Fisichella: Dorğu Yolda İlerliyoruz

yazar:

kategori:

Fisichella, eski-yeni takımı Force India’yı yükseltmek için verdiği çabadan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Fisichella daha önce Force India’nın kökeni Jordan için yarışmıştı. 2007 sezonu sonunda Renault’tan ayrılan Fisichella 3. kez yere döndü.

Setanta Ireland‘a konşuan Fisichella "Bu iyi. İlk defa 1997’de Jordan için yarıştığım zamandan beri bir çok yüz hâlâ takımda. " dedi.

Fisichella, Force India’nın geçen sene Spyker olarak yarışmasının ardından bu sene daha rekabetçi olduğunu kanıtladı.

Force India henüz puan kazanamadı ancak Fisichella sıralama seanslarında kendi durumlarına göre oldukça etkili performanslar gösteriyor ve İtalyan pilot son yarış İspanya’da 10. olarak puana oldukça yaklaştı.

Fisichella "Atmosfer çok iyi, hiç baskı yok. Tüm herkes biraz daha fazla rekebetçi olmak için çok istekli. Son bir kaç sene hep giridin sonunda yer aldılar. Şu anda ise sondan bir önceki gridde ya da daha öndeyiz, bu bakımdan daha iyi."

"Bir adım ilerledik, hâlâ yapılacak çok iş var ancak doğru yolda ilerliyoruz." dedi.

Fisichella, Formula 1’deki ilk yarışına 1996’da Minardi ile yarıştı ve bu onu gridin en deneyimli pilotlarından birisi yapıyor. İtalyan pilot bu deneyimin Force India’ya çok fazla yardım ettiğini düşünüyor.

Fisichella "Deneyimlerimin ve yaklaşımımın takıma yardımcı olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar çok iy içalıştık ve geçen seneye göre çok istek var. Ve dediğim gibi daha şimdiden çok büyük gelişim gösterdik." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir