Jenson Button Arka Gruptan Şikayetçi

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, “Burada geçiş yapmanın zor olmasını anlayabiliyorum ve herkes geçiş yapmak için çalışıyor ama diğerlerinin kendilerine tur bindiren otomobillere saygı göstermesi gerekiyor. tur bindirmelerinin bir nedeni var çünkü daha hızlılar ve pozisyon mücadelesi veriyorlar.”

“Kobayashi’nin arkasında takıldım ve takip şansımı kaybettim. Williamslar da kendi aralarında yarışıyorlardı.” dedi.

Button, “Son bölümde elimden geldiğinve hızlı sürdüm ve toplam 12 sıralama turu attım. Çok fazla risk aldım ve bundan çok hoşlandım.”

“Buraya gelirken amacımızın yarışı kazanmak olduğunu söylemiştim bu yüzden bunu yapmalıydık. Ama ikinci olabildim. Bugün genel olarak tempomuz iyiydi ama Seb ve Red Bull’a yetişemedik.”

“İkincilik yapabileceğimizin en iyisi oldu. Bunun üzerine yeni şeyler eklemeliyiz. Şu anda onlar kadar hızlı olmadığımızı biliyoruz ve son beş yarışta zafer mücadelesi vermek istiyorsa gelişmemiz gerektiğinin bilincindeyiz.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Button sen haklısın adamım bir şeyler değişti ve geride kaldı artık süper bir takımdasın ve bunları söylemek senin en doğal hakkın…

  2. Button açısından muhteşem bir yarıştı. Zaman ekranlarınnda Vettel araç ağırken fark açıyordu, sürekli her sektörde hızlıydı. Özellikle en çok virajın olduğu sektörde 1 saniye hızlıydı Button'dan. Güvenlik aracı girince de bir işe yaramadı. Vettel ile Button arasındaki tur yiyen araçlar engel oldular son turlardaki heyecanı yaşamamıza. güvenlik aracı çıkmış Vettel konvoyu süreklerken birden hızlandı aldı başını gitti arkadakiler ise, hala virajlarda durup lastik ısıtıyordu. İşte bu durum çok zarar verdi Button'a. Yarışın son turlarına gelecek olursak Vettel depo boşalınca yavaş kaldı nedense. Button uçuyordu son turlar. Ama yine tur bindirmeler sayesinde yarış böyle bittti.

  3. kesinlikle haklısın bilgi de doğru ayrıca

  4. çok vizyonsuz bir açıklama alonso minardi ve renault'daki ilk yıllardında da sürekli tur yiyordu 2009 yılında mclaren ve ferrari bazı yarışlarda tur yedi şimdi onlardamı serzenişte bulunmasın saçma bir yorum.

  5. bende katılıyorum da atıyorum ilk 5 araç diğer araçların hepsine 2 tur bindirse 😀 klasman nasıl olacak 😀

  6. alonzomanyaa  avatarı

    Doğru diyorsun, Alonso iyikide buna yüz vermiyor..

  7. alonzomanyaa  avatarı

    Onu bilmemde sanki 2-3 sene evel kendin ne yapıyordun tur yerken button efendi ??? Senin de ömrün tur yemekle geçti, o duyguyu bilip gereksiz serzenişlerde bulunmaman lazım..

  8. Ben hala 2 tur yiyen pilotun yarıştan çekilmesi kuralının konulmasından yanayım.

  9. Hafızam beni yanıtmıyorsa 2007 yılında tur yiyen pilotlar SC periyodunda turunu geri almak için konvoyu geçiyordu şimdide öyle olsa çok iyi olur Vettel ile Button klasmanda arka arkaya ama aralarında tur yemiş 4 pilot var üstelik bunlar birbirleriylede mücedele ederken yolda vermiyorlar 1 turda button 5 sn kaybetti belki son turlarda çok çekişmeli bir vettel-button mücadelesi olabilirdi. acilen bir çözüm olmalı bu konuda.

  10. button tamam hoşta inan herşey vettelin kontrolü altındaydı,yani sen yaklaşssan o farkı yine açardı emin ol,farktan dolayı rahatladığı için fark kapanıyor gibi gözüktüü

  11. burak evmez avatarı

    mesela alguersuari resmen alonsoya yol vermedi alonso içeri girmeye çalışıyor içeri kapatıyor terbiyesiz adam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir