Renault, Senna'nın Daha Fazla Performans Göstereceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Renault takımında Nick Heidfeld’in yerine geçen Brezilyalı sürücü şu ana kadar çıktığı 3 yarışın 2’sinde sıralamalarda takım arkadaşı Vitaly Petrov’u geride bırakırken ilk puanlarını Monza’da kazandı.

Boullier “Öğrenme süreci iyi ve her yarışta bir şeyler kazanıyor. Size karşı dürüst olmak istiyorum. Spa’da hava koşulları çok zordu, Monza çok özel bir pistti ve Singapur da aynı şekilde farklı bir pistti bunun yanında çok iyi iş çıkarabileceği bir araca sahip değiliz.”

“Japonya’dan itibaren yapbozun parçalarını bir araya getirecek ve daha iyi performans sergileyecek.” dedi.

Boullier, şu an için Vitaly Petrov’un en büyük sorununun Senna’nın hızlı olmasından çok takımın ilgisini daha fazla çekiyor olması.

Boullier “Vitaly iyi iş çıkarıyor ancak belki Bruno’nun hızından çok takıma iyi adapte olmasından, daha fazla ilgi çekmesinden endişe duyuyor olabilir. Pist üstünde denk olmaları için daha büyük fark var.” dedi.

Senna’nın güçlü performans sergilemesi gelecek sene de takımda kalabilmesi adına koz olabilir ancak Boullier, Kubica’dan haber beklediklerini söyledi.

Boullier “Robert’in açıklamasını beklemeye adandım bu yüzden daha sonra göreceğiz. Bir son nokta koymam lazım. Eğer sürekli olarak bu tarihi ileri atıyorsanız o zaman takımın ilgilerini tehlikeye atarsınız. Robert’in geri dönüp dönmeyeceğini anlamak için o tarihe kadar beklememiz lazım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. eric saçmalamış. o zaman seneye senna ile kubica yarışsın kabul edebilir misin?!

  2. Eğer kubica tam olarak iyileşirse birinci pilot kubika olacaktır. ikinci pilotta ençok parayı getiren. Kubicaya atılan tiriplerde onunla yapılacak pazarlıkta güçlü olmak içindir. Ekim ortasında pilotlarını belirleyip ne yapacakmış boillier?

  3. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    işin gerçeği reno egzoz besleme hikayesi bittikten sonra düzen tutamadı. araçın tüm rotasyonu egzoz beslemeye uygun hazırlandığı için sezon öncesi, şu anda yerlerde sürünüyor. bu işin pilotla milotla hiç alakası yok, araç bekleneni veremedikten sonra kim pilot olsa boşş..
    Özetle = Eric Boullier laf var içratt yok

  4. Ferrinin 2009da massanın kazasından sonra kalan boş koltuk sorunu olduğu gibi , önce baduer geldi o ferrariyle bile tur yiyen araçlarla rekabete girdi , sonra şansı spada polü alan fisichellaya verdiler ama onunda baduerden hiçbir farkı yoktu , 2.pilot krizi geçirdiler , tarihinin en kötü sonuçlarını aldı ferrari , şimdide bu sorunu brunoda görüyorum , petrovu sıralamda geçebilir , petrov okadarda iyi bir pilot değil , geçmesi çok normal , ama ilerleyen zamanlarda kubica ile takıma arkadaşı olursa ozaman farkın ne kadar çok olduğu anlaşılır…

  5. şu ikik tane ciğeri beş para etmez herif için koskoça kubikayı mı harçıçanız beeeeee

  6. Daha iyi bir yorum olamazdı, ağzına sağlık.

  7. size bruno değil ayrton gelse sponsoru, parası yoksa yine beğenmezsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir