Massa: "Hamilton'a Gidip Konuşmayacağım"

yazar:

kategori:

Geçen haftaki haberlerde bir grup pilotun, Japonya’da Charlie Whiting ile bir araya gelip Hamilton’un sürüş stilini görüşeceği yer almıştı.

Ama Massa, Singapur’daki olayın kendisi için artık kapandığını yineledi.

Massa: “Söyleyecek bir şeyim yok. Çünkü ne yapıyorsa, bedelini ödüyor.”

“FIA, kurallar çerçevesinde gerekeni yapıyor. Bir kazaya sebebiyet verirseniz veya doğru şekilde sürmezseniz pistten geçme cezası alırsınız. Ve pitten geçme cezası aldı. Dürüst olmak gerekirse artık ders çıkarması gerek”

Pilotlar Birliği Başkanı Rubens Barrichello da Hamilton’un sürüş stili ile ilgili bir sorununun olmadığını, pilotlar brifinginde bunun konuşulmasını beklemediğini ifade etti.

Barrichello: “Bunun yapılacağını düşünmüyorum. Sanırım bunu birisi uydurdu. Brifingde her şey hakkında konuşuyoruz ve ardından Pilotlar Birliği’nde bir araya gelip konuşmaya devam ediyoruz”

“Ama Michael Schumacher’in Monza’da Lewis Hamilton’a yaptıkları hakkında çok şey söylendi, adil olmadığı ifade edildi. Ardından brifinge gelindiğinde kimse bir şey söylemedi. Bunlar sadece laf. Singapur’da olanlarla ilgili bir şey konuşulacağını sanmıyorum”

Massa, konuyu Hamilton ile şahsen de görüşme gibi bir planının olmadığını belirtti.

Massa: “Onunla konuşmaya çalıştım ama o benimle konuşmak istemedi. İşte bu yüzden hayal kırıklığı yaşamıştım. Çünkü eğer onun yerinde olsaydım, üzgün olduğumu söylerdim. Hayal kırıklığı yaşamıştım ve basın olmadan onunla konuşmak istemiştim. Ardından onu orada (basına konuşurken) görünce o(o hareketleri) yaptım. Çünkü farklı bir tepki bekliyordum”

“Gidip onunla konuşmayacağım. Dürüst olmak gerekirse bir şey yapmadım. Yarışımda lastiğim patladı. Bu yüzden onunla konuşacak bir şeyim yok. Eğer o gelirse sorun olmaz”

Brezilyalı pilot ayrıca Rob Smedley’in Singapur’da kendisine verdiği talimatın da abartıldığını düşünüyor.

Massa: “Herkesin telsiz konuşmalarını açarsanız, garip şeyler duyarsınız. Rob beni zorlamak için bir şeyler söylüyordu, Hamilton’un veya bir başkasının yarışını mahvetmem için değil. Ayrıca istese de bunu yapmazdım”


Yorumlar

  1. yaaanniii GP 2 den gelip çifte şampiyonu ezdiği yada size göre ezmemişti berabere kalmıştı hamilton 2. alonso 3. ama berabere hayret hadi biri çıkıp dese ya niye alonso ilk yarışlarda hamilton a ÇAYLAK hamilton a üstünlük kuramadı sizce eşit statü de öne çıkamayan alonso muydu bi düşünün alonso vettel in weber e yaptığı gibi ilk bi kaç yarışta lewis i ezip geçse o zaman asla ama asla böyle bi sorun olmayacaktı massa yı oldum olası taa sauber yıllarından beridir hiç sevmem yaw adam da bi iticilik var niye hep lewis le o sorun yaşıyo yaw he alonso olayına da altta ki yorumdan geldim nerden geldin demeyin alonso şampiyon olabilir ama 30-31 yaşında lewis ondan 5-6 yaş küçük yani aradaki GP galibiyeti farkı ve şampiyonluk sayısı değişme ihtimali çok yüksek hee bu arada alonso nun kariyeride kocaman 2 tane galibiyet var gurur bile duyuyomuşşş valla o dedi ben değil 🙂

  2. Deli_ Manyak avatarı

    buna halk arasında tükürdüğünü yalamak derler..

  3. Yakında postalancak zaten merak etme , GP2 seviyesindeki bir pilotun formula 1'de ne işi var ?
    Bu tip hataları veya kazalrı orta sıralardaki takımda yapsaydı neler olurdu bir bilseniz.. Mclarende yarıştığına dua etsin , Çünkü herkes onu mclarende yarıştığı için kaliteli olduğunu savunuyor , ama arkasında neler neler saklı … Herşeyin mclarende farkında , yakında mclaren'den , sonrada formula 1 den atılırsa hiç şaşırmayın , şimdiden söylüyorum , ilerde demedi demeyin…

  4. Hamiltonla gidip neyi konuşacaktın ki massa ? hamilton'u adam yerine koyup muhattap bile olmamak gerek . h Carlie Wayting her yarış sonrası kulağını çekiyo ama yinede adam olamıyor , sen mi adam edeceksin ?charlie wayting

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir