Button'dan Irvine'ye Anlamlı Gönderme

yazar:

kategori:

Takım emirleri Formula 1’de artık kurallara uygun ve Jenson Button, zamanında Michael Schumacher’in takım arkadaşı Eddie Irvine’yi en iyi 2 numara olarak görüyor.

31 yaşındaki Button, şu anda şampiyonada 2. sırada ve Vettel ile şampiyonluk şansı bulunan tek isim. McLaren pilotu aynı zamanda takımdaki ikinci senesinde Hamilton’un önünde yer alıyor.

Die Welt Gazetesi’ne konuşan Button: “Muhtemelen bir takımın dünya şampiyonluğunu kazanmasının en iyi yolu,  1 numaralı pilot ile birlikte 2 numaradan memnun olacak bir 2 numaraya sahip olmaktır.”

“(Şu anda) McLaren’deki durum bu değil”

Irvine’nin son eleştirilerine karşılık Button, Schumacher’in bacağı kırıldığında Irvine’nin şampiyonluğa yaklaştığı 1999’a atıfta bulundu.

PA Sport’a konuşan Button: “(Irvine’nin açıklamaları) çok hoş. Tek söyleyebileceğim, şampiyon olmak eğlenceliydi. Umarım tekrar olurum”


Yorumlar

  1. ferrari57er2 avatarı

    Bençe gibisi fazla…

  2. arkadaşım okadar uyarıya rağmen hala liseli çocuklar gibi konuşuyorsun. böyle devam edeceksen hiç yorum yazma okuyamıyoruz zaten ne yazdığını lütfen.

  3. Büyük ihtimalle bu açıklama okunduktan sonra 'Ne düşünüyorsun?' şeklinde sorulmuş soruya cevap vermiştir.

  4. yahu irvene efendii daha 5 yarış var lewis seezonu rahatlıkla 2. bitireçektirrr son yarışlarda şansızlıkllar adamn yakasını bırakmadııııııı zaten ne zamn doru konuştunu gördük

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Irvine' nin 10 gün kadar önceki açıklamaları şu şekildeydi.:

    "Jenson Button Formula 1'deki en iyi 2 numaralı sürücü ve Formula 1 kariyerine 2. şampiyonluğu katmayacak olması halinde pek de mutsuz olmayacak…Jenson özel bir şey yapmıyor. Sadece makul iş çıkarıyor."

    "Bir daha şampiyon olamayacağını biliyor ve ona göre sürüyor. Lewis ise bir daha şampiyon olmak istiyor bu yüzden çok agresif."

    Button da geçici olarak hamiltonun önünde yer aldığından dolayı kendine güveni gelmiş ve Irvineye gönderme yapmış.

  6. son lafı spr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir