Sauber Japonya'ya Büyük Bir Güncelleme İle Gidiyor

yazar:

kategori:

Hinwil kökenli takım, Almanya GP’den bu yana sadece 1 puan alabildi.

Teknik Sorumlu James Key: “Araç için büyük çaplı bir aero paket getireceğiz; bunun içinde tamamıyla yeni bir ön kanat, yeni arka kanat, hava akımı yönlendirme paneli, sidepod hava akımı yönlendiricisi, yeni fren kanalları ve zeminde düzenlemeler yer alacak.”

“Bu hep Suzuka için planlanmıştı ve eğer hepsi işe yararsa, bize makul seviyede ileri adım attıracak. Açıkçası son zamanlardaki kötü şansımızdan geri dönüş yapmak istiyoruz”

“Sezonun son çeyreğine girerken bizim aracımıza daha uygun olan pistler var. Japonya’daki insanlar için çok zor geçen bir senede oradaki destekçilerimize iyi bir sonuç vermek harika olacaktır”

Elbette Japonya’da en büyük ilgi Kamui Kobayashi’ye olacak ama takım arkadaşı Sergio Perez, yarışta kendi şansı için de iyimser.

Perez: “Suzuka, sezonun bizim için en özel yarışlarından biri olacak diye düşünüyorum. Japonya’ya ilk kez gideceğim ama simülatörde o pistte sürüş yaptım. Açıkçası heyecan vericiydi. O yüksek hızlı virajlardan gerçek hayatta da geçmek için sabırsızlanıyorum. Ayrıca o virajlar aracımıza da uyacak.”

“Şahsen momentumumu korumak istiyorum. İşlerin üstesinden geldiğimi düşünüyorum. ayrıca Kamui sayesinde Japon taraftarlardan büyük destek alacağımızı bekliyorum. iyi bir tecrübe olacak.”


Yorumlar

  1. ben açıkçası sezonu foce indianın 6. bitirmesini istiyorum takım olarak süper iki pilota sahiplerrr araçta hızlannndıııııııı renoyu bile geçebilirleeeeer si restanın önümüzdeki yıllarda f1 de çok büyük işler başaraçandan kuşku yokkkkkkkkkk

  2. onların sorunu sezonun bitmesi değil sadece 6.lığı geri almak 12 puanlık fark var force india ile kobayashi ve perez potansiyeli olan pilotlar biraz istikrarsızlar son yarışlarda sorunları bu sadece yoksa c30 sezon başında gerçekten hızlıydı umarım hedefleri her neyse ulaşırlar

  3. sezon bitmiş millet 2012 araçına yönelio siz günçelleme yapıonuzzzzzzz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir