Raikkonen Fransa Rallisi'nde Henning Solberg İle Çarpıştı

yazar:

kategori:

Fin sürücü, 2. bölüm sonrasında 9. sıradaydı ama Henning Solberg ile kaza yapmasının ardından devam edemedi.

Solberg: “Düz yolda düz bir yolda gidiyordum. Öyle lastiklerimi ısıtmak için zikzak da çizmiyordum. Sadece sürüyordum”

“Otomobilim arkasından darbeyi hissettim ama sert ve büyük bir darbe değildi. Aynaya baktığımda Raikkonen’in kanala düştüğünü gördüm. Neler oldu bilmiyorum”

Bununla birlikte Raikkonen, kanaldan çıkamadı ve sonunda bıraktı.

Öte yandan Kimi Raikkonen’in Ice 1 Racing takımının menajeri Benoit Nogier, Fin sürücünün aptalca bir kaza yüzünden ralliye veda ettiğini söyledi.

Raikkonen’in servis alanına döndüğünde olayı anlattığı Nogier: “Henning yol bölümünde Kimi’yi geçti. İkisi de lastiklerini ısıtmak için zikzaklar çiziyordu. Ama Kimi’nin Henning’i tekrar çizmesi gerekiyordu; çünkü bölüme ondan önce başlayacaktı.”

“Henning zikzak çizmeyi bıraktı ve düzlükteydi. Kimi, onu geçmesi için alan bıraktığını düşündü ve boşluktan geçmeye çalıştı. Tam onu geçmek isterken Henning, frenlerini ısıtmak için sert bir fren yaptı”

O sırada Raikkonen’in otomobilinin sağ önü ile Solberg’in sol arkası temas etti. Kazada Raikkonen’in otomobilinin süspansiyonu kırıldı ve otomobil kanala düştü.

Nogier: “Kimi, Henning’in hemen otomobilinden çıktığını ve kendisinden özür dilediğini, kendisini görmediğini ifade ettini söyledi. Kimi, bunun aptalca bir kaza olduğunu belirtti.”

Raikkonen, Dünya Ralli Şampiyonası’nın son iki ayağı İspanya ve Britanya’da da katılacak.


Yorumlar

  1. 2005 suzukada son turda olanları görmezden gelip kimiye yeteneksiz diyen kişi bnm gözümde bilinçsiz kişidir!!!

  2. tifo alo saçma sapan konuyla alakasız video gönderiyorsun bende anlamış değilim, video'da da çocuğa vurmuyor muhabir Rai'nin görüşünü alıcam diye çocuğu görmüyor yere düşüyor.

  3.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    anlaşıldı buz adam biçer döver olmaya kararvermiş

    hamiye özenmiş olacak..)) insan buna ancak güler

    bu kuyruk acısınıda anlamış değilim yok you tube bilmem ne yaz..bıkmadınız bu arşiv çalışmalarını

    biz hiç you tube yaz motor patlatma seyret veya aracı duvara vurma seyret linki veriyormuyuz.

    eşit hızlı araçlarla olan herşeye evet diğer türlü kendinizi kandırın

    adam bodozlama arkadan çarpmış ben alkollü olduğunu düşünüyorum..)))

    ondan sonra soytarı deyince yığın mesajları geliyor bu hareket başka ne anlama gelebilir.

    adam karaoke partisinden etaba inince işte olanlar.

    sonrası malum arkadaşta şiir yazar artık iyi gider.

  4. suç annesinin o çocuğun orada–ayak altında(milletin koşuşturduğu padokta ne işi var)

  5. neyi kanitlamaya calisiyorsun anlamis degilim, konu ile alakasi ne onuda anlamis degilim

  6. annnesimiymiş ordaki ama yarış sitresi adama her şei yaptırır

  7. yaşar merhaba:) bildiğim beni seven tek alonsocu olarak seni özledim…lütfen gel eskisi gibi hergün bol bol yorum yap:) bekliyorum:)

  8. çoçcuğu ezmiş ve arkasına bakmaktan başka hiçbir şey yapmamış sence iyi biri orda annesinden özür dileyip çocuğu kaldırıp gitmezmiydı

  9. +1 …

  10. alakaya maydonoz .

  11. senin sözün olduuu zaten anlaşılıoooo ayrıça video ile dediğin şein de hiç alakası yok bi videoya bakarak pilotların kişiliklerinin nasıl oldunu anlayamayız yegen

  12. tencereye baksın demek istedim

  13. yani bazı şahıslar bazı pilotların karekterinin kötü olduğundan bahsediyor bende kendi pilotlarınınkini gösteriyorum eve t alonso kötü şeyler yapmıştır ama herkes önündeki tencere baksın buda benim sözüm şimdi uydurdum

  14. eeeee ne alaka atıosun o zamn bu boş videoyu

  15. ben alonsoyla alakalı dediğimi hatırlamıyorum

  16. tifo alo orda kimi sadece bir bayana çarpmış bu olayın alonso ile alakası ne kardeş

  17. kesinlikle kimiye beçeriksiz demk çok büyük haksızlık olur adam beçeriksiz olsa nası dünya şampionu olsun

  18. Yanlis kelime kullaniyorsun beceriksiz deil disiplinsiz. konulari ve insanlari takip ederek yorum atalim lutfen

  19. kesinlikle ama asıl sorun onun takımı ile tam olarak bütünleşememesidir

  20. Kimi disiplinsizligi ve umursamaz tavirlari nedeniyle birakildi. Massa dan cok daha iyi ve dunya sampiyonu olmus bir pilot. Mclarenin onu birakma sebebide aynidir.

  21. Asil ukalalik o kadar madara edildikten sonra hala koru korune kendi pilotunu yalan yanlis bilgilerle uste cikarmaya calismaktir, once karakterini irdeleyin bi yucelttiginiz adamin, şike oldugu tescillenmis bir yarisin hala galibi sayar kendini hatta bunu utanmadan hala gururla anar 10 gun once, hangi gurursa o..

    Hayir gururun kelime anlamini bizmi yanlis biliyoruz, o yuzden once bir aynaya bakin, ondan sonra saga sola camur atin..

  22. Yanılıyorsun bence. Kimi taraftarlarının neredeyse tamamı hala Mclaren'i dolayısıyla da Lewis'i sever ve desteklerler. Hamilton'ın Canada da yaptığı kaza da bugün Kimi'nin yaptığı gibi aptalcaydı. Bence son günlerde çıkan haberler yüzünden fazla alıngansın. Şu an Lewis'in eski formuna dönmesini en çok isteyenlerden biri de Kimi taraftarlarıdır.

  23. hayatımda ilk kez ondan hızlı oldugumu düşünüyordum.onu geçmem içten bile değildi.
    bu 2005 suzuka sonrası Alonsonun yaptıgı yorum
    Alonsonun pilotajını performansını tartışmıyorum ama Kimi için F1den kovuldu diyenler sadece kendi istemediği için yok.yoksa 2008-2009da Alonsonun yaptıgı gibi orta sıralarda sıradan bir takımla yarısırdı ve nolursa olsun mücadelesini verir kendini baska takımlara yarandırmak için şikeyle galibiyet almak gibi bi olaya tenezzül etmezdi.
    Ve sakın Alonsoyu karakter bakımından Raikkonenle kıyaslamayın.2006da Alonsonun onu sampiyon yapan takıma söyledikleriyle 2009da kendisini kovan takım hakkında söylediklerini karsılastırmak yeterli olurdu sanırım

  24. ferrari57er2 avatarı

    Alonso geçen yıl bulunduğu yere tırnakları ile geldi. Ferrari taraftarıyım, ama benim Ferrari'de gördüğüm en iyi pilot Alonso'dur. F2010 ile F2007 arasında dağlar kadar fark var. En hızlı üçüncü araçla son yarışa lider gidildi ise bu Alonso'nun eseridir.

  25. Boşverrr onları bu sitede birkaç tanesaygı duyduğum Alonso taraftarı var. O yüzden yorum yapmıyorum bu konuda sırf onların hatırına ….

  26. Bakıyorumda her mesajda toz kondurmadığın Massa'yı ALonso için 2. pilot diyerek harcamışsın.İşte sizin ve sizin gibilerin karakteri.Bir sağa bir sola, ohhh yandan yandan

  27. emiko emiko avatarı

    Geçensene alonsoya bakın eliyle şampiyonluğu verdi.Son yarışa bakmayın.Erken start almadan yarışta yaptığı kazalar.Raikkonen ilk senesinde ferraride şampiyon olmuş.Kafa olarak 2009'dan sonra f1'i bitirmiştir.İsteseydi ferraride de yarışırdı mclarende de mercedeste de ama kendi istemedi.

  28. Az bile yapmis, 2 dk sonra yarisa basliycak adamin gozune flash patlatilirmi? Okuzun onde gideni..

  29. yaşar koçyiğit avatarı
    yaşar koçyiğit

    ulen hakan yaptın yine yapacağını:)

    yahu güzel kardeşim bunları böyle güzelce yazıyorsun inan çok hoşuma gidiyor.ammaaa bunları yazdıktan sonra bazen öyle yorumların oluyorki başkalarının hakkında suizan etmesine sebep oluyorsun.buda beni inan üzüyor.biliyorum art niyetin yok ama herkes bilmeyebilir.neyse kal sağlıcakla.

  30. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    iyi olmuş.yetenek-siz siniz WRC ye hoşgeldiniz.

    ice'ı gitmiş berg i kalmış

    man liği hiç olmamış beslemeli şampiyon seni.

  31. bir arkadaşın olumsuz ifadesi asil kimi taraftarlarının genel düşüncesi olamaz. bununla beraber takım fanları olan arkadaşlardan özellikle mclaren ve ferrari fanları kimi raikkonen gibi kendilerine hizmet etmiş bir pilota olumsuz ifade kullanmalarını doğru bulmuyorum. kazanmıştır kaybetmiştir olmuştur olmamıştır becermiştir becerememiştir ama kimi yarıştığı süre boyunca bu iki takıma elinden geldiğince hizmet etmiştir arkasından kötü konuşulacak ne bir olay ne bir hareket yapmıştır. karakteri gibi sessizce gelmiş sessizce gitmiştir. bir mücrim hüvviyetinde yoluna devam etmiştir. kendi küçük dünyasında doğuştan adam kimi kendi halinde yaşamıştır. kimse hakkında kötü bir ifade kullanmamıştır. sevinecek bir durumda olgun bir insan gibi mütevazi bir şekilde sevinmiş üzülecek bir durumda içine kapanmış belki kan kusmuş ama kızılcık şerbeti içtim demiştir. yollandığını bildikten sonra bile ferrariye son yarışa kadar elinden geldğince hizmet etmiş puanlar kazandırmış ve gider ayak tek bir kötü kelime etmemiştir. yalan söylediği boşa konuştuğu birisini eleştirdiği görülmemiştir. sadece "gönderilmemin performansımla alakası yok" demiştir. ve gönderildiğini açıkça delikanlıca ifade etmiştir. onun yerinde olsa birçok pilot kimbilir neler derdi? ferrarinin bir sürü kirli çamaşırlarını ortayaçıkarıp hem kendini hem takımı rezil ederdi. ama o böyle birşeye tenezzül dahi etmedi. tam bir hak ehli gibi davranıp başına gelenlerin inandığı kendini yaratan Varlık tarafından geldiğini bilerek hareket etti. hayatta şu asla unutulmamalı…kul gayret eder Allah taktir eder…neticeyi sadece O belirler. kulu bu işer karıştırmaz. bu açıdan kimi Rabbine karşı asla isyan etmeyen bir tavır sergilemiştir. karaktersiz olup ta bir dünya başarı kazansa ne yazar? zengin olmuş başarılı olmuş ama adam olamamış insanı kim sever? başarı için her yolu mübah görmek ne derece doğru bir harekettir? yükselmenin alçakçası zayıfların sırtına basarak yükselmektir. üç günlük dünyada birileri desinler diye şerefini satan üç paralık o kadar çok insan varki maalesef yanlış doğru diye anılır olmuş. birilerinin yanlışlarından ders almamak yanlışa yanlışla cevap vermek kısa yoldan çalışmadan köşe dönmeye çalışmak an için kazandırsada aslında kaybettiğimiz bir durumdur. yanlış yapanın yanlışı çocuklarında tezahür eder…büyüğüne hürmet etmeyen küçüğünden hürmet görmez. dünya etme bulma dünyası. mirasta aldanan kazanmıştır der Nebiler sultanı s.a.v….gelsinde nasıl gelirse gelsin mantığı kötünün iyiyi kandırdığı bir mantıktır ki bu bize geleceğimizi kaybettirir. insanın başına gelen bir çok musibet eldeki güzel şeyleri doğru zamanda doğru bir şekilde değerlendirememesinden olur. insanın kıymetini bilemediği çok değerli iki şey vardır. boş vakit ve sağlık…insanı kullandıkça harcadıkça zenginleştiren tek şey vardır o da ilimdir. gerçek dost bize hatalarımızı kırmadan dökmeden cesaretle söyleyebilendir. ağa ifadesinden hoşlanan olsa olsa hıyar ağası olur. niyeti halis olan kimse kaybetmez…önemli olan ölürken ne olarak nasıl bir insan olarak öleceğimizdir. hayatta inişli çıkışlı birçok dönem olacaktır. sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. birşeyi çok isteyen kötü de olsa mutlaka elde eder. inat insana doğru şeylerde ısrar etmesi için verilmiş bir özelliktir. bunu yanlışta kullanmak ahmaklıktır.
    burada bir haber yapılıyor…akabinde biz yorumcular genelde subjektif olarak birazda abartarak başlıyoruz habere yorum yapmaya…hemen akabindeki olayın ikinci safhası olarak neredeyse her haberin altında yorumlarda genel olarak yoruma cevap kısımlarında başlıyor birbirimizi küçük düşürücü ifadeler tavırlar sözler…ne geçiyor elimize…yüz yüze söylemeye utanacağımız ifadeleri karşımızdaki insanı bir hiç yerine koyarak başlıyoruz söylemeye…ne demişler zenginin malı züğürdün çenesini yorar….bazen haddi aşarak küfürde ediyoruz kötü sözlerde söylüyoruz. kader bu ya o tartıştığımız insanların bazılarıyla gerçek hayatta tanışıyoruz. bir bakıyoruz bizi tuttuğu pilota veya takıma kötü bir laf söyledik diye inciten insanlar aslında son derece iyi arkadaşlar…sonra yaptığımıza pişman oluyoruz. yurdum insanı merhametlidir. düşenin asgari ihtiyaçlarını karşılama konusunda bizden daha üst seviyede şu an dünyada hiç bir millet yoktur…komşusu açken tok yatan hiçbir insana rastlamadım.
    bu konu buraya nerden nasıl geldi şimdi kafam karıştı ama kimi raikkonen hakikaten iyi bir pilot ve iyi bir insandır. spa da 2008 de kuru zeminde yarış boyunca 6 saniye fark attığı hamilton yağmur yağınca bu farkı iki turda kapattıysa bunu sadece pilotaja bağlamak doğru değildir. ve halen bu yarış f1 tarihinin efsaneleri arasına girmişse bu kiminin ya olurum ya ölürüm tarzında mücadelesinden dolayı olmuştur. kimi bir fenomendir…

  32. ya yapma ne olup sev alonsoyu ne olur sev.bunu bize yapma ne olur:))))hani yanlış anlamada senin alonsoyu sevip sevmemen bizim için çokta tın.

  33. ????? sananeee delikanlııı becerikli yada beceriksiz zorunamı gidiyorrr

  34. yaniii şimdi neden koydun bunu ya hala diyorum sizin gibi fanatik alonsocular yüzünden alonsoyu sevmemeye başlıyorum…

  35. senin gibi …..ları kaideye almıyoruz başka kapıyaaa

  36. Button da Alonso için Renault'dan kovulan bir F1 pilotu. Ancak bu onun kötü olduğu anlamına gelmez.

  37. Tam onu geçmek isterken Henning, frenlerini ısıtmak için sert bir fren yaptı"
    Haberi dogru duzgun okuyup duzgun bir yorum yapmani beklemek cok fazla sey istemek mi olur acaba??

  38. Yok oyle birsey. Genelleme yapmissin ama yanlis olmus.

  39. ki 2008 de alonso ile kiminin galibiyet sayılarıda aynı değilmiydi tahir.yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.

  40. aslında herkes gibi bende kimiyi severim.etliye sütlüye karışmadan altındaki araç müsaade ettiği sürece rekabet edebilen bir pilottur.bazı eksi tarafları illaki vardır olacaktır.sonuçta insan.ama bazı taraftarları öyle bir konuşuyor ki sanki ondan başkası hikayeymiş gibi.ondan dolayı garibim kimi bu tarz yakıştırmalara maruz kalıyor.kimi aracı rekabetçi bir araçsa tehlikeli bir pilottur.eğer araç yetmiyorsa kiminin ikinci sınıf pilotlardan bir farkı yoktur.arkadaşın biri hızlı turlardan bahsetmiş.gridin en hızlı araçlardan biri ile ve pitten çıkıp yeni lastklerle atılan turları bu kadar abartmak biraz abes kaçmıyormu.

  41. kimi kim:

    ALONSO için ferrariden KOVULAN ESKİ bir f1 pilotu.başka..!

  42. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Mc laeren mercedes gp son yirumunu acarmisin.ben kimici ama su anda bir hamilton destekcisi olarak uzerime alindimda.

  43. eklenecek bir video varsa 2008 spa'dır. Ezi?klik oradan.

  44. Raiciler Hamilton'a neden saldırıyor olabilir 1 ergenler 2 *******
    size saldıran alonso taraftarları okumayı öğrenin olm önce.

  45. F1 mi WRC mi? benim içinde WRC en eğlencelisidir bir doğa hayranı olarak. F1 de 50 ülkede gezsen aynı pistte yarışıyorsun o kadar

  46. Tıpkı sizin 2 senedir ha oldu ha olacak övünmeniz gibi değilmi petrovcum?

  47. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Cepten yazdigim ocin bbiraz bozuk ve devrik cuml icin kusuruma bakmayin.bir turlu beceremiyorum cepten yazmayi:)

  48. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Hala kiyaslamiyolarmi inanamiyorum.savunulacak hic bir seyi olmayan bir pilotu bir melaike ile hemde bir kaza haberinin altinda.pes yani.tek sampiyonluk diyorsunuzda cifte sampiyonun nasil oldugunuda yasayarak gorduk.mukemmel arac gelistiren komple pilotun ferrariyi iki senedir nasil ucurdugunuda. maymun diyorsunuza tk arkadsinin durup yol vermesinden sonra sevincini esek taklidi yapanida gorduk.bilinen tek sike ile galip gelen ama baskasina malipulasyon var diyeni.f1 spor degil diyen.kirk tur gecemedigi pilota posta koyan.pilotunuzu polemige girmeye tenezzul etmeyen motir sporlarinun degusuk branslarinda yarismaktan cekinmeyen htta dalgasina bakan bir pilotla nasil kiyaslandigini hala anlamiyorum…f1 gecisten obaret degil ama nascar yada wrc de yarisanlarida sanki amator kumeymis gibi gormek veasagilamakta moda oldu. motor sporlarida f1 den ibaret degil.

  49. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Şu anda herkes layık olduğu yerde yarışıyor ve herkes halinden memnun.Alonso Ferrariden memnun.Kimi wrc den memnun.Herkes en iyi bildiği işi yapıyor.
    2008 yılındaki Ferrari aracının reno r28 i geçmesiyle övünmek saçmadır.Hele o 2008 deki Ferrari aracı 2.pilotuyla bile şampiyonluğa oynayacak kadar güçlüyse r28 i geçmesi normaldir.Buna övünmek değil avunmak denir.

  50. 2007 yılında ferrari takımı niye raikkonen'i getirdi takıma ? Alonsonun 2 dunya sampiyonlugu vardı halbu ki.. 2010 yılında da sponsor getirerek geldigini herkes biliyor. 2 senede ne yaptı hic. Burda özellikle bazı arkadaslar bazı seyleri anlamamaya calısıyor. videoları o yuzden koyduk. Yoksa kimse ne Alonso'nun nede raikkonen'in yetneklerini tartısmıyor.

  51. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Motorsporlarının farklı alanlarınd yarışıyor adam.. Tabi ki kaza olacak.. Şimdi şöyle düşünmek lazım derin derin.. Kimi'nin yerinde başka biri(!) olsa önümdem çekil diye yırtınabilirdi uzun uzun.. 🙂

  52. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    ama hamilton kadar kazma olamaz kimse
    http://www.youtube.com/watch?v=xnCsG0DlXkU

  53. hayır yani geçiş yapmak çok über bir şey mi. Hızlı aracı olan, yada o anki şartlarda otomobili lastikleri vs. iyi olan pilot önündekini geçebilir yani.Geçemeyedebilir, kazada yapabilir, çarpabilir de. Atak yapmayadabilir, bunlar her yarış olan şeyler, her yarış hemde. Bir de her yarış olmayan şeyler var, mesela son 2 senedir F1'de olmayan pilotlar gibi, takımdan uzaklaşsın diye, maaşı verilip yollanan pilotlar gibi. Yoksa pilot mu demeliyim?

    Kimi iyi pilottur ben kendisini severim, F1'de olmasını isterdim, ama Kimi Raikkonen taraftarları kadar kendi pilotlarını bir şey zanneden, ukala tipler görmedim. Şu taraftar kitlesi ki, Mclaren'in en koyu taraftarlarını düşünün ve Alonso'nun saçma sapan konuşan taraftarlarıyla toplayın 2 ile çarpın, öyle bir taraftar grubu işte.

    Tamam adam Alonso'nun geldiği her takımdan gitti yada gönderildi, en azından Hamilton gibi onunla takım arkadaşı olcak meziyetlere sahip olsaydı. Adam gibi durup takımı etkileyip gitmeseydi. Yok her şeyi Alonso'yu yıkın, yok Alonso takımda istemedi yok bilmemne. Ya kardeşim Alonso Kimi'yi takımda istemediğinde Kimi yollanıyorsa, zaten Kimi adam değil demektir, Alonso daha araca binmeden harcıyor adamı… Kimi'yi neredeyse madara eden Massa'ya adam sıralamalarda 1 saniye fark atıyor… Siz hala youtube'a gir geçişleri izle diyorsunuz 😀 Hayır nostalji olsun diye izleyin siz, bende açar izlerim belki de, beni üzecek, gocunduracak bir görüntü yok ortalıkta ki. Kimi Raikkonen ne güzel geçişler yapmış, bravo kendisine, şimdide rallide öndeki aracın tamponuna çarpıp kanala falan uçuyor, alkış valla

  54. Bunlarin pilotlari Wrc araci ile birak yarismayi binip turlamaya bile korkar, rezil olur maymuna doneriz diye 🙂 o yuzden bosverin, bizim bir seyler kanitlamaya ihtiyacimiz yok, onlar da biliyorlar da bilmemezlikten geliyorlar iste 🙂

    Hayir yanlis oldugunu bildigin bir seyi sirf taraftar korlugu ile savunmanin kime ne faydasi var? en basta kendini kandiriyorsun, bak biz Kimi abuk bir kaza yapinca kendisine kazma diyip eglenebiliyoruz, sizde oyle yapin, inanin daha iyi hissedeceksiniz 😉

  55. Maşallah çok geçiş yapmış ama sadece geçiş yapmış. 1 Dünya Şampiyonluğu ve hızlı araçlar ile takım arkadaşına ezilip şampiyonluk yarışın da bile bulunamamak. Hızlı turlar atarak taraftarlarının gözünü boyamaya çalışmak. Hee Hamilton ve Alonso olmasa 1 Dünya şampiyonluğunu da zor alırdı ya neyse. Kamui Kobayashi de çok geçiş yapıyor ama…

    Nascar Kimi taraftarları için çok daha iyidir. Ne de olsa geçiş bol. Tam Kimi' lik.

    Saygı duyulacak bir pilot ama fan ları Formula1 i sadece geçişten ibaret olduğunu düşünüyor. Yazık! Kimi'ye başarılar WRC' de.

  56. bu Kimi'nin gecis dersleri.. kendi pilotlarına bakmazlar adama laf yetistirirler 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=MFeA2-CPWbY&feature=related

  57. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    beceriksiz diyenler için video
    http://www.youtube.com/watch?v=xNBwmEseYkU

  58. ya başlığın altındaki yazıları biraz daha açık yazarsanız sevinirim."Kaza yaptı", "Rallliye veda etti", "Kanala düştü" gibi cümleleri ard arda kullanmışsınız.Bi ara adam öldü zannettim.haberin sonuna gelince anca anlayabildim yarış kazası olduğunu 🙂

  59. Bu adam traş başka bişey değil

  60. Kimi Alonso`yu her aracla her yerde maymuna cevirmistir, bi dedigimi yapin ya, bi yapin, bi yazin seyredin sunu..

    Youtube= Raikkonen overtakes Alonso 😉

  61. alonzomanyaa  avatarı

    trashhhhh…görüyoruz kimi 'n maymun olduğunu…

  62. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Araçların denk olduğu 2007 yılına ait bişey var mı?.Mesela bahreyn melbourne gibi.
    Aksi halde mclaren aracının renoyu geçmiş olmasıyla övünmen komik oluyor.2005 de dahi mclaren bariz en hızlı araçtı.2008 yılındaki renoyu herkes geçiyordu.Kimi nin 2008 yılını reno ile değil hamilton ile kıyasla.Kıyasla da gör bakalım denk olan araçlarda hamilton kimiyi neye çevirmiş.

  63. O yuzden Alonso`yu maymuna ceviriyordu yarislarda degil mi? 🙂

    Youtube= Raikkonen overtakes Alonso 😉

  64. alonzomanyaa  avatarı

    İnsan beceriksiz olunca F1, WRC vs.. farketmiyor tabi.. Normaldir…

  65. videosu falan varsa paylaşırsanız sevinirim.

  66. Harbiden Hamiltonvari bir kaza olmus, kazmalar 🙂

  67. Alttaki haberdeki sorumun cevabını bu kadar ayrıntılı verdiğiniz için teşekkürler 🙂

    Hamiltonvari bir kaza olmuş. Yazık olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir