Renault, Kubica'ya Tanıdığı Zamanı Uzattı

yazar:

kategori:

Takım Patronu Eric Boullier, daha önceki açıklamalarında Polonyalı pilota Ekim ayı için gün tanımıştı. Kubica’nın menajeri ise bunun için daha uzun bir zamana ihtiyaçları olduğunu söylemişti.

Bununla birlikte Lopez, Kubica’ya daha fazla zaman vereceklerini, Kasım başında pilot konusunu görüşeceklerini ifade etti.

Auto Motor und Sport’a konuşan Lopez: “Eğer Robert pazarda ise, elbette onu alacağız. Ticari modelimiz, pistte başarıyı gerektiriyor. Ayrıca bizim adımıza hiç sürmese de bu sene Robert’e ücretini ödedik”

“Kasım başında duruma bakacağız. Robert’in elinde, bize neler yapabileceğini gösterebileceği bir araç olacak. Veri analizi şimdi çok iyi; fiziksel olarak dönüp dönemeyeceğini görebiliyorsunuz”

Lopez ayrıca Genii’nin F1 takımını sadece iş olarak görmediklerini ifade etti.

Lopez: “Her faturayı zamanında ödedik. Takımdaki çalışan sayısını 480’den 520’ye çıkardık. Rüzgâr tünelini %50’den %60’a çıkardık ve yeni bir simülatör kurmak üzereyiz. Sadece iş olarak düşündüğünüzde bunları yapmazsınız”


Yorumlar

  1. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    olmayan bi şeymi neyle gidecek o arac at lamı Tabiiki RENAULT motoruyla sen pilotcusun ama ben takımcıyım bi r zamanlar alonso vardı alonsoyu alonso yapan şah eden takım şimdi çöplükmüş gibi yorumlar yapılıyor buna deliriyorum Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM>>

  2. Muammer UYAR avatarı

    Peki bu takım 1 2 seneye Genii Gp adını alınca ne yapacaksın..Olmayan bir şeyi hala varmış gbi görmek kendini kandırmaktır.Ama kubica bu takımla dönerse gene desteklerim..

  3. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    ben 2009 sonuna kadar değil hala takımımım arkasındayım bırakıpta arkadan sallamıyorum en azından sonuçta renault motoru işliyor calışıyor yol katediyor devam edene kadarda RENAULT cuyum Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

  4. Muammer UYAR avatarı

    Evet bilgin arkadaşım haklısın sana katılıyorum, bilip bilmeden aşşağıdan yukardan sallamamak lazım..2009 yılı sonunda Renault un F1 takımını Genii Capital şirketine sattığını, Renault firmasının şuan griddeki sözde (Lotus) Renault Gp ile aralarındaki tek bağlantının sıradan bir motor tedarikçiliği olduğunu, Concord anlaşması gereği Renault adının takımdan silinemediğini, yani şuan gerçekte Renault F1 Team diye bir takımın varolmadığını bilip öyle sallamak lazım..Ben de bir Renault fanıydım 2009 sonuna kadar.Tekrar söylüyorum bu takım şuan kubica dan daha iyi kimi bulabilir? Daha iyi kim yarışır ??

  5. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    muammer arkadaşım kim yarışır sizinle dediğin takım kaç takıma motor sağlıyor ve onları şampiyon yapıyorr dikkatini çekmek isterim nice efsaneleri RENAULT cıkarttı aşşağıdan yukardan sallamamak lazım değilmi? Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

  6. kubika içn güzel bi haberrrrrrrrrr

  7. Geninin acele etmesini anlıyorum Pilot pazarı şuan gerçekten çok karışık bir durumda Williams ile Raikonen Romain Grosjean ve Sutil ilişkilendiriliyor. Kubica nın vereceği karar çok önemli hem kendisi için hemde takımı için. Takım Bruno Sennayı elinde tutmak istiyor Petrovun sponsorlarından Brunonun ki daha ağır basıyor takımda kalacak gibi Kubica dönerse büyük bir ihtimal Bruno Senna Kubica ikilisi olacak Petrova yol görünecek. Dönemez ise Romain Bruno ikilisi ile devam edecekler gibi. Romainde Motor desteği ile gelecek. Tabi Romainin yeteneklerine güvenim sonsuz. Aslında takım Geni bu sene gayet iyi başladılar devamını getiremediler Bu takımdan beklentiler büyük Çün kü İsmi Renault olunca sponsor efsane Lotus olunca beklentiler çok yüksek oluyor bakalım 2012 de neler yapacaklar. Kubica nın o feci kazası olmasaydı bu takım şuanda daha iyi sonuçlar elde etmiş olurdu.

  8. Muammer UYAR avatarı

    Yahu arkadaş adamı neden zorluyosunuz, adamı kasmayın kış testlerine kadar sabredin, yavaş yavaş iyileşsin.Sanki kubica dan daha iyi pilot mu bulabileceksiniz kim yarışır sizle…3 tane de elinizin altında pilot var zaten bu telaş niye??

  9. Aslında dediğin gibi olabildiğince uzatabilirler. Sırada yarışmak için bekleyen bir çok pilotları var. En kötü ihtimalle bunlardan birilerini yarıştırırlar.

  10. Kasım başı bile erken bana kalırsa. Kış testlerine kadar uzatabilirlerdi bu süreyi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir