Schumacher Daha da Fazlasını İstiyor

yazar:

kategori:

Son 4 yarışta 28 puan kazanan ve neredeyse tüm sezon kazandığı puanların yarısını kazanmış olan Schumacher takım arkadaşı Rosberg’le olan farkı da 3’e kadar düşürdü.

Kore öncesi konuşan Schumacher “Geçen sene Kore’yi ilk kez ziyaret etmek ilginç bir deneyimdi ve Yeongam pistini öğrenirken keyif aldım. Çok etkileyici bir tesis ve pist sürüşü eğlenceli kılabilecek mücadeleci yapıya sahip.”

“Bunun yanında orada iyi bir sonuç aldık ve orada 4. olarak sezonun en iyi sonucunu tekrarlamıştım. Sezon ortasından beri bazı keyif veren sonuçlar aldık ve performansımızı geliştirmeye çalıştık. Umarım Kore’de ve sezonun geride kalan yarışlarında bu trendi sürdürürüz.” dedi.

Nico Rosberg “Kore’de yarışmak için sabırsızlanıyorum. Pistten gerçekten keyif aldım ve kesinlikle seyirciler açısından çok iyi bir yer.”

“Bu sene kesinlikle geçen seneye göre daha başarılı bir yarış hedefliyorum. Güvenlik aracının pistten çıkmasının ardından 2. turda Webber ile olan kazam nedeniyle yarış dışı kalmıştım. Umarım bu sefer başarılı oluruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Arkadaşım Semih 24-25 yaşında nasıl genç futbolcu oluyosa Rosberg de gelecek vaad ediyo tabi :)))

  2. Yüz küsür yarıştır kazanamayan adam çıkıp bu saatten sonra böyle bi ortamda fırtınalar estircek hali yokya.Ama sende haklısın hayal kurmak bedava

  3. zorlamayan risk almayan pilot hata yaparmı kafasına göre usul usul gidiyor öyle gittiği içinde kariyerinin sonuna kadar tek bir yarıs bile kazanamıyacak bu gidisle yazık.

  4. gerçekler acıdır geçen sene rosberg doğal olarak schumacher den daha hızlıydı insanlarda hakkını teslim etti bu sene schumacher bariz bir sekilde yarışlarda daha hızlı buna vurgu yapılması seni neden rahatsız ediyorki rosberg daha iyi isler yaparsa kimsenin diyecek bir seyi kalmaz hak hakedenindir.rosberg tabiki elinden geleni yapıyor ama sunu kabul et ısıran bir pilot değil rosberg schumacher in senna prost mücadelelerini izle burda 1 video konmus onun gibi schumacher in gençlik yıllarında ki sürüs karakterine bir bak arada dağlar var bu yüzden biri rekorların adamı diğeri bu yasa kadar büyük takımların dikkatini çekemeyecek kadar stabil bir pilot bu yüzdende yerinde sayıyor bir alonso ya bak bir hamilton a bak bir rosberg e arada dağlar var rosberg aracı finishe götürmek için programlanmış tek yaptığı bu kendi halinde gidiyor heyecan yok risk hiç almıyor bu sporda dişe diş olacaksın o zaman ışık verirsin ve büyük takımlara gidersin yolu kendin açacaksın.2 pilotun onboard kameralardan startlarını bile izlediğinde aralarındaki farkı keskinliği görebiliyorsun.sunu söyleyim son olarak bu tarihi bir gerçekdir eğer schumacher rosberg in yaşında rosberg de schumacher in yaşında bu koltuklarda oturuyor olsalardı aralarındaki puan farkını tahmin bile edemezdik bu bile herseyi özetliyor.

  5. niye yazdım çünkü rosberge karşı acımasız olanlar var.adamım elinden gelenin en iyisini hep yaptı hepde yapacak.

  6. pardon monza ve suzuka olacaktı

  7. kore gp gele hayrola 🙂
    şimdi susuyorum niye henüz son kozlarını oynamadı rosberg.2 talihsiz yarış geçirdi monza ve monaco her ikiside kendi hatasından değil dikkat;schumi gibi kendi hatasından değil pür dikkat.umarım 3.sü olmaz.

  8. bugünkü pilotlar kendilerini agresif sanıyorlar bir eskiye bak bir simdiye nerde böyle mücadeleler simdi mücadelelerin yerini telsiz konusmaları aldı.

  9. o halen yarışlarda en fazla sıra kazanan bir geçiş ustası hele altındaki aracı düsünürsek gerci video da da gördüğümüz gibi ve diğer bir cok video da olduğu gibi onun ilk yıllarındaki inanılmaz sürüs karakterine baktığımızda bunu normal karsılamak gerekir.

  10. schumacher gerçek mücadelelerin olduğu acımasız ne yaptığını bilen bir o kadar da "tedbirli ve hızlı" olmayı bilen pilotların zamanından geliyor su anda senna gibi hakkinen gibi rakipleri yok gerçi schumacher de artık o kadar genç değil:) ama en azından iyi bir araçla mevcut durumda rekabet edebilecek kaliteye sahip ölüsü bile is yapabilecek bir pilot olduğunu unutmamak lazım.onun yerinde bu yasda kim f1 koltuğunda oturabilirdiki hele sezonun ikinci yarısından sonra çıkardığı yarısları gördükten sonra geriye söylenecek fazla söz kalmıyor ne de olsa michael schumacher.

  11. top commentsdeki ilk yorum iyi açıklamış böyle şeyler(kask değişimi) oldugundan haberim yoktu iyi ögrenmiş olduk saolasın

  12. FELİPE massa avatarı
    FELİPE massa

    evet her yorumu çocukça , fazla dikkate alıpta cevap vermeyelim arkadaşlar… kendi kendine takılsın burda..

  13. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    hadi ya hızlımı diyorsun. o zaman suzukada arkadan başlamasına rağmen schuminin arkasına kadar gelip onu geçmeliydi. rosberg ilk önce schumacher'i madara etsin 🙂

  14. bu savunmalar şimdi olsa pilotların hepsi ağlar wallahi:D

  15. vedat özkan avatarı

    http://www.youtube.com/watch?v=XJx3_xoft94&NR=1&feature=fvwp izleyin arkadaslar schumacher-senna dan güzel bir hatıra

  16. Olur mu hiç! Rosberg gelecek vaad eden pilotlardan biridir 🙂 Emekliliği geldi daha galibiyeti yoktir 🙂
    Vettel döküntü Toro Rosso ile galibiyet almıştı örneğin:)

    Seneye Schumi Bu çocuğu 2 ye katlar 3 e böler bence.

  17. ferrari alonso avatarı
    ferrari alonso

    :))))sadece gülüyorum.senin yaşın kaç bu arada yazdıklarından küçük olduğunu anlıyorum.

  18. kesinlikle rosberg şu an lewisten sonra en hızlı pilot 2013 te ferrariye geçebilecegi konuşuluo orda alonsoyu madara eder

  19. Gelecek vaad eden, potansiyel süper yıldız
    7- Nico Rosberg 63

    Bitmiş, tükenmiş, yaşlı, ölmüş, takatsiz
    8- Michael "The Master" Schumacher 60

  20. korede podyumda görürüz şumiyiiiiii

  21. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Okay Karacanın Dediği Gibi Biyolojik Olarak Eski Schumacheri Görmeye Başladık..Bu Kötü Araçla Hamiltonun 2.8 saniye gerisinde bitirdi..Helal Olsun Gerçekten..

  22. o geçn sene weberin kazası da taamm çaylakçaydı vanm rosber boş yere kazaya karuştu

  23. o geçn sene weberin kazası da taamm çaylakçaydı vanm rosber boş yere kazaya karuştu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir