Hindistan'da Karthikeyan, Liuzzi'nin Yerine Yarışacak

yazar:

kategori:

Karthikeyan, Buddh Uluslararası Pitsi’inde çaylak Daniel Ricciardo ile birlikte mücadele edecek.

HRT Patronu Colin Kolles: “Sadece bu etkinlik için Narain, Daniel Ricciardo ile birlikte yarışacak. Ricciardo ile olan sürüş programının Karthikeyan’la tamamlanması için Tonio Liuzzi’den kenara çekilmesini istedim. Profesyonel yaklaşımı ve tutumu için Tonio’ye teşekkür etmem gerekiyor.”

“F1 tarihindeki ilk Hin pilot Narain Karthikeyan ve Tata’nın bizimle olması, yarışı evimiz gibi hissetmemizi sağladı. Narain yetenekli bir pilot ve onunla bu yola girmekten gurur duyuyoruz”

Karthikeyan: “Alkışlarıyla birlikte kendi halkımın önünde sürmek, gerçek üstü bir tecrübe olacak. Hatatınızda bir defa olan cinsten. Kendimi fazlasıyla şanslı hissediyorum”


Yorumlar

  1. espn de yazdıgını bilmiyordum baya kalitel bi site bence büyük başarı luizzi için
    ya bu adam kendini çok güzel pazarlıyo yada menajeri falan acayip bişi 🙂 bu kadar overrated adam zor bulunur

  2. Liuzzi kadar takımdan şutlanmış bir pilot yok. Red Bull'dan, Toro Rosso'dan, Force India'dan şutlandı. Sanırım şu an da Force India'dan aldığı şutlanma tazminatıyla HRT'de yarışıyor. Para bitince de aşk bitecek herhalde.

    Liuzzi Gene'nin yerine gelse o da konuşmaya başlar, halen ESPN'de köşesi var, yazıyor.

  3. Liuzzi adam olsa şuan HRT de olmaz zaten

  4. luizzi de artık hrtden sonra f1de koltuk falan bulamaz bana kalırsa belki ferrarinin test pilotu olur gene falan da yaşlandı hem 🙂 en azından gene'nin aynı tarz açıklamalarından kurtulmuş oluruz

  5. karthikeyan tata'yı HRT'ye getirdi. onun için yarışıyor. yarışamayanın ricciardo yerine liuzzi olması dediğin gibi helmut dayının işi 🙂

  6. yahu bu olayın içinde red bull daha doğrusu o helmut marko denen adam var kim bilir kaç para verdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir