Ay Yıldızlı Tulumun Finalde Kullanılması İçin Destek!

yazar:

kategori:

Hugo Boss – Mclaren birlikteliğinin 30. yılı şerefine düzenlenen bu etkinlik sene sonuna kadar devam edecek. Türkiye yarışında Mclaren, sitemizin üyelerinden Yusuf Hitay arkadaşımızın tasarımına sahip olan tulumlarla piste çıkmıştı.

Şimdi ise sezonun final yarışı Brezilya’da kullanılacak olan tulum için oylama yapılıyor. Ay yıldızın yer aldığı tulumun son yarışta da kullanılması için bu tasarıma oy vermemiz gerekiyor. Bunun için aşağıdaki linke tıklayarak açılan sayfada Yusuf Hitay arkadaşımızın tasarımı üzerine gelip VOTE linkine tıklamanız yeterli olacaktır.

İlgili Sayfa:

 http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

 


Yorumlar

  1. Yarışma sona erdi. Umarım kazanmışızdır.

  2. Oy vermek için son gün! Umarım kazanırsın.

  3. Sitede toplam oy miktarını göstermiyorlar artık. Hayırdır inşallah.

  4. Arkadaslar Twitter da unlu kisilerden de yardim rica edebilirz mention ederk. Ben sahsen onu da deniyorum. Sorabilecegim herkesten rica ettim kalmadi da artık 😀

    NOT.: Alonsocuyum!!!

  5. Yanlışa yanlışla karşılık vermek bana göre yanlıştır. Bahsedilen şeyle bir kazanç sağlamak en azından tasarımcının gönlü için ferahlatıcı olmaz diye düşünüyorum. Kaldı ki ters de tepebilir (firma ilgisi söz konusu olursa).
    He bahsedilen gruplar vs. sinden bir şahıs olayı bilir ve kendine dava edinirse o başka bir konu olur.
    Sonuçta hadi bizi geçtikte Avrupalı izleyicilerin ilgisi söz konusu olmamışken Macar taraftarların Avrupalılar ile kıyas yapılabilmesi mümkün değil.
    Olabilecek en etkili sonuç Yusuf'un firmanın CEO ve CFO ulaşmasıyla mümkün olabilir. Dikkatleri iyice bu şekilde sevk olabilir. Sonuç olarak tasarım sahibi olarak o liderlik yapabilir bizler ancak destek olabiliriz.

  6. Umarım şikayetini dikkate alırlar.

  7. Mücahit Hitay avatarı
    Mücahit Hitay

    Beyler hep beraber Ay Yıldız Tim'e mail atarak durumu bildiriyoruz..Sessiz kalamayız bu duruma.

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    şikayet ettim ve inceleyeceklerini söylediler. isterseniz siz de bir şikayet yazısı yazın, çıkmadık candan ümit kesilmez 🙂

  9. Çiçekli böcekli tulum göreceğiz anlaşılan brezilyada. 60000 oya yaklaşmışlar. Yapacak bir şey yok. Şikayet edeceğiz sanırım, bekleyelim görelim.

  10. Müthiş bir fark yemişiz. Yaklaşık 32 bin. Bu dakikadan sonra hepimize geçmiş olsun 🙁

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    bulduğumuz yöntemler işe yaramıyor. yine 5dk da bir atılan oylar geçerli sanırım sadece. o nedenle en iyisi önce bir şikayet yoluna gitmek, oylama bu şekilde olmamalıydı. en azından e-posta istenmeliydi.

  12. Hugo Boss'a yapılacak şikayetin lehimize sonuç vereceğini sanmıyorum ben. Eğer Macarlar haksız yere oylarını artırdı diyerek şikayette bulunacaksak bizler de iki gündür aynı yolu izleyip Türk tasarımının oylarını artırmaya çalışmıyor muyuz?
    Hugo Boss şikayeti ciddiye alır ve yaptırıma giderse, hem onlar hem biz yanmaz mıyız?
    Üçüncü en fazla oya sahip tasarım hangi ülkeden? : )

  13. Benim İngilizcem iyi. İhtiyacın varsa yardımcı olabilirim.

  14. evet bu konuda haklı olabilirsin.Umarım boss yetkilileri bu durmu çakar ve el koyarlar

  15. Yusuf  Hitay avatarı

    muhtemelen bunu yapan kişiler haftasonu hugo boss yetkililerinin çalışmadıklarını biliyorlar. şu an site sahipsiz durumda ve dışarıdan gelen ataklara açıklar. bu yüzden cumartesiyi beklemiş olabilirler.

  16. evet hergün takip ediyorum cuma günü de öndeydik dün bi açtım şok oldum resmen ve hala da devam ediyor bu şikayet etmemiz gerekiyor.inşallah hile yaptıkları ortaya çıkar ve kazanırsın abi

  17. Yusuf  Hitay avatarı

    pazartesi daha önce görüştüğüm hugo boss yetkililerine şikayette bulunacağım. aksi takdirde normal yollardan birincilik kimse için mümkün değil. eğer hileye başvurmasalarda şuan kat be kat önlerinde olacaktık. çünkü ilk 4 günde alabildikleri oy miktarı sadece 2000.

  18. Benim İngilizce'm iyi. Eğer e-posta adresini bana verirsen bir mesaj hazırlayıp sana gönderebilirim.

  19. kaybettiğimiz açık ve ortada hileyle kazanıyorlar bunu görmeleri lazım ama yapılacak bişey kalmadı.Yusuf abi bizim gönüllerdeki birincimiz ancak hiç de istediğimiz gibi gitmedi oylama

  20. BEN SİTEYE GİRİP ÇIKIP OY ATABİLİYORUM. ATAMAYANLAR CCLEANER PROGRAMINI KULLANARAK ATABİLİRLER.

  21. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    adamlar siteyi bile kitlemişler açılmıyor yuuuuhhhhhhhhhhh

  22. serhan acar açıklama yaptı oylama ile alakalı. faydalı olur umarım.

  23. Denedim, hakikaten de öyle. Oy verir iken aynı zamanda yeni IP adresi alabilecek komplike bir program lazım.

  24. Düzenli olarak 3 saniyede 1 oy atıyorlar. Onları yakalamak için bu oranı geçmemiz lazım.

  25. 27800-12500 macarlar önde aşağı yukarı rakamlar

  26. yusufum eğer bu durum sabaha hatta yarın akşama kadar devam ediyorsa bence bir program yardımıyla bu işi yapıyorlar ki ancak bu macarları mail listelerini kullanıp bu meseleyi bütün türkiyeye ulaştırabilirsek çözeriz. hele bu işe birde almanlar veya ingilizler müdahil olursa durum daha vahim. bu arada f5 ile oy artmıyor. oyu az olan bir ülkede denedim oy veriyorsun ama artmıyor. bu arada ctrl shift p ile de 2 oy da 1 tane artıyor.
    manuel olarak başa çıkılacak gibi gözükmüyor. işi gücü bırak bence forum gazete ne var ne yok mail at. diğer malum siteye hem bir habere mesaj yazdım hemde iletişimden kısayolu kopyalayıp yalvar yakar bir mesaj attım. ama bir gelişme olmadı.
    Allah yardımcımız olsun…

  27. pardon legal yazmışsın illegal sandım ,,, cevabım : düşüktür 🙂

  28. yüksektir 🙂

  29. Yusuf  Hitay avatarı

    4 gün hiç oy alamayıp, bu gün saat tam 10:00'da oy almaya başlayıp, neredeyse 13 saattir mütemadiyen aynı artışla gelen oyların legal olma ihtimali nedir ?

  30. ya beyler bişey diyecem ama bizi kötülemek için değil , belki de adamlar oyları legal arttırıyordur . neden hepiniz illegal bişey var diye düşünüyosunuz ? bizde kaç yıldır f1 var onlarda kaç yıldır f1 var ? toplamışlardır adamları çatır çatır yükseltiyolardır , f1 kültürü olan bir ülke sonuçta .

  31. ayyıldız banada mantıklı geldi şimdi.şu saatten sonra tek umut onlar bence

  32. bende fransızca var

  33. ya ben girdi siteye tekrar oyvermek için birde macarlara bakayım dedim 2 katı olmuşlar 26034 idi sayfaya bi refresh attım bi anda oyları 26045 olmuştu 6 sn de 11 oy almış bence foto çekip hugobossa yollamak lazım saat ve oy oranınını göstererek

  34. ayyildiz tim'e soylesek ilgilenirler gibi sanki ama komple siteyi cokertmelerinden veya bir gecede 100bin oy atmalarindan korkuyorum 😀

  35. Ben gece boyu bilgisayarımı açık tutup oy vermeyi sürdüreceğim. Siz de aynısını yapın.

  36. inciye ben 2 gün önce başlık açmıştım zaten belli bir sayıya da ulaştık.olan bitene koydurmaya çalışıyorum şimdi.iş ciddiye bindi çünkü.

  37. Valla açıkçası bende artık ie yi in private modda açıp seri oy attırıcam başka bi yolu yok gibi.

  38. Yusuf  Hitay avatarı

    bu güne kadar tehdit bile değildiler, hatta bu sabah saat 10'a kadar 1-2 oy alabildiler. ama ne olduysa sistemi kurdular ve şu an takır takır çalışıyor. benzer bir sistem geliştirmek ve şikayete yanıt bulabilmek dışında bir alternatifimiz yok. çünkü oy atmak ile olacak iş değil, bu gün inanılmaz oy aldık ama durum ortada.

  39. OneMoreChance avatarı
    OneMoreChance

    İnci sözlük gibi çeşitli yerlere de koydum fakat yetişilmiyor macarlara bunda bi iş var

  40. :Neden bu kadar kastınız? Sponsor var marka var para var ülke var. Bunların hiçbirinde biz yokuz. Seyirci olarak yokuz. Anlayış olarak yokuz. Yaşamımızda bu sporun yeri yok. Ama Türk bayrağımız orda var. Bu mu sizi gururlandıracak. Bu kadar mı düştük? Bİr de üçkağıta yatıyorsunuz… "Vatan millet sakarya" durmu varsa da bilelim: Biz bu vatanı hileyle almadık. gerek yok..

  41. Yok yetişilmiyor heriflere iki makine bastırdık ama herifler standart hep artıyor.

  42. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    arkadaşlar oy verip f5 ile sayfayı yeniledikçe oy verilebiliyor. 5 dkikada 10 oy attım valla

  43. hangi proğram?

  44. ben de oy atıyorum ama bazen artış gözükmüyor heralde sonradan sayıyor anlamadım.

  45. Kaybetsek bile başımız dik olsun bari.Onun için yola devam.inşaallah belki kazanırız

  46. her oydan sonra bizim tulumun yeri değişiyor ama fare aynı yere tıklıyor. ne iş? yoksa ben mi yapamadım?

  47. Şu ana kadar 1500-2000 kadar oy attığımı zannediyorum. Ancak Macarların oyu daha hızlı artıyor. Oy verecek daha fazla adam lazım.

  48. S.a İy akşamlar bu iş böyle olmayacak saatlerdir oy atıyoruz ama oy oranlarımız çok çok düşük çünkü karşımızdaki bir makine bununla baş edemeyiz ve işi makinenin ustalarına vermek lazım diye düşünüyorum .Ben ihbar@ayyildiz.org bu siteye e-mail atacam yardım isteyecem ayyıldız teamını bilmeyeniniz yoktur heralde bilmeyenler internette araştırabilirler.Yanlız sadece benim e-mailimi önemsemeyebilirler yada fark etmeyebilirler ama onlarca aynı konu için e-mail gönderir yardım talep edersek bizleri kırmayacaklardır diye düşünüyorum.

  49. ARKADAŞLAR NE OLUYOR YAADAMLAR 22.XXX DE BİZ 10 BİNLERDEYİZ…..BENCE BİRİLERİ OKAY KARACANA ULAŞIP YARİNKİ PROGRAMDA KONUYU GÜNDEME GETİRMESİNİ RİCA EDİN….SERHAN ACAR A DA ULAŞMAYA ÇALIŞIN O DA YAYINDA OLAYI GÜNDEME GETİRSİN……….YUSUF KARDEŞ BENCE SEN YARIN F1 KULÜBÜNE GİT ORADA KONUYU AÇ….ANCAK ÖYLE TOPARLAYABİLİRİZ….YOKSA ZOR………

  50. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    İllegalliği eleştiren arkadaşlar.

    DURMADAN OY VERİN BEN 3 TANE ATTIM DİYEN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ?

    Bu bir çocuğa tokat atan birinin,çocuğun babasından dayak yiyince,kendi babasına ağlamasına benziyor.

  51. Basanlar var, bu başlıkta alanen söylemekten çekinmediler.

  52. toplamda 3 saatir falan verilen programla surekli oy atiyorum umarim sonucunu aliriz. gece de makinayi acik birakacagim

  53. :))) Alonsocular'da mı Macarlara basıyor ne? :D:D

  54. Talha Yıldız avatarı
    Talha Yıldız

    beyler bende başladım oy atmaya 3 snde bir oy atıyorum ama site saymıyor neden acaba sonradanmı sayıyor

  55. Legal olmayan bir şekilde oy verme yapılıyor ise şu şekilde anlaşılır: Oy verenlerin IP adreslerini incelersin, bir IP'den kaç oy gönderildiğine bakarsın. Ancak onların oy kullanan herkesin IP adresini kaydettiğini zannetmiyorum, çünkü bu onbinlerce IP'nin kaydedilmesi demek. Bunu yapacakları olsaydı IP başına birden fazla oy kullanmaya izin vermezlerdi zaten.

  56. adamlar 19 bin küsür biz 9 bin küsür ne biçim iş ya adamların yaptığı illegallik onlar ne oynuyorsa bizimde onu oynamamız lazım şu anda farklı bi şekilde önde olmamız gerekiyordu ama fark yiyoruz inşallah kazanırız ama zor gibi

  57. hemen pes etmeyelim 70 milyonluk ülke……..ARKADAŞLAR BİR ŞEKİLDE OKAY KARACAN A FELAN ULAŞIN YARIN PROGRAMDA SÖYLESİNLER…..AYNI ZAMAN DA SERHAN ACAR DA YAYINDA BAHSETSE SÜPER OLUR…..BENDE TWİTTER YOK OLANLAR UĞRAŞSIN……BİZ TÜRKÜZ HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ….KOLLARI SIVAYALIM………………

  58. valla bende başladım…..hadi hayırlısı….elden ne gereliyorsa yapın arkadaşlar….

  59. arkadaşlar bu şekilde legal olmayan bir oy verme sistemiyle sonradan sıkıntı yaşamayalım, diskalifiye falan?

  60. Farkın bu kadar hızlı açılması şaşırtıcı.Sadece macarların oyuyla olduğunu sanmıyorum.Tüm dünyanın sadece macarlara oy verdiğini de sanmıyorum.O zaman bunu açıklayacak geriye bir tek seçenek kalıyor.
    HİLE VAR.

  61. İyi olur abi zaten adamlar bizi ikiye katladılar. Böyle olmaktansa ya kazanmak yada kaybetmek daha iyi

  62. Yusuf  Hitay avatarı

    arkadaşlar emeğiniz için minnettarım ancak bu şekilde hepimizin emekleri boşa çıkacak. en iyisi önce bir hugo boss'a şikayet yazısı hazırlayalım, en olmadı macarların yaptığı gibi 100er 200er arttırmanın yollarına bakacağız mecburen. ingilizcesi iyi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

  63. internet explorer'ı in private modunda açmak için
    ctrl+shift+p yapıp linki oraya kopyalayın, defalarca oy atılabiliyor
    sayfa yenilenince tekrar atılıyor.

  64. Adamlar 100'er 100'er mi gidiyor ne?

  65. Yusuf  Hitay avatarı

    ah ya adil dövüşselerdi, 3 e katlamıştık en yakın rakibi. zaten güle oynaya geçirecektik 7 günü. bu hiç iyi olmadı, ya şikayet edip diskalifiye edilmelerini bekleyeceğiz(hiç sanmıyorum(biz de gidebiliriz) ya da gece gündüz şu otomatik oy atma yöntemini kullanacağız. ancak 7 gün sonunda çok astronomik rakamlar olacak, tam anlamıyla saçmalık.

  66. işlem tamam 😀

  67. onu biliyordumda firefoxa birşeyler oldu ctrl shift p yapınca olmadı bende explorerdan yaptım şu anda 4 saniyede 1 oylar akıyor 😀 bunu daha görülebilir bir yerlerde yazsanız çok iyi olur ben 4-5 tane daha arkadaşımı haberdar ederim onlarda oy atmaya başlarlar. Hack Time :)))))))))

  68. Inprivatede genel oyları nasıl görüyoruz sadece oy atabiliyorum

  69. CTRL+SHIFT+P basıp gizli moda geçecen.

  70. macaristandaki mi sevimliiii en berbatı odu bee hadi desteke devam

  71. grammer ım berbat 🙁 uzun zaman oldu resmi ingilizce kullanmayalı 🙁 yoksa dediğin gibi bu işi aslında şikayet etmek lazım yoksa ülkenin nüfusundan fazla artış yapıyo adamlar

  72. hotfile

    bu da vote tıklayınca çarpıya basmak için ayarlanabileni. olmadı bunu kullanırız.

  73. Abi ben açıyorum firefoxla ama bi kere oy veriyorum sonra thank you yazıyor her yenilemeden sonra yani 1 kere verebiliyorum. Sayfayı yeniledikten sonra vote yazısı bir daha çıkmıyor. nasıl halledeceğim bunu ?

  74. çaktırma devam et 🙂

  75. Yusuf  Hitay avatarı

    ingilizce şikayet yazısı hazırlayabilir misiniz ?

  76. acaba vote basınca gelen siyah ekranı da kapatmaya gerek var mı? belki o farkediyordur.

  77. Saatte 400 oy geliyor şu an benden.

  78. belki biraz yavaşlatmak gerekiyordur. biraz da öyle denemek lazım. bende de bir makina çalışıyor.

  79. yaw kınamıyom da hani bi legal illegal durumunda bizde patlıcaz ben ondan korkuyom

  80. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    hepsi birbirinden güzel.Ama Macaristan'ındakide çok sevimli.

  81. Yusuf  Hitay avatarı

    oy artış hızı veriler ile örtüşmüyor. belki sistemlerine geç yansıyor bilmiyorum ancak, şuan bir çok makine ile deniyoruz ancak artış hızı hemen hemen aynı.

  82. crasher
    kınamaca yok oy kullan lütfen…topyekün taarruz…

  83. Program ilk başta biraz uğraştırdı ama ayarları doğru yapınca süper oldu. Şimdi 9 saniyede bir oy atıyorum. Explorer bu kadar hantal olmasa daha da hızlı atardım.

  84. birden fazla kişi de yapıyor olabilirler. benim program ilk haliyle (ayar.ini den ayarlanabiliyor) 3.5 saniyede bir oy veriyor. daha hızlısında benim net yetişemiyor zati. bu da saatte 1000 oy filan yapar. aynı anda 10 kişi yapsak saatte 10000 oy gireriz.

  85. yaw millet hile yapıyo da sizin bu yaptığınıza ne deniyo sorması ayıp madem illegallik olduğuna dair şikayet edeceksiniz sizin yaptığınızın legal olduğunu falan mı sanıyonuz

  86. Yusuf  Hitay avatarı

    denedim hocam oldu

    yalnız oy artış oranı onlarınki gibi değil sanki hala.

  87. deneyen var mı? çalıştırabildiniz mi?

  88. ultraaslan antu çarşı gibi büyük takımların taraftar sitelerine yazabilirsin….

  89. Yusuf  Hitay avatarı

    hocam oy ile olacağını sanmıyorum, zaten adamların aldığı oy oy değil, bu işe hile karıştı. haber sitelerinden çok bu işlerden anlayan kişilerden yardım istemek lazım. en olmadı pazartesi hugo boss'a şikayet mail'i atacağız.

    adil yollardan olsa açık ara alacaktık oylamayı, cidden bu hiç hoş olmadı.

  90. programı yukarda gönderdim, 3.5 saniyede 1 oy atıyor

  91. ekşi sözlükte sayfa açabilirsin…üniversite öğrenci siteleri filan…

  92. Biz oylarımızı 2ye katladık, onlar ise 7ye katladı.

  93. hotfile

    biraz düzenledim, ayarlamasının nasıl yapılacağı içndeki metin belgesinde yazılı.

    biraz basit oldu, 15dk'da hazırladım, arabirim filan yok. idare edin şimdilik. 😉

  94. yusuf bence sen kendi mailinden bir sürü forum sitesi veya bloglar var oralara mail at yardım iste.tek tek gir üye ol yardım iste. ben şahsen 100 kişiye mail attım onlarada arkadaşlarına mail atmaları konusunda ricada bulundum. moral bozmak yok daha 7 gün var….
    ayrıca bütün gazetelere mail at belki haber yapan olur. bellimi olur? en çıkılmaz durumda dahi 7 çıkış kapısı var derler. moralini bozma…
    alonsocular yardım lütfen…

  95. saatte 1000 oy geldiğine emin misiniz hocam ? bir çok kişiyle uğraşıyoruz ama 1 saatte 1000 oy ancak alıyoruz.

  96. Evet ankette kesim bir şeyler dönüyor adamlar nerdeyse resmen garantiye aldılar

  97. Saniyede yüzlerce oy gönderebilecek bir program lazım.

  98. Hacking işlerinden anlayan varsa yardımcı olsun, adamlar oy alamıyorken saniyede 10 ar 10 ar oyları artıyor resmen.

  99. burak evmez avatarı

    haklısın her 1 snde onlar 20 biz 5 oy alıyoruz

  100. Yusuf  Hitay avatarı

    bu şekilde yapmamıza rağmen fark açılıyor, üstelik bu güne kadar doğru düzgün oy alamayan birileri tarafından. illegal bir durum söz konusu

  101. kendim program yazdım küçücük. elimdeki bilgisayara göre yazdım (onun ekran çözünürlüğüne ve sistemine göre) versem de bir işinize yaramayacak.

    ama birazdan vaktim olursa herkesin kullanabileceği bir şey hazırlarım.

    clicker > buna da bakın, çalıştırmayı başaran kullansın.

  102. burak evmez avatarı

    yapacağınız şey basit açın interneti aynı anda ctrl shift ve pye basın siteye girin attıktan hemen sonra sayfayı yenileyin e-maile gerek yok

  103. Programı en kısa sürede paylaş lütfen. Oy vermekten kollarım ağrıyor şu an.

  104. arkadaşlar dediğimi yapın fakat bir önceki kullandığınız sayfayı kapatmayı unutmayın. o zaman olmuyor. şu an macarlar bizden hızlı maalesef:(

  105. Yusuf  Hitay avatarı

    http://www.wardom.com.tr/hugo-boss-mclaren-anket-sonuclarina-mudahele-mumkun-mu-t506595.html

    arkadaşlar sanırım bu yöntemi kullanıyorlar, ben tam anlamadım bir bakar mısınız ?

  106. Diğer alonso'cu arkadaşları tenzih ederim ama bu nasıl bir bakış açısı ki, Senin ülkenin bayrağı gözükecek ama sen sırf mclaren'e kıl kapıyorsun diye oyunu macarlara veriyorsun. Söylenecek başka birşey yok açıkçası. Alonso gözünü kör etmiş. Yusuf Hitay arkadaşımız da, büyük bir iş başarmış bize de dsteklemek ve tebrik etmek düşer. Ya böyle bir tasarım çıkmasaydı bizden birinden. O zaman oy verecekmiydin. Bir yabancı adamın tasarımına mesela

  107. yahu 5 dk gibi bir sürede 300 den fazla oy alıyorlar bu ne!!

  108. Ozaman şöyle yap bu sayfayı ikidebir yenile sonra linke bas tekrar verebiliyorsun aman bir az elini çabuk tut fark giderek açılıyor

  109. Bizimlede paylaşırmısın nasıl yaptıgını?

  110. 7687-12383 durum
    arkadaşlar herkes mail listesini kullansın…adamların nüfusu kadar bilgisayar vardır bizde…geçemezsek yazıklar olsun.

    arkadaşlar boş bir explorer sayfasında ctrl+shift+p ye basın çıkan inprivate de boş kısma oy kullanılan yerin kısa yolunu kopyalayın dalın içeri. her denemede tekrar oy verebiliyorsunuz…savaşta hile mübahtır. dürüst bir oylama olmuyor madem öyle devam…

  111. Yusuf  Hitay avatarı

    başka bir yöntemi olmalı, 3 gündür doğru düzgün oy alamayan adamlar bir anda 10000 oy alamaz normal şartlarda. sanki biri sayacı bozmuş gibi. başka bir yöntemi olmalı.

  112. Oyumu macarlara verecegim gucenmece yok .sanki milli mesele.forzaFerrari

  113. ctrl-shift-p yi beceremedim gitti. bir oy attım ama gerisi gelmiyor

  114. Yusuf  Hitay avatarı

    nasıl yaptın hocam

  115. programı az daha optimize ettim, saatte 1000 oydan biraz fazlası benden geliyor şu an.

  116. Ben bu meretten o kadar anlamam. Biri arkadaşa yardımcı olursa iyi olur beyler. Yusuf, ben şimdilik çıkıyorum. Ayın 15'i son. Sözüm olsun o güne kadar en az bir 200 oy daha veririm. Sen sıkma canını. Biz kazanacağız, göreceksin.

  117. 12000 e dayanmışlar açıkçası fark giderek artıyor kendim oy atıyorum millete attırıyorum ama bizim de o açık yolda son derece aktif olmamız lazım ki ay-yıldızlı tulumu görme hayallerinden cebren ve hileyle kopmuş olmayalım…

  118.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Evet haklısın. Aslında buradaki tartışmalar bile içimizdeki F1 tutkusunu gösteriyor. Aslında en önemli eksiğimiz bir pilotumuzun olmaması.

  119.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Evet haklısın. Aslında buradaki tartışmalar bile içimizdeki F1 tutkusunu gösteriyor. Aslında en önemli eksiğimiz bir pilotumuzun olmaması.

  120. Şimdi görürsünüz macarlar

  121. Şimdi görürsünüz macarlar

  122. bende işi yaramıyor bu yöntem. in private'de oluyorum ama f5'leyince vote yazısı yine siyah çıkıyor. belli bir süre sonra beyaz oluyor

  123. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Katılmamak elde değil. Azınlık olan kitlenin bile bilinç düzeyinin artmasının gerekliliğine inanıyorum hatta. Sokaktaki vatandaş konusu ise bambaşka bir düzlemde ele alınmalı, yapacak çok şey var. Yerli otomobilden önce, New York'taki taksi ihalesine yerli üretim bir otomobille katıldığımızı ve son 3'e kalıp nasıl elendiğimizi hatırlatırım. Sebep olarak gösterilen ise, Türklerin bu konudan ne kadar uzak ve yetersiz olduğu da bambaşka bir mesele. Ben şahsen çevremde bu bilinci yavaşta olsa yaymaya çalışan biriyim, çok alakasız insanlar yarışları takip eder oldular. Bir zamanlar otomobil dünyasına bile çok uzak olan bir arkadaşım sabahın köründe uyumak yerine benimle yarış izliyorsa, bir şeyler yapabileceğimiz anlamına gelir bu, sizden de bunu yapmanızı rica ediyorum. Elbette kimseye zorla sevdiremeyiz ve birden olmaz, ama yavaş yavaş insanların kanına girilebiliyor 🙂

  124. ctrl+shift+p

    Explorer açıkken ctrl+shift+p basın. Private sayfası (ben de ilk defa duydum) açılıyor. Oyunu ver, 'e-posta adresini ver de seni kaydedelim' şeklinde öne yeni pencere açılınca onu kapatmaya uğraşma. F5 ile sayfayı yenile. Oyunu kullan sayfayı yenile. Oyunu kullan sayfayı yenile. Oyunu kullan sayfayı yenile…

  125. arkadaşlar herkes mail listesindeki insanlara haberin kısayolunu atsın.

  126. Ben işyerinde düzeni kurdum, çalışıyor. 5 sn'de bir oy atıyor bir PC 😉

  127. Bizim de pes etmeye niyetimiz yok yola devam

  128. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Açıkçası ben Monaco'nun tasarımı daha çok beğenmiştim, o yüzden sana oy vermedim, ama rakibe de oy kaptırmamak adına oy vermemeyi uygun görmüştüm. Ama Macarların bu yaptıklarına kayıtsız kalamazdım, an itibariyle oyumu kullandım, başarılar dilerim

  129. orası öyle gerçekten azınlığız. ama herşey böyle böyle başlar toplumlarda.

    türkiyede mesela rc modelciler de çok azınlıkta

    ama zevk aldığımız şeyi yapmaya devam edip mümkün oldukça da yaymalıyız

  130. burak evmez avatarı

    facebook twittedan ve oyunlardan paylaşırsanız yetişiriz ve gece coşmamız lazım şimdi onlarda herkes görüyordur oyları

  131. eyvah 6000 fark yemişiz.

  132. Arkadaşlar ne kadar oy verirsek verelim onlara yetişemiyoruz. Çünkü organize değiliz. Şurada 10 kişi olarak inprivate oy versek geçeriz onları yapacağınız çok basit hadi arkadaşlar.

    Anlatıyorum: internet explorer açın, ctrl+shift+P yapın yeni bir sayfa açılacak. Açılacak sayfaya

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php#/5

    linkini girin adres çubuğuna. Sonra da oyunuzu verdikten sonra sayfayı refresh yapın. göreceksiniz yeniden oy verme butonu aktif olacak.

    Hadi arkadaşlar. Formula 1 fanı olduğumuzu göstermenin zamanıdır.

  133. Yusuf  Hitay avatarı

    hala hızlarına yetişemiyoruz, başka bir açık bulmuş olabilirler. yoksa hiç almadığımız kadar oy aldık bu gün.

  134.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Sözüm ülkemize değil. Bu ülke çok şeyi hak ediyor.

  135. Türk bayraklı bir tolum ile çıkma ihtimali beni son derece gurulandırmışken bunun tasarımcısının yusuf hitay olması ki hiç görmediğim halde beni ayrıca gururlandırdı
    Tebrikler Yusuf hitay senin sayende umarım kazanırız ve sevincimiz katlanır sayende.

  136.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    Arkadaşlar desteğimizi verelim ama ben bu ülkenin F1'i hakettiğini çok da düşünmüyorum. Ve bizi bir azınlık olarak görüyorum. F1 sevgisini içinde yaşayan bir grup azınlık. Formula 1 adının sihrini, gerçek anlamda manasını çoğu bilmez. Çoğunlukla 'araba yarışı','formula' olarak adlandırır ve benim gibi F1 dostlarını çıldırtırlar. Onun için en ucuz biletlerin olduğu İstanbul Park'ı dolduramadık. Onun için yıl 2011 ve biz hala yerli otomobili tartışıyoruz. Ben olduğu yerde doksan dakika top çeviren adamları( Süper Lig'i kastediyorum) izlemektense keyifle F1 izlemeyi tercih ederim. Bu çoğunluk bunu nasıl anlamıyor, ben de onu anlamıyorum.

  137. adamlar deli gibi artıyor yahu

  138. yardırın beyler haydi

  139. Sabah 2000 oyları vardı, şimdi 11000'i buldular.

  140. sitenin bi açığını buldular galiba böyle online oyun oynayanlar da böle işleri yapan biri yok mu ya öle de hile oluyor ama macarların yaptığıda hile şu anda oyları çok çabuk yükseliyor :S

  141. facebook twitter hesaplarından duyuralım arkadaşlar

  142. çok yavaş yükseliyoruz olmaz böyle Adamlar 10600 civarıydı 800 civarı olmuş

    biz çok yavaşız onlara oranla.

  143. Bizim oylar 1500 kadar arttı ama Macarlarınki de bir o kadar arttı. Durmayalım, oylara devam.

  144. burak evmez avatarı

    arkadaşlar geçmenin en kolay yolu metin2 gibi knight gibi oyundakilere söyleyin orda çok kişi olur daha çok oy alarız

  145. yok değil sen at yeter bunlar kesin bi program yoluyla artırıyorlar oyları bi açık bulmuşlar olar 100 100 artıyo be

  146. internet expoler açıkken ctrl + shift + P yap açılan yeni sayfaya linki yapıştır ve oy kullandıktan sonra F5 le yenile sayfayı tekrar oy kulan

  147. oy atmaktan parmaklarim agirdi macarlar cok organize olmuslar

  148. Bu arada oy atmak için EMAİL ADRES girmek zorunlu mu?

  149. biz kazandık moduna girdik galiba öyle geride kaldık şimdi 300 500 kişinin inprivite modundan oy atması lazım sürekli

  150. en az 30 oy attım şuan

  151. Arkadaş oy verdim vermesinede şu:ctrl+shift+p işini bir türlü yapamadım

  152. Talha Yıldız avatarı
    Talha Yıldız

    oo macarlar çoşmuş 2-3 kişiyle geçemeyiz en az 250 kişi olacakki inprivate modundan sürekli oy atmalıyız macarlar manyak oy alıyor

  153. Yardırıyorum. Kayıtsız kalmayın!

  154. bizim aralıksız oy atmamımız lazım macarlar dakka başı 100 oy 100 oy artıyo yusuf abi de ne yapmamız gerektiğini söylemişte bu macarlar dakka başı artıyo ya başka ne yapmak gerekiyo

  155. Bende diyorum bunlar sn bir nasıl yükseliyor. Arkandayım Yusuf dostum.

  156. daha dün baktım attım baya oy bugün bi baktım şok oldum mclareni sevmesekte işe o boyuttan bakmamak lazım oylara yüklenin

  157. İşte bu süper oldu. İşe yarıyor 🙂

  158. ben bi 100 tane verdim peşpeşe 🙂 – herkes devam ederse daha 1 haftamız var – rahat yakalar geçeriz onları 🙂 –

  159. Yusuf  Hitay avatarı

    internet explorer'ı in private modunda açmak için
    ctrl+shift+p yapıp linki oraya kopyalayın, defalarca oy atılabiliyor
    sayfa yenilenince tekrar atılıyor.

    bu açığı buldular heralde

  160. Adamlar akşam neydi şimdi ne ya yuh! vay açlar!

  161. yakalarız simdi macarları 🙂

  162. hergün verebiliyoruz galiba arkadaşlar – ihmal etmeyelim. 1 hafta kadar daha süremiz var. gecebiliriz Macarları…

  163. Yusuf  Hitay avatarı

    internet explorer'ı in private modunda açmak için
    ctrl+shift+p yapıp linki oraya kopyalayın, defalarca oy atılabiliyor
    sayfa yenilenince tekrar atılıyor.

    sanırım macalar bu şekilde geçti bizi.

  164. Fark Yemişiz Çok Zor 3000 Oy Lazım..

  165. Macarlara geçildik. Oy vermeyi sürdürelim lütfen.

  166. mehmet ceviz avatarı

    izmir serbest bölgedeki hugo boss fabrikasınada haber uçurduk.e nede olsa dayımızın damadı orda ar-ge ekibinde.hadi bakalım ay-yıldızı interlagosta dalgalandırabilecekmiyiz.

  167. Bak bu güzelmiş işte. Hergün evden, işden, müşterilerden, arkadaşlardan… bulduğum tüm makinelerden oy veriyorum. Allah'ın izniyle kazanacağız.

  168. helal yusuf abi

  169. Yusuf  Hitay avatarı

    evet hocam, pendik.

  170. yusuf…istanbulda mı yaşıyorsun?

  171. yaşarım nerdesin? 🙂 yahu çıkart yeni bir kafa kağıdı gel aramıza…uzun zaman oldu…bu sitenin gelmiş geçmiş en çok yorum yapan ilk yüzde 5 e girecek olan sen neden yoksun? olabilir. bak biz kaç sefer yollandık ama yine buradayız. tabi sen pilotundan da alışık değilsin yollanmaya bu gücüne gitti:))))olsun şeriatın kestiği parmak acımaz de tekrar gel eskisi gibi mesai saatlerinde sabah 08:30 akşam 18:00 arası eskisi gibi yorumlarını yap…hadi uzatma artık:) üzüyorsun beni ona göre:(

  172. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    yusuf cum moralını bozmak gıbı olmasın.sakın moralını de bozma zaten..eminim sende biliyorsundur..mali müşavirlik sınavları okadar zorki..orduda kurmaylık sınavına gır smmm sınavına gırme o derece yani.benim eşim mali müşavir ordan bilyorum.sınav donemınde sınava gımıs kadar oldum.kursiyerler sınava gırmeden once ve sınav sonrası konustugum butun adaylar aynı seyı soyluyordu.cok cok cok zor diye.insallah yolun acık olur gırdıgın sınavları verırsın.bu arada 3499 olduk:)

  173. ben mail girmeden kullanılan oyları saymayabilirler, iptal edebilirler diye söylemiştim 🙂 yoksa bana ne hugo boss maillerinden 🙂

  174. ben de ne diye sordu ki acaba, kesin tasarımcıdır zaten diye düşünüyordum ki, iyi ki sormuşsun 🙂

  175. Yusuf  Hitay avatarı

    muhasebe-mali müşavir aday adayı 🙂

    sağolun destek için.

  176. Yusuf  Hitay avatarı

    muhasebe-mali müşavir aday adayı 🙂

    sağolun destek için.

  177. oylarımızı esirgemiyoruz. hep destek tam destek Yusuf Hitay.

    meslek nedir bu arada?

  178. Hocam çok şanslısın.Kıskanmamak elde değil 😀

  179. macarlar fena bastırmaya başladı arkadaşlar biz her ne kadar önde olsakta pes etmemek lazım oylamaya devam

  180. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Ülken sevdiğin sporda yer alınca sevinmiyorsan bu çok tuhaf

  181. Aklıma geldikçe oy veriyorum. Fark yaratmışız zaten. Artık Vettel in şampiyonluğu gibi resmen.

  182. daha 9-10 gün var. İngilizler uyanırsa fena 🙂 Hele hele almanlar uyanırsa içlerindeki en güzel tasarımlardan birisini yükseltebilirler.

    Bu arada biz fena uçmuşuz 🙂

  183. 2 binlere ulaştık, hayırlısıyla son yarışta ay yıldızlı bayrağımızı ve yusuf hitay tasarımını tüm dünyaya izleticez 🙂

  184. yaşar koçyiğit avatarı
    yaşar koçyiğit

    bir alonsocu (hakana itfahen) olarak mclarenci yusuf kardeşimizin ellerine sağlık.inşallah kazanan türkiye olur.birde yusuf sen bakma milliyete falan onları çizgisi belli.

  185. Yusuf  Hitay avatarı

    ne güzel temenniler bunlar, inşallah bu yolda bir faydası da olur. gerçi mayıs ayında milliyetin çok acayip bir haberi vardı. amatör olarak moda ile ilgileniyormuşum =)

  186. Yusuf  Hitay avatarı

    lewis ile kısa bir sohbet şansım oldu. sıralama turlarını mclaren garajında izledim ve yine cumartesi günü padokta idim.

    bu yarışmayı kazanırsam son yarışta beni brezilya'ya götürecekler, yine padok bileti ile birlikte mclaren takımı ile birlikte hareket edeceğim sanırım 🙂

  187. biz 1900 küsür oydayız bizden sonra macarlar 400küsür oydalar….alonsoculardan da destek vermelerini temenni ederim. şimdi hamilton diye rahatsız olurlar olsun buna ülke meselesi diye baksınlar:) bu tıklamalar bellimi olur bir gün gelir yusuf yüzlü kardeşimizi dünya çapında bir moda tasarımcısı yapar. made by yusuf hitay yazılarını dünyanın en seçkin tekstil ürünlerinde görürüz. belkide hugo boss gibi bir marka olur…seher vakti bu yazdıklarım dua niyetine geçsin inşaallah…

  188. Yusuf bir şey soracağım kardeş. Tulumları sıralamada giydiler aslında bu yeter. Ama başka bir getirisi oldu mu? Pilotlarla tanışmak gibi. Bir de finalde kabul görürse bir getirisi olacak mı?

  189. abi bende oyumu kullandım inşallah kazanırsın.Brezilya Gp sinde o tulumları görmek çok güzel olur gerçekten inşallah kazanır tasarımın

  190. diğer ülkelerde de hareketlenme olmuş ama hala açık ara öndeyiz…..diğer sitede ki arkadaşlara da duyurdum…..hadi hayırlısı……..

  191. ne lüzumsuz bir insansın sen yaaa….gereksiz herif…….

  192. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    daha önce katıldıgım bir yarışmada bir mail adresi ile tek oy atılabılıyordu burdada vote dedıkten sonra mail adresi istiyor.verdikten sonra oy sayısı artıyor.

  193. Yusuf  Hitay avatarı

    hocam mail'e ihtiyaç yok,sadece "vote" diyip açılan pencereyi kapatacaksınız. teşekkürler desteğiniz için. serhan acar'ın desteğini de arkamıza aldık, doğru yoldayız 🙂

  194. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    yusuf kardeş 5 mail adresim vardı.3 farklı pc den 5 farklı maille oy attım.akşama eşiminde iki maili var iki oyda ordan bereket vversin..inşallah biz kazanırız..:)

  195. ferrari57er2 avatarı

    Bu işin Ferrari'si mclareni redbullu yok. Hepimiz %120 zorlayarak destekleyelim.

  196. uygar yalçın avatarı
    uygar yalçın

    ÖYLEYSE BU SİTEYE ÜYE OLMA ALONZOMANYAA

  197. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    başka maillerimde var ordan da versek olurmu.acaba.

  198. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    ingilizcem yok oy verdim mail istedi onuda yazdım sumbit e tıkladım.ama oyumun gıdıp gıtmedıgını bılmıyorum orda oy saysınını veya arttıgını fılan gormedım..

  199. evet senin gibi insanlara F1 fazla sen git buz hokeyi yada plaj voleybolu falan izle her haberde ortamı germek için hazır kıta bekliyorsun herhalde.

  200. Yusuf  Hitay avatarı

    anlaşılan sende iyi bir f1 seversin. rekabet olmayan ortamlardan hoşlanmıyorsun 🙂 ancak bu durum biraz farklı, açıkcası ne olmuş ne bitmiş diye bakmayı düşünmedim, olabildiğince insanların duyması her açıdan daha faydalı. yani "biraz yetişsinler sonra abanırız" yöntemi pek gerçekçi bir yöntem sayılmaz, işi garanti altına almak en mantıklısı. evet insanlar güzel olduğu için değil türk olduğu için oy veriyor olabilir, bu bir açıdan pek adil sayılmaz ancak diğer açıdan bu ortamı görebilmek bile hoşnutluk duyulacak bir şey. dolu tarafından bakmak lazım yani, oy için teşekkürler 🙂

  201. yalnız diger ülkelerde duruma uynamaya başlamış galiba 🙂 dün en fazla 15 civarı oy alan vardı diger ülkerlerden şuan monaco tulumu 84 oya çıkmış ama tabiiki bunun hiç bir önemi yok 🙂 türkler bi ankete girdilermi onu asla kaybetmezler

  202. o monaco bayragı pek gözükmedigi için bilinmemesi dogal zaten ama dikkat edilirse sıralama 2011 takvimine göre yapılmış türkiyeden başlayarak sıraya uygun bi biçimde gidiyor

  203. ayrıca tulumunu beğenmediğim anlamına başarını desteklemediğim anlamına gelmesin, bende oyumu kullandım ülkem adına sadece o kadar. 😉

    "ülkem ve senin adına sadece o kadar" daha doğru olacaktı;)

  204. Aa bilmiyodum, çok iyiymiş o zaman.

  205. acizlikten kastım kesinlikle oy kullanımı için, fazlasıyla abartılmış 600 oy en yakın adaya 540 oy fark atmış(şimdilik tabi iş başbaş gider duruma geldiğinde abanırız orası ayrı) gerçek bi rakabet ortamında olsa güzel olurdu, ben böyle bir başarıyı istemezdim doğrusu, 600 oyun hepsini türkler verdi asıl vermesi gerekenler diğer ülke vatandaşları olsa daha iyi olmazmıydı, sen oradaki en çirkin tutum olan birleşik arap emirlikler tulumunu yapsan da yine 600 oy alacaktın bununa gerçekten sevinirmiydin?

    ayrıca tulumunu beğenmediğim anlamına başarını desteklemediğim anlamına gelmesin, bende oyumu kullandım ülkem adına sadece o kadar. 😉

  206. Yusuf  Hitay avatarı

    bu sefer pazar günü de giyecekler, hatta yanlış hatırlamıyorsam pit görevlileride giyecek seçilen tulumu.

  207. Yalnız baya devasa bi fark oluşmuş:) Ben de 4-5 kere oy attım:D Keşke sadece sıralamada değil pazar günü de giyseler.

  208. Yusuf umarım sen kazanırsın. Her gün twitter ve facede paylaşacağım bu haberi bütün arkadaşlarıma da link gönderdim. Senin kazanman için dua ediyorum. Arkadaki Türk bayrağını gördükçe duygulanıyorum. Çok güzel bir tasarım yapmışsın. Eline sağlık…

  209. çok haklısın

  210. Daha önce Türklük hakkında söylediklerin aşağıdaki adreste. Umarım kapak olmuştur.

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/22204-alonso-kotu-imaji-icin-ingiliz-basinini-sucladi.html

  211. alonzomanyaa, sen değil miydin pilotun İngiliz basınına laf atınca birden bire Türk olduğunu hatırlayan? İngiliz düşmanlığı oluşturmak için Çanakkale savaşından ve kurtuluş savaşından bahseden? "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" diyen? Şimdi senin Türklüğün nerede?

    Burada bir kardeşimiz tasarımda bulunmuş, elbetteki destekleyeceğiz.

  212. Yusuf Hitay kardeşimin tasarımının sonuna kadar arkasındayım Bu Gurur verici ve F1 le ilgisi olmayan arkadaşlarıma bile Linki gönderdim İnş başara biliriz.

  213. alonzomanya gerizekalılar yüzünden gitti f1 zaten …………………………umarım türk tulum olur

  214. mantık çelişkisi avatarı
    mantık çelişkisi

    arkadaşım burada ortalığı karıştırma, sen beğendiğin tasarıma oy ver bitsin gitsin.

  215. alonzomanyaa  avatarı

    Hayır çağrıştırmadı. Yapılmasın TR de F1, umurumda bile değil. Varmı daha ötesi allah allah… Bu benim zevk için izlediğim bir spor sadece, ne karnım doyuyor ne de cebim doluyor bana ne… Ne olacak F1 geri gelince, ne kadar ….. varsa yine köşeyi dönecek. Hiç gelmesin daha iyi..

  216. mail adresi mail listesi için gerekiyor 🙂

  217. her ne kadar güzel tasarımlar olsada

    Yusuf HİTAY imzalı tasarım da oldukça hoş ve güzel kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

    puanlarımız kendisine olacak.

  218. Final yarışında McLaren pilotları podyuma çıkarsa tüm dünya basını ''McLaren İstanbul Park'ta kullandığı tulumları giydi… vs..'' diye haber yapacak. Altını çiziyorum İstanbul,Park,Türkiye,AyYıldız.. Birşey çağrıştırdı mı?

  219. Üstünde ay yıldız var herkes görsün diye uğraşıyoruz. Amerika Iraka hakkıyla mı girdi? Hayret bişey ya..

  220. sandro verone avatarı
    sandro verone

    acizlik ?
    bu spor dünyanın en büyük reklam organizasyonlarından biridir aslında…
    ve sen orada laleli tulumlarınla çıktığında bu hangi ülkenin di diye arama yapılıp senin ülken çıkacak ve tanıtıma katkı yapmış olacaksın…bu tasarımı yapan kişi ayrı bir gurur yaşayacak…ve belki önüne başka fırsatlar gelecek…iyi niyetli düşünmek lazım…sen bundan faydalanmadığını düşünsende ülken ve dolaylı yoldan başkaları yarar sağlayacak..
    biraz geniş düşünün…

  221. alonzomanyaa  avatarı

    Benim anlamadığım neden haksızca öne geçmeye çalışıyorsunuz. Bileğinizin hakkıylan kazansanıza oylamayı. Herşeye bir hile sokmak zorundamıyız..

  222. yusuf kardeşimizin böyle bir tasarımından haberim yoktu.ellerine sağlık her ne kadar rakip olsakta:)

    bende oyumu verdim inşallah gönlümüzce olur herşey.

  223. Çerezleri temizleyip sayfayı yenileyince tekrar oy verilebiliyor. Ama fazla abartmamak lazım. mail adresi de fazladan girmek lazım.

  224. yalnız macaristandaki tulumda fena değil ha yada hangi ülke ise ispanyanın yanındaki siyahı severim hakikaten çok hoş odaa

  225. Yusuf  Hitay avatarı

    acizlikten kasıt nedir anlamadım ? ayrıca ilgisizler dediğin yarışmaya hemen hemen her ülke yüzlerce hatta bazı büyük ülkeler binlerce tasarım ile katıldı. türkiye ise sadece 36 tasarım yaptı. bu duruma acizlikten çok dayanışma denir bana kalırsa.

  226. Yusuf  Hitay avatarı

    öncelikle trf1.net'e teşekkürler.

    cidden iyi fark oluştu, ingilizler hala uyanamadı sanırım yoksa böyle bir tablo beklemiyordum. çünkü zaten elemanlar 2000 tane tasarım yapmıştı :S

    teşekkürler arkadaşlar ilginiz için.

  227. cem korkmaz avatarı

    ahah bir bakıyosun ip hep 1 kere değişmiş xD de neyse 4 dk sonra sayfayı yenileyin tekrar oy verin bu arada ben naqio şifremi ınuttum

  228. çakmasınlar köfteyi…sonra oylar kompile çöpe gitmesin? yusuf hitaya yazık:(

  229. tam bir acizlik örneği oluşturmuş bence çoğu ülke bu kadar umursamadığı halde bizim abarttığımız şeye bakın, başa baş bir mücadele olsa anlardım. komik bu durum bence.

  230. bazı sözlükleri de başlık açarak devreye soktum.herşey inci gibi olacak 🙂

  231. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    oyumu verdim 🙂 bence en kötüsü üst köşede arap emirlikleri bayrağı olan sarı-mavi tulum. bizimkini saymazsak en güzeli alman bayraklı siyah tulum.

  232. daha şimdiden garantilenmiş gibi acayip fark olmuş 170 e 10 falan şuanki durum abudabi de giyilecek tulum çok egzantirik olmuş yalnız 🙂

  233. 10 farkli sirkete uzaktan baglanip oy kullandim 🙂 ip degistirerek defalarca oy kullanabilirsiniz, bilginiz olsun.

    Biraz Türk işi oluyor ama napalım 🙂

  234. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Ben en çok Almanya ve İngiltere tulumlarını beğenmiştim.

    Tabiki ülkemiz için oyumuz arkadaşımaza.

    Olaya duygusal bakıyoruz biraz.

    Ama tarafsız gözle yukarıda dediğim gibi.

    Bunu sadece tasarıma bakarak söylüyorum.

    Oyumuz hayırlı olsun arkadaşımıza ve ülkemize.

  235. aynı bilgisayardan bir süre sonra tekrar oy verebiliyorsunuz….herkes en azından ertesi gün tekrar oy kullansın…

  236. mehmet ceviz avatarı

    hadi arkadaşlar göreve

    ağır romanı izleyenler bilirler;bıçaklı dövüş sahnesinde İSTİKLAL MARŞIMIZ başlayınca herkes esas duruşa geçiyordu.bizde birbirimizin yorumlarına cevap vermeyi bırakıp ilgili linke girip oylarımızı AY-YILDIZLI tuluma verelim.sosyal sitelerde arkadaşlarımızı davet edelim.f1 kaçtı ama türk f1 severler olarak bari bunu başaralım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir