Force India Pilotları Singapur'dan Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Singapur’da ilk kez yarışan Paul di Resta güçlü bir yarışı 6. sırada tamamlarken takım arkadaşı Adrian Sutil 8. oldu.

Di Resta “İlk Singapur yarışım çok eğlenceliydi ve sonuçtan çok mutluyum. Güvenlik aracının bize yardım ettiğini düşünmüyorum çünkü süper yumuşak lastiklerimde hâlâ performans vardı ancak aynı şekilde bize zarar da vermedi.”

“Güvenlik aracından sonra Rosberg’e karşı performansımı korumaya, lastiklerimi korumaya ve aracı damalı bayrağa ulaştırmaya çalıştım. Yarışın son bölümünde önüm açıktı ve bu bize yardımcı oldu, performansımız güçlüydü.”

“Muhtemelen sezonumun en iyi yarışıydı ve bu sahne arkasındaki tüm çalışmaların sonucuydu. Buraya güncellemelerle gelmiştik ve bu güncellemeler yarış performansımızı arttırdı, lastik ömründe kazanç sağladı. Faydasını gördük.” dedi.

Sutil “Her iki aracın puan kazanmasını hedefliyorduk bu yüzden bitirdiğimiz konumlara bakarak çok mutlu olabiliriz. KAzandığımız puanlar Sauber karşısında nedef almamızı sağlayacak. Benim için oldukça normal bir yarıştı ancak güvenlik aracı girdiğinde Rosberg’e pozisyon kaybettim ve yarış sonuna kadar önümde kaldı.”

“Yarışın son bölümü oldukça zordu çünkü yumuşak lastiklerle 30 tura yakın gitmek zorundaydım. Arkamda Perez fark kapatıyordu ve ardından son turda hızlı olan Massa geliyordu. Şanslıydım ki 8. sırayı koruyabildim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bu adamın Ferrari pilotluğunu yapmasını isterdim Massa yerine gerçi Perez varken zor biraz

  2. Son yarışlardaki performanslarının şans olmadığını kanıtladılar bu sefer. Di resta da kendini gösterdi. Adam olacak çocuk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir