Button ve Hamiton'dan Wheldon'a Saygı

yazar:

kategori:

Wheldon dün Las Vegas Motor Speedway pistinde, Vettel’in Kore’de kazandığı yarıştan sadece birkaç saat sonra geçirdiği kazada yaşamını yitirdi. Kariyerinin bir bölümünde Britanyalı pilotlarının birlikte yarıştıkları Dan Wheldon için Hamilton ‘ilham vericiydi’ yorumunu yaptı. 

Hamilton, “Bu çok üzücü bir gün. Dan kariyerim boyunca takip ettiğim bir yarışçıydı. İngiltere’de motor sprolarında basamakları tırmanırken onu örnek aldım. Genç yaşta hayatını kaybetmesi trajik bir kayıp oldu. Zor zamanlarında ailesine ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum.” dedi.

Button da twitter hesabında, “Uyandığımda bu korkunç haberi aldım. Huzur içinde uyu Dan Wheldon” diye yazdı.

Button, “90’ların başında Dan ile çıktığım yarışları hatırlıyorum. Bu sporda bir efsaneyi kaybettik ama aynı zamanda da harika bir insanı. Ailesinin neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum ve zor zamanlarında onlara sabırlar diliyorum” dedi.
 
Formula 1 padoğundaki diğer isimler de (Rubens Barrichello, Mark Webber) Wheldon için taziyelerini iletti.

 


Yorumlar

  1. Alonso'nun abisi deseler inanırdım valla ne yalan söyliyim 😀

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bu yarışı yapmak saçmalık zaten bir gram zevkalıyorsam ne olayım neden americalilar boyle basit zevksiz yarıslar yaparlar bana 10 milyar dolar verseler o arabaya binmem gereksiz bir araç,organizasyon, daha bir çok neden var birde bunun üzerine can kayıpları yaşanıyor işin ucunda para olucna herkesin gözü kör oluyor ne yazıkki ama böylesi tehlikeli yarışları görünce her şey para değil geliyor insanın aklına haksızmıyım can bir daha gelmez parayı her şekilde kazanırsın INDYCAR STOP ARTIK PROTESTO EDILSIN YARISLAR İPTAL ETSİNLER 2012 DE OLMASIN!

  3. Benim anlamdığım dümdüz giden araçlar böyle büyük bir kazayı gerçekleştirmeyi nasıl beceriyolar?????

  4. F1 de en son Ayrton Senna Da Silva hayatını kaybetmişti. Şimdi güvenlik en üst seviye de ve böyle kazaların olma olasılığı çok az. Dairesel yarışların pek hoş olduğunu söyleyemem ve bu kazaların duvarlar teller ve araçlar arasında çok tehlikeli bir şekilde sonlanması her zaman olasılıktır. Bence bu yarışları yapmasınlar ve kimse üzülmesin

  5. Ölüm kalım arasındaki duygusallığı bir kenara bırakırsak insanlğı da bir kenara bırakırız. Yanlış bir düşünce.

  6. Hollywood filmlerindeki aşırı abartılı sahneler gibiydi. Uçan arabalar, patlamalar vs.. Ne yazık ki gerçek ve bir kişi hayatını kaybediyor 🙁

  7. Fernando Alonso(Srht) avatarı
    Fernando Alonso(Srht)

    2004 te INDYCAR diye bir oyun vardı pc de.

    Dan Wheldon ve Sam Hornish Jr ile oynardım genelde.

    Bunlara ilaveten Champcar da Paul Tracy…

    Hayat geçiyor.Ölen öldüğüyle kalıyor.Ateş düştüğü yeri yakıyor.

    R.I.P

    Ölümlü bir kazadan zevk alan kişiyide şiddetle kınıyorum.Herşeyin yeri / zamanı vardır.

  8. Eve gelirken yolda radyodan öğrendim haberi. Haberin sonunda da organizatörlerin diğer sürücüleri yarışı tamamlama konusunda ikna ettikleri ve yarış bittiğinde sürücülerin tümünün Dan Wheldon'a saygı için ekstradan 5 tur attıklarını söylediler.

  9. 🙂 haklısın ama bu sefer kopyacı gibi olcaktı oda ayrı bir durum 😀

  10. İsminin açığa çıktığını söylemesen kimse farketmicekti zaten, aynı mesajı yazdığınızı düşüncekti 😀

  11. nasıl oldu anlamadım ismim açıga çıktı 🙂

  12. Daha kücücük 2 tane çocuğu var; ALLAH ailesine sabırlar versin…..

  13. mehmet ali tan avatarı
    mehmet ali tan

    Daha kücücük 2 tane çocuğu var; ALLAH ailesine sabırlar versin…..

  14. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Oval pist yarışları açık tekerlek otomobilleri için her zaman tehlikelidir. Amerikalıların bu saçma yarıştan vazgeçmesi lazım. Önündeki kazadan kaçma şansın yok. Ayrıca hız da çok yüksek olduğu için çok tehlikeli. Bir şeyleri yeniden düşünmek için neden hep birilerinin ölmesi gerekir?

  15. Tamam her saçmalaman bi yere kadar kabul edilebilir ama şu yazdığına denilebilecek bir şey yok gerçekten! İnsanlığın bittiği an.

  16. videoyu izlediğimde tüylerim diken diken oldu çok kötü bi kaza olmuş allah rahmet eylesin

  17. Tuttuğun pilottan daha cok Alonso yu konustuğunun farkındamısıni? Yoksa sende bi Alonso sempatisi basladıda bizim mi haberimiz yok..:)bu yorumunu baska turlu değerlendiremiyorum çünkü!!! '' Bu arada ben de adamı FİGO ya bnzettım bı an gorduğumde…:D''

  18. gördüğün kişi dario franchitti'dir .direstanın da kuzeni oluyo aynı zamanda 😉

  19. aksiyon olarak iyi ama orada birinin öldüğünü bilmek bütün bu yaklaşımı bitiriyor.

  20. Bu Amerikalılar oval pist+ çok sayıda araç birlikteliğinde ısrar ettikçe bu tip üzücü olaylar da devam edecektir .F1 in özelliği yavaş viraj sayesinde önde bir kaza olduğunda kaçabilme imkanınız olması. Burada adam frene basıyor ama kaçacak yeri yok. Yapacak bir şeyi yok. Oval pistte herkesin birbirini çok yakın takip ettiğinden(ki yavaş viraj onu da engelliyor) kaza olduğunda arkadaki pilotlar büyük tehlike altında oluyor. Düşünsel bir değişiklik lazım.

  21. alttaki birbirine sarılan resimdeki pilotlara baktım. bir anda bir tanesini alonsoya benzettim:) dedim ne zaman gittin oraya tulumu giydin hemen taziyeler sarılmalar ağlamalar…ilerde kesin politikaya atılır bu adam:) dedim….meğer benzetmişim:)

  22. ölüm-kalım hakkındaki duygusallığı bir kenara koyacak olursak.

    resmen görsel bir şölen olmuş.
    böylesi anlara canlı tanıklık etmek paha biçilmez olurdu.
    resmen araç kıyımı olmuş.

  23. Çok kötü bir kaza toprağı bol olsun. F1 dışındaki motorsporları gerçekten güvenlik anlamında çok geride.

  24. Çok korkunç bir kaza 🙁 Huzur içinde uyu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir