Renault F1 ve Group Lotus Birleşiyor Mu?

yazar:

kategori:

Şu anda Renault adıyla yarışan takımın 2012’de Lotus olarak piste çıkması yönünde çalışmalar varken Group Lotus ile F1 takımının tam bir bütünleşmeye gidebileceğini söyleniyor.

Önemli kaynaklar, Lopez ve sahibi olduğu Genii Capital’in, Group Lotus’un Malezyalı sahipleri ile şirketin idaresi ve finansal menfaatleri üzerine görüşmeleri ilerlettiklerini bildirdi. Buna göre Lopez, hisselerin büyük bir çoğunluğunu alabilir.

Böyle bir hamle, Lopez ve Group Lotus CEO’su Dany Bahar’ın beraberce Lotus markasını hem F1’de hem de otomobil dünyasında ileri taşıma adına çalışmalarını sağlayabilir.


Yorumlar

  1. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    RENAULT sanıyorum F1 içinde ekonomik getiriye en fazla odaklanan takım.Tek başına girişeceği tüm aktivitilerde harcamalar ve getiri konusundaki endişeleri sebebi ile sürekli birileri ile işbirliğine gitme çabasında.Muhtemelen show içindeki en fazla ciroya sahip olan takım da RENAULT tabiki.Birçok seri ve takıma motor sağlıyor,teknik ekip,donanım sağlıyor.Yeni bir ortaklık şaşırtıcı olmaktan öteye çok normal bir hareket olarak görülecektir.

  2. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Oy kullandım.Mail de verdim.

  3. Konu dışı: Arkadaşlar aklınıza geldikçe girip oy verelim lütfen, mail adresi yazmanıza gerek yok sadece Türkiye'ye VOTE demeniz yeterli..

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/index.php

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir