Mateschitz: "Ya Vettel Merdivenden Düşerse"

yazar:

kategori:

Alman Vettel, önümüzdeki herhangi bir yarışta 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek ve bunun için ilk şansı Japonya’da yakalayacak.

Şu ana kadar 9 galibiyet ve 300’ü aşkın puanın ardından Mateschitz, Vettel’in başına bir şey gelmemesi halinde şampiyonluğu kutlayacaklarını ifade etti.

Mateschitz: “Esasında haklısınız elbette ama merdivenden düşerse ne olacak?”

Mateschitz bunun olması halinde bile Jenson Button’un kalan bütün yarışları kazanıp şampiyon olmasını beklemiyor.

Durumun neredeyse garanti olması ile artık odak noktasının 2012’ye çevrilip çevrilmeyeceği konusunda Mateschitz: “Bir taraftan evet ama (2012) kurallarda büyük bir imkân yok. Bu yüzden son yarışa kadar mümkün olduğunca gelişmeye devam edeceğiz”


Yorumlar

  1. şu vettel yerine button süper o olsun diyemiyorsun imkansız olsa da ne kadar vettel şampiyon olsa da olamayınca button ın olması da pek cazip gelmiyor adam yarışıyor ama en azından kendini kassın yarışlar için kasıp kaza yapması hiç umursamamış gibi vettel şampiyon demesinden daha iyidir

  2. Serhan Acar çok güzel demişti pazar günü Vettel kalan yarışlara katılmasa ve son yarışta geri gelse bir 8.lik bile yetiyor. Diğer takımlar seneye çok iyi başlamak zorunda ancak öyle rekabet edebilirler Redbull'la yoksa yine bir 2011 copy-paste sezonu izleriz. ben çok şüpeyle bakıyorum önümüzdeki yıla Ferrarinin 2012 aracına WOW dediğine bakmayın yada McLaren önümüzdeki daha iyi olacağız dediğine. Redbull yine bir şekilde hızlı olacaktır önümüzdeki yıl Ferrari ve McLaren buna Mercedes'ide ekleyebiliriz sezona çok iyi başlayamazsa sezon içi gelişimde kar etmez, yine Redbull ve Vettel'i izleriz.

  3. Hayırdır Avusturyalımısın neden bukadar tepki verdin

  4. bilemiyoruz 😀 f1 dünyasında ne doğru ki 😀
    biz öyle bilelim öyle analım diyorum 🙂

  5. Vettel tüm yarışları evinde bacak bacak üstüne atarak izlese bile şampiyon artık bu sene

  6. Vettel kalan yarışların hiçbirinde piste çıkmasa bile şampiyon olur.

  7. montoyanın tenis oynarken omzunu kırdığı tamamen bir halkla ilişkiler türü pembe bir yalandır bunu montoya "bile" yapamaz eminim 🙂 motocross yaparken omzunu eline almıştır, resimleri vardı bir ara nette karısıyla motocross falan yaparlarken.

  8. kırsa bile ayanı button 5 te 5 yapamaz

  9. montoya nın 2006 da tenis oynarken ayağını kırması gibi bişi olmuş 😀

  10. Böyle bir tarih yok her millet tarih efsanelerini kendi yazıyor çuvallara bakmamışlarda 40 yıl cartta curt o çuvallarda 40 yıl orda sapasağlam durmuştur değilmi..

  11. Burak Soylu avatarı

    Avusturyalıların bu kafa yapısı tarih boyunca değişmedi. Vİyana kuşatması sonrasında da Osmanlıların bıraktığı kahve çuvallarını yaklaşık 40 yıl boyunca aynı yerde kalmış ve hep şüpheyle bakmışlar sonrasında ise kahve olduğu anlaışmış. Bugün Avusturyalıların kahve işinde ne kadar iyi olduğunu biliyoruz 🙂 Haberle alakası yok tabi ki ek bilgi anlamında yazdım 🙂

  12. durmak yok yola devam diosun yani yahu aracın da neyini geliştirçenizzzzzzzzzzzzzzzz gelişmiş zaten gelişeceği kadarrrrrr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir