Button'un Le Mans Hayali Birkaç Sene Daha Bekleyecek

yazar:

kategori:

McLaren ile anlaşmasını yenileyen Button, ünlü Fransız dayanıklılık yarışında MP4-12C ile yer alma niyetinde olduğunu kabul etmişti.

Suzuka’da konuşan Button: “Bana izin verirler mi bilmiyorum ama evet çok ilgimi çekiyor.”

2012 Le Mans yarışının Kanada ve Valencia arasına denk gelecek olmasına rağmen Martin Whitmarsh, Button için kötü haberi verdi.

Kore’de Whitmarsh: “Gelecek sene? Muhtemelen olmayacak”

“Bize bunu sormadı. Gelecek sene (Le Mans’a) bir McLaren sokma planımız da yok. Ama bir gün oraya geri döneceğiz. Çünkü mutlu anılarımız oldu ve gelecekte bir gün (Button) bunu yapabilir”

“Ama önümüzdeki birkaç sene boyunca Le Mans’a değil sadece F1’e yoğunlaşacağını düşünüyorum. Ama gelecekte bir ayarlama yapacağımızdan eminim”


Yorumlar

  1. Böyle yorumlar insanı rahatlatıyor

  2. Ustad eline yuregine saglik, sabah sabah iyi geldi be 🙂

  3. Maşallah desten yazmışsın. Belli ki adam 2 saat süren yarışlardan sıkılmış, 8 saat boyunca kendini test etmek ve yarışmanın dibine vurmak istiyor.

    Kubica hakkında düşündüklerin çok doğru. Ama Le Mans pist yarışı ve güvenlik epey daha yüksek ralliye göre. Hakkinen katılacakmış Mercedes SLS GT3 ile 6 saat yarışına.

  4. ne işin var aslanım le mansta…kubica nın başına gelenlerden ders çıkarmadınmı? iyi bir seri yakaladın mclaren de…herkes seni seviyor. iyi de para kazanıyorsun. orada yarıştın diye madalyamı takacaklar sana? yok…
    bu örnek aslında hayatta birçoğumuzun başına gelebilecek bir örnek, bir imtihan…her insan yaşantısında mutlaka birşey olma adına veya birşeyleri elde etme adına hedef koyar ve bu isteklerini arzular….Allah hedefleri adına kuluna mutlaka fırsat ve fırsatlar verir. tam hedefe varma adına güzel bir iş buluruz işler yolunda gitmeye başlar…iyi güzel sanki herşey olmuş hedefe varmışız gibi başlar gevşemeler aşırı para harcamalar…ulan daha dün açlıktan nefesin kokuyordu ne oldu bugün hemen havalara girmişsin? baba veya ana hariç pek uyaran da olmaz. borca girilir gelecekler ipoteklenir. derken bir halı saha maçı neymiş spor yapıyoruz bir anlık darbe kırılmış bir yerimiz…ertesi gün işyerinden kovulduğumuzun haberi…ve yıkılırız…hele çoluk çocuk evde hanım ana baba varsa bakmakla yükümlü olduğumuz Allah muhafaza etsin bizi….
    insanın niyeti amelinden hayırlıdır Allah katında…şunu çok iyi bilmeliyizki parayı bulunca gayrimeşru bir hayat arzumuz bizi mutlaka mahvedecektir sonunda…eğer nasip edilen değeri muhafaza etmek istiyorsak kend hal ve hareketlerimizi bozmayacağız. nefsi arzular uğruna herşeyimizi kaybedebiliriz Allah korusun…
    öğrenciysek mutlaka iyi bir üniversite ve mutlaka çok iyi bir yabancı dil hedeflemeliyiz. baba parasına kesinlkle güvenmeyin bugün var yarın olmayabilir. deli gibi çalışıp çok iyi bir eğitim sonrasında hayat boyu sürülen keyfi…eğitimde ter döken savaşta kan dökmez yazardı askerde eğitim alanında…öyle partiler eğlenceler uzak durmak lazım…nasıl başlarsanız öyle devam eder hayat…karşı cinsle çok takılmış insanlar maalesef evlilikte huzur bulamazlar eşlerini beğenemezler. zira her yönünü eski takıldığı biriyle kıyaslar insan…dökümhane yokki insan yapabilen istediğimizi oradan sipariş verelim getirtelim…
    çalışıyorsak işler güzel ise asla gevşemeyeceğiz. işyeri yazılı bir hedef vermesede biz kendimize yazılı bir hedef koymalıyız. şu zamana kadar şu kadar mal satma şu kadar müşteri bulma vs.vs.
    kavga etmeyeceğiz kötü laf söylemeyeceğiz kimseye… hep selam vereceğiz hal hatır soracağız. en sıradan bir bekçinin bile gün gelir hayrı dokunur bizlere…
    çalışkan insalar için söylüyorum…başarısızlığımızın en önemli sebebi nefsi arzularımızın çoğalması ve işimizi kontorlümüzün dışında büyütmemiz…
    hülas Allah mutlaka bir çok fırsat verir kuluna muvaffak olması için…ama çoğu zaman dediğim sebeplerden onu kayberderiz. sonra tekrar o fırsatlar geri gelse diye ah vah ederiz.
    Allah iyi niyetli hak yemeyen dürüst çalışkan sağlıklı güleryüzlü çalışkan basiretli ferasetli namuslu büyüklerine saygılı insanlar olmamızı nasip etsin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir