötü araçlarla yarışmaya alışmış bir sürücü. Eline çok nadir geçmiştir iyi araç onlarlada 2 şampiyonluk elde etti. Ondan o odaklanabiliyor aynı Button gibi.

    Yani Lewis e kızmıyorum. RB ye denk bir McLaren olsaydı bu sene bunlar hiç yaşanmamış olucaktı.

  32. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    massa nın Ferrari de yarışmasıda hata.

  33. Yusuf  Hitay avatarı

    basit bir soru sordum, istatistiki olarak bilgilendirme niyetinde değilim 🙂 şikayet edin beğenmediyseniz, demokrasi güzel şey.

  34. Yusuf  Hitay avatarı

    saçıldı vallahi, tuhaf yorumları okumak da güzel 🙂

  35. muratc mp4-26 avatarı
    muratc mp4-26

    -Ya birsey anlamiyorum
    -Lewis hatali hata yapci cezasini da 5 pit yapip pitten gecme cezasi alip yaris icinde odedi.
    -Daha neyini yargiliyoruz ki?
    -Bu hareketlerle sampiyonluk sansini yine kendisi bitiriyor.
    -Diger takim ve surucu fanlari soyle dusunun
    -Lewis boga onune hangi arac ta cikarsa onun icin KIRMIIZI bayrak.
    -KIRMIZI bayragi gorunce gozu karariyor Ne yapip yapip gecmeye calisiyor.
    -Bugun yine kac gecis yapti sayamadim.
    -Simdi button u kutluyorum 2. ligi icin.
    -Simdi beni elestirebilirsiniz ama benim gozumde Lewis in 20. lige kadar dusup 5 pit stop yapip 1 de pitten gecme alarak5. pozisyonda bitirdigi surus
    -Yarisata sadece kalkis aninda pozisyon kazanip 1 Allah in kulunu dahi gecmeyen Button un surusunden daha degerli.
    _ne derseniz deyin benim fikrim bu.

  36. Bence senin salyalar fazla saçılmışşş…

    Haber sadece Massa ve Hamilton ile alakalı…

  37. tabi tabii, bende aslında alonso'yum.

  38. Heikki'den bana ne McLarende yarışması hataydı takımda farkına vardı ve gitti.

  39. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    öğrenemezler.ama zamanla kabullenmek zorunda kalacaklar.

    2007 deki malum pilotunkiler öğrendi.

    sıra bunlarda.

  40. Bir zamanlar Massa Hamilton'ın en iyi arkadaşıydı. Ne oldu?!

  41. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    heikki gibi diyosun.

  42. Hamiltonun ne olduğunu bilmiyorum ama bugün Schumi 7 dünya şampiyonu bir beyfendiydi , zoruna gitmesin. Ha bu arada hala insan gibi yorum yazmayı öğrenemedin 🙂

  43. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Neden Böyle Saçma Sapan İfadelr Kulalnıyorsun Anlayabilmiş Değilim Nedir Bu Hakaretin ? Açıkcası Laflarına Dikkat Etmen Lazım..

    Hamiltonun Önünde Aniden Birisi Dursa Oda Çarpsa Ne Düşürdün ? Tabiki Dersin Şimdi Hamilton Suçlu…Anlamak Güç Sizi..

  44. tabi ki schumi ile ilgili bir konuda. Raicilerin Alonso haberlerine atladığı gibi yapmadılar.

  45. kendini avutmaya devam et o beyinsiz Ferrari ve Redbull tarafından istenirken bu kişi her yarış Ferrariden gönderilmekle itham ediliyor.

  46. hamilton çok sabırsız davranıyor evet bunuda öğrenecektir ki zaten temastan sonraki her atağında oldukça soğukkanlıydı 2 kez geldi ve massayı geçti tıpkı seni bir at arabasıylada geçerim der gibi. ben domanicalinin yerinde olsam bunu takımdaki 10. sürücü bile yapmam takıma bir katkısı olmayan bir emir eri.

  47. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    carl agresif ama yeteneksiz bir pilot.

    sato gibi.
    jmp gibi.

  48. Yusuf  Hitay avatarı

    hamilton bu gün aptaldı evet.

    şumi neydi peki?

    o 2 gün önce ağzından salyalar saçan şumi fanları nerede ?

  49. "Herhangi bir araca vurduğu her an FIA'nın onu görmesi ve cezalandırması önemli çünkü bunu düşünemiyor."
    Buradan ben Hamilton'a en ağır küfürü çıkarttım. Doğru da demiş. Artık Hamilton çorbadan sürüyor. Takılıyor. Herkes de artık onu bildiği için fazla takmıyor

  50. viraja hani biraz yanyana falan girseler canım yanmayacak.

    ama alakası yok, viraja girerken felipe açıkça önde, hamilton açıkça arkada. yukarıdaki resim tam da kanadın vurduğu anda çekilmiş. böyle bir kaza olurmu, bu kasti vurmaktan başka nedir? araçların pozisyonu böyleyken, arkadan vurma başarısı gösteren bir pilota ne denmeli?

    pitlerden çıkışta hamilton supersoft, massa soft lastikleri takmış. hamilton'un 1 set supersoft lastiğinin eksik olduğu da belli. bunlara bakarak, elbette supersoft lastiklerden olabilen en fazla faydayı sağlamak zorunda. ama bunu yapacağım diye milletin yarışını da mahvetmeye kimsenin hakkı olamaz.

  51. Outlaw Rider  avatarı

    Hamilton sırayla herkese ızdırap oluyor . Hamilton kâbusu! >:)

  52. nedir bu şanssızlık anlamıyorum ki.yarış başlarken bakalım bugün başımıza ne gelecek dedim,gelen talihsizlik hiç te yabancı değilll…..yeter artık

  53. Yahu nedir Massanın bu Hamiltondan çektiği !

  54. alonzomanyaa  avatarı

    Hiç şikayet etme massa kardeş, 2007 yılında her yarış sonrası öpüşüp koklaşıp duruyordunuz. Aha böyle yersin kazığı… İki kazma bir araya gelince olacak olan bundan farklı bişey olmaz..

    Ferrariye kazandırdığın değerli puanlar için bir kez daha teşekkür ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir