Alonso: "Dürüstüm, İlgisiz Değil"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, son yaptığı açıklamaların Renault’un 2008’deki kötü durumununa karşı bir ilgisizlik olarak anlaşılmasına karşı çıktı.

Fransız takımın İspanya’da ileri doğru bir adım atmış gibi görünmesine rağmen Alonso, Renault’un öndekilerle mücadele edebilmeyi planlamasının kısa zamanda imkansız olmasını beklemediğini fiade etmişti.

2008 sezonu sonunda takım değişikliğine gideceği yönünde söylentilerin arasında İspanyol haber ajansı EFE’ye konuşan Alonso, muhabirlerle karşılaştığında bertaraf etmekten ziyade samimi olmaya çalıştığını söyledi.

Alonso: "Geçmişteki konularda, kazanacağımı söylediğim zaman, insanlar küstah olduğumu söyledi ve şimdi ise ilgizi olduğmu söylüyor."

"Bu durum, kamuoyu ile mümkün olduğunca düsürt olmaya çalışmam yüzündendir."


Yorumlar

  1. Bunun neresi dürüstlük anlamadım gitti,adam ,altındaki arabanın yarış kazanacak potansiyele sahip olmadığını söylüyor..sorsan bunu,super aguri pilotları da aynısını söyler..dürüstlük,itiraf edildiğinde bir kazanımın kaybı ya da,bir kaybediş söz konusu olacaksa,bu kaybı önemsemeden doğru olanı söylemektir benim bildiğim..yoksa,bi adama adını sor,sana adını söylesin,aaa, bak bu çok dürüstmüş d,,olur mu bu mu dürüstlük..Hayır,bi de bu adam olmasaydı geçen senen takımına şantaj yapan,çalıntı dediği ve sanki kullanmamış olduğu bilgiler sebebiyle takımına,ya beni çaylağa karşı kayırırsınız ya da bildiklerimi söylerim diye şantaj yapan ve bu sebeple takımından kovulan..

  2. ömer doğan avatarı

    ne derseniz deyin benim gözümde f1 de iki pilot var biri kimi diğeri alonso herşeyi,yle mükemmel pilot ve bence mükemmel insanlar

  3. ecrin deniz avatarı

    nedense alonso eskisi kadar antipatik gelmiyor bana! ayrıca da doğru sölemiş…

  4. gökay kara avatarı

    son cümleleri özetşemiş herşeyi kazanabilirim dediği zaman şımarık küstah yakıştırması yaptılar demek ki alonso dürüst bir insan gerçekleri söylüyor.

  5. aysenur okatan avatarı
    aysenur okatan

    bencede haklı ilgisiz olmadığı ispanyadaki fotolardan anlaşılıyo arabanın durumu onu çok üzdüğü belli buna bağlı olarak ilgisiz olmadığıda belli

  6. vahit başol avatarı

    ya bosver fernando.agzı olan konusuyoo:))) sen herzaman bu sekıl ol yeterr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir