Bruno Senna 2009'da F1'i İstiyor

yazar:

kategori:

Formula 1’in efsanevi pilotu Ayrton Senna’nın yeğein Bruno 2009’da Formula 1’de yarışmak istediğini belirtti.

24 yaşındaki Bruno bu sene GP2 Serisinde 2. sezonunu geçiriyor.

Sun gazetesine konuşan Bruno "Bu sene kesinlikle kariyerimin şu ana kadar olan bölümünün en önemlisi. Şimdi ya da asla meselesi!"

"Eğer GP2’de şampiyon olabilirsem gelecek sene Formula 1’de yarışma fırsatı bulabilirim." dedi.

Ayrton Senna tam 14 sene önce bu hafta San Marino’da geçirdiği ağır kaza sonucu hayatını kaybetmişti.

Uzun süre aileden gelen ayrış yasağına rağmen Bruno hiç bir şeyden korkmadığını söyledi.

Bruno "Araçlar 14 senekiler ile kıyaslanamaz. 2009 ya da 2010’da F1’de olmak istiyorum. Yeteri kadar hızlıyım ve bu sene bunu kanıtlamak istiyorum." dedi.


Yorumlar

  1. mehmet ceviz avatarı

    senna senna senna senna diyorum başkada
    birşey demiyorum.

  2. Benimde Sennaya sevgim ve saygım sonsuzdur.En sevdigim pilotlardandır.Michael dan sonra Senna gelir benim için.Yani arkadasım sennayı biliyorum.Nasıl bir pilot oldugu nu biliyorum bir usta oldugunu biliyorum nasıl bir kişilik oldugunu biliyorum bende okudum. 92 spa nın sıralama turlarında bir pilota ettigi yardım videosunu izledikçe sevgim artıyor sennaya karşı.ölüm anınıda her okudugum zaman gözlerim doluyor.Yani senin sandıgın gibi degil bendede yüklü bir senna sevgisi var.

  3. Umutbg, şimdi seni de anlıyorum kısaca özetlemek gerekirse, benim gördüğüm pilotlar içinde ''en'' kelimesini ''her anlamda'' en çok hakeden pilotun Senna olduğunu düşünüyorum, bu senin için Michael'dir bir japon için Sato'dur. Senna'yı benim ve benim gibi düşünenler için ''en'' yapan O'nun hayatıdır istersen sana biyografisini yollarım 1mb word dosyası halinde mail adresi ver yeter böylece fikir sahibi olursun, ayrıca bu hafta Senna haftası. Susma konusuna gelince, bir arkadaş ''en'' demiş senin zoruna gitmiş ve hemen Michael'den bahsetmişsin muhtemelen 1 tek yarışını bile izlemedin hayatı ve yaptıkları hakkında en ufak 1 fikrin bile yok ve rakamlardan yola çıkarak Michael'i öne sürüyorsan varsın o olsun biz ona da saygı duyuyoruz ama bizim ''en''imiz başka sen bunu anlayamazsın (Senna fonundan her yıl 3bin brezilyalı fakir çocuk eğitim görüyor öldüğünde yarım millyar dolar serveti vardı ve tamamını çocuklara bıraktı 94 te Türkiye'nin bütçesi o kadar değildi) Şimdi susuyorum sen de bunları oku.

  4. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    keske eski yarısların özetlerini gösterebilseniz…

  5. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Senna dönemi evet ilginçti ancak starda özetlerine yetişmiştim tüm yarışları bugünkü gibi takip edemedim fakat hakkinen ve schumacher 98-01 deki rekabetin ve dostluğun zevkinin kolay kolay olmayacağına inanıyorum gelecek ne getirir orası muamma inşallah rekabet olur; 1nci ve 2nci nin belli olmadığı yarışlar izleyebiliriz

  6. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    ayrtonu izleyemedik hiç degilse yegenini izleyelim.

  7. ecrin deniz avatarı

    senna ismini görmek bile insanı heyecanlandırıyor… f1 de nasıl bir performans gösterir? bunu ancak f1 de yarışmaya başlarsa görebiliris. gp2 bize ancak fikir verebilir…

  8. Lost boy senin amacını anlıyorum burada tartışma yaratmak.Ama ben Schum-Senna tartışmasına girmeyecegim senin istedigin olmayacak böyle bir tartışma çıkarmayacagım.Tarafsız olarak yorum yap.Bizde Schumiye en büyük deriz ne olacak bu işin sonu bence susta gerginlik yaratma.

  9. ahmet ozkal avatarı

    williams takımında yarışır artık:)

  10. ben brunonun şu ana kadar ayrtona benzer bir yarış çıkardığını görmedim

  11. Eğer ismi Senna olmasaydı buralara gelebilir miydi bilmem, hakkını da verelim kötü pilot değil ve gözü de kara ama dedim ya dünyanın ''en'' büyük pilotunun yeğeni olmasının da etkisi vardır muhakkak.

  12. Hamilton varken Mclaren Brunoya yeltenmez.Orta seviyedeki takımlar daha müsait pilot kadrosu olarak.

  13. gelmiş geçmiş en büyük pilotlardan ''birisi'' desek daha dogru olur yasin Schumiyi ne yapacaksın o zaman.:)

  14. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    gelmesini dört gözle bekliyorum. bir senna efsanesi daha görürüz umarım. bu sefer ferrari'de olsun tabi :)))

  15. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    sanırım şu anda kılasman lideri

  16. mclarenin koruması altında olabilir. santander destekçisi bildiğim kadarıyla

  17. Williams =) En son Williams ta yarıştı Senna

  18. senna nın takımı ne olabilir? tabiki ..

  19. gelmiş geçmiş en büyük f1 pilotunun en yetenekli pilotunun yeğeninin f1 yeteneğini görmek için sabrszlanyrmm bruno hangi takımın koruması altında acaba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir