Formula 1 Yayınlarındaki Şifre Kalkıyor Mu?

yazar:

kategori:

Henüz konu Britanya mahkemelerinde görüşülmesine rağmen Premier Lig’in yabancı uydu kanallarına şifresiz yayınına izin verilmesi yönünde bilirkişi raporu hazırlandı.

Bu konudaki gelişmeler ışığında Formula 1 yayınlarının önce İngilizler tarafından yurt dışı kanallardan izleme şansı doğabilir; sonrasında bu durum, dünyaya yayılabilir.

Ama Ecclestone, herhangi muhtemel karışıklıktan endişe etmiyor.

Ecclestone: “Neler olacağını bekleyip göreceğiz. Henüz Yüksek Mahkeme tarafından imzalanmadı. Ama 1980’lerde Avrupa Yayın Birliği’nden ayrılıp televizyon şirketleriyle özel anlaşmalar yapmaya başladığımızda bu oyunun önüne geçmiştik ve gelecekte de önde kalıp, gelirleri yükseltme adına bir yol bulacağız”

“Bizim açımızdan en önemli şey, F1’i izleyecek en geniş kitleyi sağlamak. Duruma uyum sağlayacağız”


Yorumlar

  1. ferrari57er2 avatarı

    Eğer TRT dışında bir kanal F1'i alırsa şifresiz HD yayınına elveda… Sanırım ntvspor alabilir. Digitürk ile ortak bir hd yayın başlattılar. İstekli olacaklardır. Ama TRT HD'de kalmalı.

  2. ferrari57er2 avatarı

    Arkadaşlar reklam oluyor ama bende BOTECH BC 2010 HD Receiver va.r 150-200 arası bir fiyatı var. Şu an için fiyatı en uygun üründür diyebilirim. Bu sezonu tamamen onunla TRT HD ile izledim. Biss key sıkıntınız yok kendisi uydudan güncelliyor. Tabi ilk aldığınızda bir iki ayar yapmanız gerek. Ben memnun olduğum için anlatıyorum. Eğer özellikle de LCD televizyonunuz varsa TRT3 eziyetini çekmeyin. TRT HD'de yarış izlemek tribünde izlemek gibi.

  3. Biss key kıran uydusu olan var olmayan var.Uydusu olan var olmayan var.Formula 1'i aşk gibi görmeyen kişiler gidip biss keyleri kırmak için uğraşmazlar, onlara doğrudan ulaşmanın tek yolu şifresiz yayındır.

  4. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Ayrıca trt hd de f1 izlemenin tadı bambaşka. İmkanınız varsa en büyük boyudan bir lcd ve hd uydu alıcısı alın ve f1 izlemenin keyfini çıkarın 🙂 İnşallah seneyede Trt de olur f1 yayınları 🙂

  5. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Arkadaşlar söylediklerinizde haklısınız fakat teknoloji devrinde yaşıyoruz her sorunun bir çözümü var. Ben f1 yayınlarını trt hd den sorunsuz izliyorum hemde herhangi bir digital platforma üye değilim yapmanız gereken sadece uydu cihazınıza Biss key leri girmek. Nette bununla ilgili ayrıntılı bilgi mevcut. Bu durumu bu kadar takmayın yayın haklarını alsınlarda şifreli yayınlasınlar ben razıyım.

  6. bu konuda trt sınıfta kaldı bunların hepsi bahane bay e bile açıklıyor 1980'lerde Avrupa Yayın Birliği'nden ayrılıp televizyon şirketleriyle özel anlaşmalar yapmaya başladığımızda diye yani trt ile de anlaşılmış ve trt şifre uygulayarak bazı kesimlere yayın akışı sağlıyor. Yahu biz nereliyiz kim kime ambargo uyguluyor. 1997 den buyana ntv ve cnntürk neden şifre girmemiş ozamanlar bu anlaşma yokmuydu bırakın bunları çıkarcılar. trt nin sayesinde f1 den soğumaya başladım teşekkürler trt3

  7. tek isteğim şu 2012nin yayın hakları alınsın artık okay karacan 2011de bitiyor ve 2012-sonrası için fazla para istiyorlar hiç bir türk kanalı bunu alamaz demişti

  8. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Kalksın lütfen,yazlıktayken yayını gösteren kafelere gitmekten bıktım!!

  9. ferrari57er2 avatarı

    F1 TRT HD'de izlenir.

  10. Serdar Demir avatarı

    trt 3 sağolsun karlı yayında yağmur güneş ve karı bi arada izledik, teşekkürler trt 3

  11. ferrari57er2 avatarı

    Şifre sistemi zaten saçmalık. Önemli olan reklamlarla geniş kitlelere ulaşmak.

  12. Alonsosinan avatarı

    kaldırsınlar bir zahmet.çanak ayarlamaktan bıktım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir