Vettel: "Omzumdan Büyük Yük Kalktı"

yazar:

kategori:

Alman pilot, “Bunun takım için ve fabrikadaki herkes için ne demek olduğunu tahmin etmek insanlara zor geliyor olmalı. Sadece pist üzerinde çalışanlar için bir gurur kaynağı değil aynı zamanda Milton Keynes’de her gün çalışanlar için de büyük bir gurur kaynağı. Bizim pistte kullandığımız ve limitlerine kadar zorladığımız bu iki rekabetçi otomobili onlar üretti.”

“Pazar günü çok eğlenceli geçti. Ama günün ardından çizgiyi geçtiğimde omuzlarımdan kocaman bir yük kalkmıştı.” diyor.

Vettel son olarak da gelen bu iki şampiyonlukla rehavete kapılmayacaklarını, sezonun geri kalanında galibiyet mücadelesine devam edeceklerini söylüyor.

“Şimdi insanlar bizden koltuğumuza yaslanıp rahatlamamızı bekliyor ama böyle bir yaklaşımda değiliz. Biz burada yarış kazanmak ve elimizden gelenin en iyisini yapmak için varız. Ve bunu da yaptık zaten.”


Yorumlar

  1. Vettel ve Redbull arasında harika bir uyum var.Herşeyden önce sorumluluk sahibi.Ben şampiyon oldum gerisi umrumda değil yaklaşımında değil.

  2. Önümüzdeki sene rakipler,redbull karşısında çok daha rekabetçi işlere,projelere imza atarlarsa ki atacaklarını tahmin ediyorum işte o zaman şu andaki yüke yük muamelesi yapmamak gerektiği gerçeğini göreceksin bence.Aslında kıran kırana bir sezon olması F1 izleyicilerinin takdiri konusunda daha sağlıklı bi gerçeklik ortaya koyacak.Ben ve bi çok F1 izleyeni Vettelin yoğun, baskılı, dişe diş rekabetin olduğu sezonda kime nasıl ne ölçüde cevap vereceğini merak ediyordur.Şimdilik denilecek tek şey Redbullu ve Vetteli tebrik ediyorumdur…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir