Mutlu (?) Hamilton: "Henüz Bir Şey Kazanılmadı"

yazar:

kategori:

İngiliz sürücü 2010 Kanada yarışından bu yana ilk defa pol pozisyonunu kazandı ve bu sene Red Bull’u durdurabilen ilk isim oldu.

Vettel “Mutluyum. Çok mutluyum. Burada olmaktan mutluyum ve takımımın son yarışlarda başardıklarımdan çok gurur duyuyorum. Jenson son yarışı kazandı ve bugün yine ilk 2 çizgideyiz ve Red Bull’larla mücadele edebilen sadecez biz olduk.”

“Çok mutluyum. Ancak önemli olan yarınki yarış.” dedi.

Hamilton, geçirdiği zor yarışların ardından bugünkü polün son zamanlardaki ilk olumlu adımı olduğunu kabul etti.

Hamilton “Muhtemelen bir süredir olan ilk oluml şeydi. Tabiki tekrar pol pozisyonunda olmak harika bir his.”

“Ancak önemli olan gün yarın. Geçmişte bazı zor yarışlarımız oldu bu yüzden yarın telafi etmeye çalışacağım. Umarım takım için güçlü puanlar kazanabiliriz çünkü çok sıkı çalıştılar. Umarım yarın Jenson’la birlikte onlara çalışmalarının sonucunu verebiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bu yorumların bu şekilde olmasının siteyle bir ilgisi olmadığını düşünüyorum.Diğer sitede bu şekilde tartışma imkanınız oluyor mu?Bir yorum yazıyorsunuz 50 saat sonra onaylanıyor.

    Tabi tartışma derken birbirine sataşma , laf atma anlamında söylemiyorum.

    Bence 3 5 tane bebe için tüm siteyi zan altında bırakmamak gerek.Zira çok yerinde yorum yapan kişilerde var sitede.Birazda olumlu taraflarına bakın.Bu tip kişilerin önüne nasıl geçeceksiniz ki?Hadi siteden sildiniz attınız diyelim.Farklı bir nick le gelmesini nasıl önleyeceksiniz?

    Siteden atılan o pisikolojiyle farklı nick alıp daha beter saldırıyor.Çocuk pisikolojisi.Buna sitenin yapabileceği hiçbirşey yok.

    Kişisel fikrim budur.

  2. ne alaka 1. pilotunu koruma kollama.illa biryerlere alonso yu sokacaksın yani.yahu arkadaş bitsin artrık bu acı ya bitirn de kendinize gelin.

  3. evet bu sitede gram profesyonellik yokel değiştirmesi lazım bence

  4. Sanırım siz Ferrari'yi ve Ferrari'nin 1.pilotunu koruma ve kollama derneği üyesisiniz 🙂 Bu kadar eşitlik ve tarafsızlık size ağır gelmiş belli ki..
    Neydi ……com sitesi mi? oradaki f harfi formula değil, ferrari anlamında kullanılıyor. (bu arada yönetici falan da değilim)

    Herkes önce aynaya baksın.

  5. ali kardeş zaten bizde söyledik hatalar Lewis'tende kaynaklanıyor diye susmaktan kastım sadece birkaç provokatörün susması yoksa herkes konuşmakta özgür hata yapınca eleştirmek doğal.

  6. Facebookta TRF1 destek istiyor ama benım diyeceğim bi kaç lafım var;

    site bizim sorunlarımıza kulak verıyormu reklamlara tıklayalım.ALonsoya hakaret yağdıranlar Ferrariye hakaret yağdıranlar nicklerınde bile bunu acık sekilde dile getirenler her saat bizleri çileden cıkarırkan sizlere neden destek olalım.Sizin azıcık profesyonelliğiniz yok.Atın su adamları siteden gitsin 3 4 çapulcu gitti diye siteniz kötu olmaz merak etmeyin ama korkuyorsunuz işte.Bakın *********.com'a asla sizin site gibi sataşmalar küfürler hakaret içeren nickler bulamassaınız.Çünki adamlar gerçekten profesyonel.Siz anca başınız sıkısınca yok biz bu işi gönullu yapıyoruz.Yok herkes zamanından ailesinden kesip bu site ile ilgileniyor.Kardeşim eğer en ufak sorununuzda mazeretiniz buysa yapmayın kardeşım yapmayın.Siteniz ergen yuvası gibi aptal aptal laf sokmalar.Hakaret yağdıran NICKLER.Adam hakareti cümle arasına gizlemıyor,resmen nickine yazıyor.Ama sizler buna göz yumdukça bu olaylar daha cok olucak.********* sizlere gülüyor.Hiç yorumlarına girip okudunuzmu.Hem userler hem adminler resmen dalga geçiyor sizle.Bizim sitemiz TRF1 gibi olmayacak diyor adamlar.Siz Türkiyenin en güncel ama en seviyesiz en saygısız F1 internet sitesisiniz

  7. Hamilton solunda Vettel'e kıskanarak bakmıyordu sadece çok soğuk bir yüz ifadesi vardı yarın kazanırsa muhtemelen gülecektir ve keyfi yerine gelecektir

    Ama şu sizin Hamilton'ı çekememezliğiniz ne olursa olsun gitmeyecek. daha demin millete ahkam kesiyordun sataşmadan yorumlar yazın diye şimdi bu ne övgümü tebrik mi Alonsoyu koruma ve kollama bakanı.

  8. Lewis haMiLton yarın yarışı aLırsa qörürüm sizi atıp tutuyorsunuz dakka ßir adamı HırsLı asLa vazqecmeyen bir insan tıpkı ayrton senna qibi.yarın ki yarışda iyi seyirler hamiltona dikkat edin.:))

  9.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    artık adam nerede konuşacağınıda şaşırmış sanırım hep komiserlere ve yarış hakemlerine konuşup

    haftasonu demeçlerinde zehir zembelek konuşursan podyumda işler karışır

    jensonun pole tur dereceleri sektör olarak daha iyiyken .3 saniye yemeside bunda etki sahibi

    olmuş olabilir sanırsam yine telsize çok iş düşmüş

  10. yahu tahsin aracın kazanma potansiyeli varken bir adam yarış kazanamazsa abes olur.kazanan bir araca ve kapasiteye sahip bir pilotun bu bu yarışı kazanmasından doğal bir şey yoktur herhalde.herkesin susması gibi bir şey söz konusu değil yani.birde kimse lewise bir şey yapmadı o kendi kendine yaptı.

  11. Alonso nunki bencillik
    Hamiltonun ki asalet

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alonso gülmeden poz verince ""tipe bak""
    Hamilton gülmeden poz verince ""çok ciddi""

  13. sandro verone avatarı
    sandro verone

    :)))

  14. Hamilton'ı ilk defa bir başarıdan sonra bukadar ciddi görüyorum en ufak bir tebessüm kıpırtısı bile yok adamın yüzünde ne hale getirdiler şu adamı yaa ama helal olsun doğru söylemişler Günün en karanlık anı Güneş doğmadan öncedir. diye adam yarın yarışı kazanırsa herkes susacaktır. birde okadar sorundan sonra 2. olursa şampiyonada bu sefer kimse ağzını açamaz. Lewis'e ve McLaren'e güveniyorum.

  15. Adamım yarın yarışı kazan görevi yerine getir artık çoştur bizi =))

  16. Yarın yağmur ihtimali düşük. Ancak yarışın son çeyreğinde yağarsa çok güzel olur.
    Ben yarın SC yi göreceğimizi düşünüyorum. Özelliklede ilk turda 1 veya 3. virajda.

  17. Vettelde alışkanlık yapmışta olabilir.. Diğer pilotlar Pol konuşması yapmayı unuttu zaten uzun zamandır..

  18. Yusuf  Hitay avatarı

    vettel almanca dublaj yaptı heralde 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir