Alonso, Vettel'in Başarılarının Uzun Süre Devam Edeceğini Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Vettel’in şampiyonluğunun üstün aracı nedeniyle adil olmadığı görüşlerine Alonso “Hayır, hayır. Her zaman adildir.”

“Ne olursa, hep daha fazlası olur. İster başarılı olun, ister başarısız. İşler yolundayken her şey daha kolay olur, işler yolunda değilken ise hep zorlaşır.” 

“Bu oldukça popüler ve 15 günde bir yarışılan bir spor. Ben 2 kez şampiyon olduğumda herkes art arda daha da fazlasını kazanabileceğimi düşündü ancak bu olmadı. Ardından Hamilton ilk senesinde şampiyon olabileceği bir duruma geldi. 2. senesinde kazandı ve 10 kez kazanacak gibi görünüyordu.”

“Ardından Brawn takımı için bir dönem oldu ve yalnız bir kere kazanabildiler. Sonra ise Red Bull olağan üstü bir işle 2 kez kazandı ancak bakalım seneye ne olacak.”

“Bence Hamilton kötü iş çıkarmıyor ya da Vettel art arda 7 şampiyonluk kazanacak değil.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Doğru Alonso sadece Ferrari'yi bekledi bunda yanlış bir durum yok. Burada ben Alonso'nun asla takımsız kalmayacağını örneklerle belirttim. İşin ilginci Alonso Ferrari ile daha şampiyon olmadan anılıyordu. Montezemolo'nun "Alonso'yu takımımda istiyorum." özetli açıklamalarını rakip sitelerin 2003 civarı haberlerinde bulacaksındır, ki tartışmalarda çok sık koymuştum geçen sene. Raikkonen de Alonso ile beraber istenen diğer isimdi tabi, Alonso McLaren tarafından kapılınca; Ferrari de Raikkonen'i almak zorunda kaldı.

  2. 2008 aracına illegal diyemem ancak Max Mosley'e kalsaydı McLaren'in 2008'de yarışması imkansızdı. Bunu cümle alem biliyor.

  3. Alonso o yıllarda sadece Ferrari'yi bekledi yoksa kendini isteyenlere gidecekti eli mahkum yani öyle seçmedi falan değil Raikkonen 2008 ve 2009 yılında formda olsaydı belkide şuan çok farklıydı herşey alonso adına ama kader olacağı varsa olur.

  4. Fia'nın didik didik ettiği ve herhangi bir sakınca bulmadığı araçla şampiyon oldu tabii o yıl siz orta sıralarla ilgileniyordunuz hatırlamamanız normal.

  5. Alonso taraftarı değilim ama çok doğru ve net bir değerlendirme…

  6. Lewis Alonso'yu kovacak çapta değil hala, eminim 🙂

    Hoş Alonso 2007'de McLaren'da kalmayacağı kesinleşince Red Bull'da David Coulthard'ın yerine düşünüldü, ki Franz Tost bu konuda epey açıklama yapmıştı. 2008'de de BMW Sauber'de Robert Kubica'nın yerine adı geçmişti, 2009 sezonu için. Ancak Alonso 2 sene için Renault'u tercih etti. Ortada Flavio'yu aramak gibi bir durum yok. Aklıma Ebru Gündeş'in "Ben seçilmem seçerim." sözü geldi şimdi, Alonso ve talipleri konusunu oldukça iyi anlatıyor.

  7. Alonso saçmalamış!!!!!!Gelecek yıl kurallarda büyük bir değişiklik olmayacak.Bu nedenle redbull mevcut arabasını geliştirmeye devam ettiği sürece yine en büyük favoridir.En azından 2012 için bunu söylemek mümkün…

  8. kapıyı Lewis gösterdi.

    o saatten sonra yapabileceği tek birşey kalıyordu. Flavio'yu aramak.

  9. Bu arada Hamildon hangi araçla şampiyon oldu?malum araklama bilglerle yapılan araç olmasın!!

  10. Hatırlatırım Lewis Hamilton, yeni crash kid, 3. senesini bitirmek üzere şampiyonsuzluk serisinde. Üstüne Alonso'nun başarısına bile erişemedi sayı olarak Alonso 2010'da dandirik araçla 3. şampiyonluğunu kovalarken, Belçika öncesi "şampiyon olacak" denilen Hamilton o anlarda sıralamada kaçıncıydı?

  11. Herşey araç arkadaşım. RB mevcut kurallarda mükemmeliyete ulaştı. Diğer takımlar RB'yi durduracak araç yapmadığı sürece bu derenin suyu kesilmez.

  12. Takım Alonsoyu kovduktan sonra pilotlar şampiyonluğunu kazandı ama alonso 5 yıldır 0 çekiyor.

  13. mesut mutlu avatarı

    arkadaşlar ben ilk defa yorum yapıyorum alonso.dan çok bahsettiniz bir iki kelimede ben yazyım bir defa alonso gerçekten büyük bir pilot bunu lütfen kabul edelim vede aracının durumuna göre 100/100 performans sağlıyor unutmayalımki 2005 2006.da renault la şampiyon olmuştu yarında KORE de alonso,yu podyumda göreceğime inanıyorum tüm ALONSO fanatiklerine iyi yarışlar

  14. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    en sevdiğim adam raikkonen dahil böle güzel kısa ve öz açıklama yapamaz
    bu adam mark gene'nin dediği gibi pistteki en komple pilot.
    o ferrariyi başkası kullansa massa gibi olurr
    ama onun farkı o…

  15. adam haklı çerinin başı sensin bay Tahsin Emre Efe önceki yorumların birisinde seni eleştirene velet diyecek kadar küçülüyorsun her yazdığın haberde Alonsoya ve Ferrariye taş atıyosun Ya Herkülle ortak çalışıyosunuz yada 2 nick kullanıyosun.Önce sen kendi kapının önünü süpür sona başkasını siteden kov

  16. Ardarda şampiyon olmadan önce değil 2005 şampiyonluğundan sonra koltuğu kapmıştı Alonso… 2007'deki fırsatı eline yüzüne bulaştıran taraf ise kesinlikle McLaren'di.

  17. Çok güzel bir bakış açısı olmuş.

  18. Ben 2 kez şampiyon olduğumda herkes art arda daha da fazlasını kazanabileceğimi düşündü ancak bu olmadı.

    art arda şampiyon oldu ve bu sayede McLaren koltuğuna oturmaya hak kazandı ama ona sunulan bu muhteşem fırsatı eline yüzüne bulaştırdı.

  19. Ben bu siteye üye olmadan önce başka sitelerde yorum yapıyordum,bekle ki editör hazretleri onaylasın,ama bu siteye üye olduktan sonra öbürlerini unuttum
    birkaç üye belki yorumun dozunu kaçırıyorlar ama ne yapalım onlaroda köyün delisi olarak kabul etmeliyiz,
    Kim ne derse desin Kim kendi sitesinde sözüm ona dalga geçerse geçsin VIZ GELİR TIRIS GİDER (Hangi site olduğunu sormayacağım çünkü merak etmiyorum f1 ile ilgili en güncel haber ve yorum bu sitede )

  20. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    Adam artık çok olgun beyler olayları her yönüyle görebiliyor. Saygımız sonsuz sana Alonso.

  21. seni kaça tuttular koçum?

    o sitenin adminlerine selam söyle.

    hadi bakiyim
    evli evine köylü köyüne.
    naş.

  22. buraya gönül veren kişiler bunu yapmak zorunda değilse, siz de takip etmek zorunda değilsiniz. mutlu olacağınız yerde kalın lütfen. kalabalık yapmayın burada.

  23. yine başlıkla içerideki yorum arasında bn pek bir bağ bulamadım..alonso başlıktaki gibi kesin yargıda bulunmamış üst üste 7 kez şampiyon olacağını düşünmüyor ve zaten bunu tarihte yapan yok ama bu demek diil ki üst üste 1 yada 2 şampiyonluk daha kazanmayacak, şu anda komple bir takım görünümündeler ve istikrarlı ve güçlü bir yapıları var, 2012 bnce yine diğer takımlar açısından çok kolay olmayacak..

  24. FerrariFan, çok teşekkür ederim. Ben Facebook ile yakından uzaktan bağlantısı olmayan biriyim. O sebeple TRF1.net'in Facebook'dan böyle bir istekte bulunduğunu bilmiyordum. İnternet sitelerindeki reklamlara bırak tıklamayı dönüp bakmazdım bile. Ama yorumunu okuyunca bu konuda bilgilendim ve bizlerin üzerinde çok büyük hakları olduğuna inandığım, siteyi ayakta tutmaya çalışan sınırlı sayıdaki insana belki çok çok çok küçük bir katkım olur diye üç reklama tıkladım. Bundan sonra da her seferinde aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. He yine dönüp sayfalara bakmadım, sayfa tam açılıncaya kadar bekleyip kapattım, o ayrı. Ama bu şekilde hiç olmazsa kendimi iyi hissettim. Bu sebeple sana bir kez daha teşekkür ediyorum.

    Bir de, bu mesaj için keşke yeni üyelik alma zahmetine girmeyip, bizlerin seni tanıdığı, bildiği kullanıcı adınla yazsaydın daha da güzel olurdu. Şu yorumunu 4 şahsiyet de beğenmiş. O halde doğru yoldasın. Aynen devam.

  25. her ne kdar ferrari fanı olmasam da bu nickler konusunda snnle aynı fikirdeyim..eskiden 1'di şimdi 3 oldu eğer göz yumulursa 5-10 sonra daha da artacak, hadi göz yumalım görmemezlikten gelelim diyoruz ama insanın dikkatini çekiyor arada, gözümüz kayıyor ve böle kışkırtıcı nick'lere hiç gerek yok..arkadaş haklı bnce bu arkadaşları daha dorusu şu nickleri siteden uzak tutmak gerekiyor, ewt gönüllü yapıyorsunuz tmm da yani bu nickleri engellemek daha dorusu girişlerini onaylamamak yada onayladıktan kısa bir süre söner ban'lamak zor olmasa gerek…

  26. Zaten herkül'ün nasıl bir kuyruk acısı varsa her Alonso haberinin altında yorumu var…

  27. Bence biraz abartıyorsun.

  28. Facebookta TRF1 destek istiyor ama benım diyeceğim bi kaç lafım var;

    site bizim sorunlarımıza kulak verıyormu reklamlara tıklayalım.ALonsoya hakaret yağdıranlar Ferrariye hakaret yağdıranlar nicklerınde bile bunu acık sekilde dile getirenler her saat bizleri çileden cıkarırkan sizlere neden destek olalım.Sizin azıcık profesyonelliğiniz yok.Atın su adamları siteden gitsin 3 4 çapulcu gitti diye siteniz kötu olmaz merak etmeyin ama korkuyorsunuz işte.Bakın *********.com'a asla sizin site gibi sataşmalar küfürler hakaret içeren nickler bulamassaınız.Çünki adamlar gerçekten profesyonel.Siz anca başınız sıkısınca yok biz bu işi gönullu yapıyoruz.Yok herkes zamanından ailesinden kesip bu site ile ilgileniyor.Kardeşim eğer en ufak sorununuzda mazeretiniz buysa yapmayın kardeşım yapmayın.Siteniz ergen yuvası gibi aptal aptal laf sokmalar.Hakaret yağdıran NICKLER.Adam hakareti cümle arasına gizlemıyor,resmen nickine yazıyor.Ama sizler buna göz yumdukça bu olaylar daha cok olucak.********* sizlere gülüyor.Hiç yorumlarına girip okudunuzmu.Hem userler hem adminler resmen dalga geçiyor sizle.Bizim sitemiz TRF1 gibi olmayacak diyor adamlar.Siz Türkiyenin en güncel ama en seviyesiz en saygısız F1 internet sitesisiniz

  29. Alonsonun düşme ihtimali sıfır olan bir durum için bu kadar mutluluk hayali kuran musab'ın şu anda hangi ızdıraplar içinde olduğunu tahmen edebiliyormusun?:)

  30. Dikkat et o kahve boğazında kalabilir hatta dökülüp bir taraflarını yakabilir…

  31. uzun süreden kasıt 7 sene olamayacağını söylüyor. ara sıra da olsa doğru laf ediyor. fakat bir sene daha şampiyon olursa kendisinin sonu olacak bunu demiyor. rus ruleti oynadı iki hakkı var birinde kurşun var. bakalım ne olacak? takım o başarılı olsun ayak bağı olmasın diye gelen paralarında şaşırtıcı etkisiyle önce kimi yi yolladı. akabinde massayı harcadı. sürekli aracı kötüledi eyvallah dediler. tur yedi olur böyle şeyler dediler. herşeye rağmen aslansın kaplansın dediler. para desteğide ispanya sıkışık bakalım gelecekmi bundan sonra…sponsorsuz geri beslemesiz alonso bu kadar el üstünde tutulurmu? zayıf ihtimal…
    alonso için 2012 f1 kariyerinin en zor yılı olacak…muhtemelen bir başarısızlık olacak ağız dalaşları ferrari karışacak…giderken birçok kişiyide koltuğundan edip gidecek bence…
    ben keyifle kahvemi içerken bunları gülerek seyredeceğim. :)))

  32.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    '''Ben 2 kez şampiyon olduğumda herkes art arda daha da fazlasını kazanabileceğimi düşündü ancak bu olmadı. Takımın da kalıp işine gücüne baksaydın 2007 dide belki zor olurdu ama 2008 de şampiyonluğun en büyük adayı olabilirdi 2008 in devamı 2009 olmuş olsaydı yine şampiyonluğun adaylarından biri olabilirdi. İşler bazen istenildiği gibi gitmeye biliyor. '''

    2007 senesini sanki seyretmemiş gibi yazmışsın sadece garajda Alonso nun aracının başına kaç hadise geldi.

    ve ayrıca hem Alonso hemde diğerleri yarıştıklarını söyleyen bir takım patronu.

    hemde çalıntı setuplarla…

    Matador güzel konuşmuş vede anlamlı anlayana

  33. Ben 2 kez şampiyon olduğumda herkes art arda daha da fazlasını kazanabileceğimi düşündü ancak bu olmadı. Takımın da kalıp işine gücüne baksaydın 2007 dide belki zor olurdu ama 2008 de şampiyonluğun en büyük adayı olabilirdi 2008 in devamı 2009 olmuş olsaydı yine şampiyonluğun adaylarından biri olabilirdi. İşler bazen istenildiği gibi gitmeye biliyor.

  34. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Yani her çıkışın bir inişi vardır.Her inişin de bir çıkışı vardır gibi olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir