Baba Hamilton: "Yeni Lewis Hamilton Geliyor"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bu sene birçok defa diğer pilotlarla temaslar yaşadı; karıştığı olaylar veya yaptığı hatalar yüzünden podyum şanslarından uzak kaldı.

McLaren pilotu, şu anda Button’un 26 puan, Alonso’nun 16, Webber’in 13 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor ama son yarış Kore’de aldığı 2’cilik farkı azaltmasına yardımcı olmuştu.

Babasına göre son yarış, Lewis Hamilton’un geri dönüşünün ilk işareti.

BBC’ye konuşan Anthony Hamilton: “Yaptığı her şeyde, yaşam şeklinde ve motor sporları aşkında krizi atlattı”

“Lewis Hamilton’u henüz görmediniz; siz, genç bir Lewis Hamilton gördünüz. Şimdi yeni bir Lewis Hamilton geliyor.”

“Lewis aşırı derecede yetenekli bir birey. Size şunu söyleyeyim: Çoğumuz onun bu sene yaşadıklarından sonra geri dönemezdik”

“Üzerine sadece çok yoğun olumsuz eleştiriler var”

F1 çevresinde Lewis Hamilton’un, kız arkadaşından ayrıldığı ve mevcut duruma neden olduğu söylendi ama Anthony Hamilton, artık oğlunun geri döndüğünü söyledi.

Anthony Hamilton: “Kore’de ne kadar şampiyon olduğunu gösterdi diye düşünüyorum; sadece bir yarış pilotu olarak değil, birey olarak da”

“Bu durumla bir yüzleşelim: Çok çetin bir sene geçiriyor; çok fazla eleştiriliyor ve yine de mücadeleye geri dönüp geçen haftaki gibi sonuçlar alabiliyor.”

“O inanılmaz bir adam ve birçok insana ilham veriyor”


Yorumlar

  1. Shumi' den sonraki en çok sevdiğim iki pilottan birisi. F1 için seyirci çekebilecek yetenekte müthiş hızlı,agresif ve hırçın bir sürüş stiline sahip. Sadece virajlara girerken geçeceği pilotun görüş açısı içerisinde olursa F1' in en iyi pilotu olacağından eminim. Kaza yapmadığı yarışlarda İyi bir sürüş yaptığın da hep takım arkadaşı Button'nın önünde oluyor ki Button' da en iyi pilotlardan birisi.

  2. bir hamilton haberi ve yine altında alonsocuların yorumları

    sıktınız artık

  3. bunun neyini bu kadar eksilediniz anlamadım, gayet komik bir yorum olmus =)

  4. alo siz bunu 2 3 senedir yapıyosunuz o olay tamemen bazı arkadaşlarımızın yanlış anlamasından kaynaklı

  5. senin gibi mor olmaz merak etme.

  6. zaten alonso nun ağda yapmasını ve kaş almasını biz konuşuyoruz değil mi

  7. insan olsun yeter sana benzemesin yani

  8. Adamımız artık bekar olduğuna göre sadece işine konsantre olur. seneye hızlı bir MP4-27 ile çok güzel anlar yaşarız artık.

  9. yahu artık şu ırkçılığı bırakın sizene adamın özel hayatından osundan busundan biz alonso hakkında böle konuşuyozmu baba hamilton gayet güzel açıklamalar vermiş martin de güğzel konuşuyor lewisin morali süper korede de kazanabilirdi 10 puanlık danforss kaybı çıktı kalan 3 yarışı kazanır ve şampiyonayı 2. bitirir

  10. Yeni Lewis Hamilton'u merakla bekliyoruz.Bakalım rengi ne olacak.

  11. yalnız ilişki durumuna ilişkin ne Hamilton dan ne babasından ne de diğer birey tarafından sel verilip sır verilmiyor neyse umarız kötü günler geride kalmıştır

  12. Başlığı ilk okuduğum zaman dedim heralde Hamiltonun annesi hamile kalmış 🙂

  13. Kore'de ne kadar şampiyon oldugunu gösterdi demiş babaciki ama 5 yarışdan 1 de gösteriyor yalnız Hamilton'u Allah kurtardı su vatoz karıdan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir