Button Yeni Hindistan Mücadelesine Hazır

yazar:

kategori:

Yeni birpiste sadece simülasyon verileriyle gidecek olmanın heyecan verici olduğunu söyleyen Button, “Yeni bir piste ilk defa çıkmak farklı bir deneyim olur çünkü kafanda çok arklı veriler vardır. Oldukça yoğun bir deneyim yaşanır. En kısa sürede verileri bir araya toplamanız gerekir. Piste tutunma seviyesi, beklenmedik tümsekler, kerblerin yüksekliği, kaçış alanları, pit griş ve çıkışı, hepsini kontrol etmeniz gerekir. Ve bunların hepsi 250 km/h’de oluyor.” dedi.

Button pistle ilgili, “Pist farklı karakteristikte virajlara sahip. Bazı uzun düzlükler ve zor şikanlar var. Ama turun sonu oldukça ilginç. yüzksek hızda yön değişiklikleri oluyor. Pistin arkasındaki çifte apeksli bölüm de oldukça ilginç. Çin’deki 13. viraj ile Kore’deki 11. virajın bir karışımı gibi.” diyor.


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    ordan ya da burdan, olmuş mu olmuş

  2. Çin mi? Çin'deki biraz ordan biraz burdan (Malezya, Silverstone) kırpılarak oluşturulmuş bir pist. Çi'in taklit mallarından bir tanesi??

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    malezya gibi yüksek downforce'a sahip bir pist, oyunda gördüğüm kadarıyla pek bir özelliği ya da güzelliği yok. hala çin gibi bir pist gelmedi tilke'nin elinden.

  4. Pist tek kelimeyle harika bu benim görüşüm çok zevkli olacak yarış hindistanda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir