Sauber Güncellemelerden Oldukça Memnun

yazar:

kategori:

Key, aracın ayarları üzerine hâlâ çalışılması gerektiğini kabul ederken temel olarak aracın beklentileri karşıladığını ifade etti.

Key: “Aracın dengesinin gelişmesi gerek ama gördüğümüz rakamlarla verilerin beklentilere karşılaması en önemli şey. Çok iyi ama daha fazlasını elde etmek için akşam kesinlikle çalışmamız gereken işler var”

Key ayrıca bu büyük güncellemenin son yarışlardaki düşüş veya Force India’ya geçilmeleri nedeniyle olmadığını, daha önceden de Suzuka için planlandığını belirtti.

Key: “Suzuka için bir güncelleme her zaman plan dâhilindeydi. Force India’nın son zamanlardaki iyi formu nedeniyle gerçekten sıkı bir şekilde zorladık ama geçen sene bu zamanlar, büyük bir güncellemeyi -senenin son büyük güncellemesini- Suzuka için hazırlayacağımıza karar vermiştik zaten”


Yorumlar

  1. olabilir 🙂 Ama o çok umursamaz bir adamdı. sanki takımın maaşlı şöförü değil de çarpışan otoya binen müşteri gibiydi, zevkimi alır giderim şeklinde davranıyordu.

  2. Raikkonen Peter Sauber ile F1 e girdi, acaba bu yuzdenmi aracla fazla ugrasmaz sadece surerdi? 🙂

  3. Peter Sauber'in disiplinine şaşıyorum. Pilotunun hangi stratejiyi kullanacağı, aracın ayarları, güncellemeler her zaman belli. Aracın ayarlarında pilota çok az soruyorlarmış, hep kendileri hallediyorlarmış.

    Villeneuve açıklama yapmıştı zaten Peter Sauber için: Aracı geliştirmek için mühendislerle konuşmaya çalıştığımda "kes sesini ve sür" diyordu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir