"İspanya GP Renault İçin Dönüm Noktasıydı"

yazar:

kategori:

Puan kazanma sonucu olmamasına rağmen Renault’un İspanya GP’de gösterdiği performansın takım için dönüm noktası olduğu ifade ediliyor.

Fernando Alonso biraz da yakıt stratejisi ile İspanya’da sıralamalarda ilk çizgide kendisine yer buldu ancak R28’de yapılan aerodinamik ve mekanik yeniliklerin de bu performansta etkisi vardı.

Renault’tan Denis Chevrier, Alonso’nun motor sorunu ile yarış dışı kalmasına rağmen performans olarak gelişim gösterdiklerini söyledi.

Chevrier "Kesinlikle, evet bu bir dönüm noktasıydı. Düşük performansımızda artış göstermeye çok istekliydik."

"İlk 3 yarışta takıma göre çok düşük bir konumdaydık ve bu sefer farklı, umutverici bir görüntü çizdik." dedi.

İspanya’daki performanstaki memnuniyetliğe rağmen Chevrier gerçek performansın Türkiye’de belli olacağını düşünüyor.

Chevrier "Düzgün iş yapıp yapmadığımızı, sadece çok iyi bilinen Barcelona için gelişim gösterip göstermediğimizi anlamak için 10 gün daha beklemeliyiz. "

"Şimdi bir diğer zorlayıcı pist olan Türkiye’ye gidiyoruz. Eğer her iki pilotumuz yine sıralamalarda Q3 için mücadele ederse bu gelişim gösterdiğimiz ve sıradakini bekliyor olduğumuzu kanıtlayacak." dedi.


Yorumlar

  1. oley ilk yorumu ben yazdım:) millet artık bıktı reno şöyle reno böyle demekten herhalde. boş depoyla(?)q3 kalmış olsanızda yine de tebrik ederim valla özellikle piquetyi.istanbulda da iyi bi sırala elde ederlerde yarışa heyecan gelir.bakalım ne yapacaklar diye millet daha bi dikkat ediyo renoya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir