Webber Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Yarışın sonlarında Hamilton ile çekişmeli anlar yaşayan Webber üçüncü sırada kalmıştı. webber takımın markalar şampiyonluğuna ulaşmasına sevndiğini ancak ikinci olamadığı için üzüldüğünü söyledi.

“Butün takımın günü oldu. Markalar şampiyonluğunu kazanmak bugünün en büyük başarısı. Ben ise ikinci olamadığım için hayal kırıklığı yaşıyorum. İlk pit stopta harika iş çıkardık ve iyi bir yerde bulduk kendimizi.”

“Güvenlik aracı çıktığında farkla eridive ikinci pit stopta en kötüsü oldu, aynı anda pite girdik.” dedi.

Bu sene hiç galibiyet kazanamayan Webber son yarışlarda kusursuz hafta sonları geçirmek istiyor.

“Temiz ve kusursuz hafta sonları geçirmek istiyorum. Bugün benim içim olumlu olan çok şey vardı. İşlerin ne kadar sınırda olduğu belli ve kazanmak için her şeyi doğru yapmanız gerekiyor. Olumlu çok şey vardı ama sonuç hayal kırıklığı. Ama yarın kalkıp sıradaki yarışı düşünmeye başladığımızda yine mutlu olacağız.”


Yorumlar

  1. Drs noktasında yanlış görmedıysem bir ara Webber yaklaşık 18 km daha hızlıydı Hamiltondan ama 2. viraj çıkışında çok geride kalıyordu.

  2. benim demek istediğim mesela öne geçtiği turlarda orası yerine düzlüğü bekleseydi geçebilirdi ancak öne yoksa diğer turlarda zaten yeterince yaklaşamıyodu haklısın ama öne geçtiği turların birisinde dediğimi yapsaydı bence çok daha başarılı olurdu

  3. görmedinmi düzlükte mclaren e yaklaşamadık öle drs ye rağmen

  4.   ferrari57er2 avatarı
    ferrari57er2

    mark webber bana bu sezon hep güizayı çağrıştırıyor. Sürekli acılarınn çocuğu modunda…

  5. bence geçişlerde taktiksel hata yapıyordu hep tamamen yaklaştığında ilk viraj yerine DRS bölgesinde geçmesi gerekiyodu yoksa göz var nizam var akıl var mantık var bir virajda DRS den kaçacak farkı bulması imkansızdı ama o ısrarla ilk virajda geçti bence sorun bundaydı tabi 2. viraj çıkışındaki çekiş gücü farkı da buna neden olmuş olabilir ama düzlükte yerini koruyamayaağı çok aşikardı

  6. Yumuşak lastikler ile ne kadar kötüyse, sert lastikler ile ne kadar iyi olduğunu gösterdi bugün.Eğer gelecek seneyle birlikte yumuşak lastiklerle tam bir uyum içinde olur ve takım yarışmasına izin verirse şampiyonluk için savaşmaması için bir sebep yok.

  7. Bugün oldukça iyiydi webber. kaç kere geçti hamiltonu, geri kaptırdı sonra.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir