Force India'nın Şimdiki Hedefi Renault

yazar:

kategori:

Di Resta, Singapur GP’nin yıldızlarından birisiydi ve iyi bir strateji ile 6. sırayı elde etti.

Takım arkadaşı Adrian Sutil’in de 8. olması ile birlikte bu sonuç, Force India’nın şu anda 5. sırada yer alan Renault ile farkı 22’ye indirmesini sağladı.

Renault’u geçme konusunda Di Resta: “Zor bir iş ama bu hafta sonunu dikkate alırsanız ulaşılamaz da değil. Monza’yı dikkate alırsanız zor ama burayı alırsanız evet”

“Eğer sıralamada hata yapmasaydık Spa iyi bir yarış olabilirdi ama burada (Singapur’da) ikimiz de puan aldık ve Sauber ile farkı açtık. Şampiyonada bizim için bu önemli. Umarım formumuzu devam ettirebiliriz ve Renault biraz daha sıkıntı yaşar. Böylece sene sonuna kadar onlarla kesinlikle mücadele edebiliriz.”

İskoç pilot, Singapur için hazırlanan güncellemelerin işe yaradığını ekledi.

Di Resta: “Bilinmezdeydik; performansımız yarışta belli olacaktı. Buraya tempomuzu arttırmaya yardım edecek yeni bir paket ve bazı parçalarla geldik; işe de yaradılar”

“Senenin geri kalanında yüksek yere basma kuvveti gerektiren pistler bize uygun olacak. Lastik aşınması ile ilgili şeyler de işe yaradı. Bu yüzden açıkçası formun devam etmesi konusunda iyimser olabiliriz.”


Yorumlar

  1. Yakışır Umarım geçerler Force İndia bunu sonuna kadar hak ediyor

  2. di resta f 3 te veteli geçmiş bir pilot sutili zaten bilioruz bnçe geçebilirler

  3. kubica sever olmama rağmen aynen

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    helal olsun vallahi, genii gp'nin bu duruma düşmesi hoşuma gidiyor nedense. force india'nın yıllar içinde gelişimi gerçekten istikrarlı, newey'in bir sonraki durağı force india olsa ne hoş olur

  5. Bi nuri alçoluk gördüm bu takımda

  6. Bi nuri alçoluk gördüm bu takımda

  7. Force India'nın Renoyu geçebileceğine inanıyorum. Di resta kazaya belaya karışmazsa harika sürüyor. Sutil de fena değil. Artık daha iyi araçları var. Ne duruyorlar, helva yapsalar ya 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir