Ricciardo, F1 Kariyerinden Endişe Duyuyor

yazar:

kategori:

Red Bull’da vatandaşı Mark Webber’in varisi olarak görülen 22 yaşındaki Avustralyalı, sezon başında HRT’de Narain Karthikeyan’ın yerine kokpite geçtiğinde Vitantonio Liuzzi ile aynı tempoyu tutturmakta zorlanmıştı.

Ricciardo’nun Red Bull ile 2011 sonuna kadar anlaşması bulunuyor. Red Bull’un kardeşi takımı Toro Rosso yarış koltuğu için Sebastien Buemi, Jaime Alguersuari ve Jean-Eric Vergne gibi pilotları isimleri geçerken, Avustralya gazeteleri Ricciardo’nun kariyerinden şüphe ediyor.

Takım arkadaşı Liuzzi’nin yerine Karthikeyan’ın Hindistan’da piste çıkacağının açıklanmasının ardından Ricciardo, “Birkaç yarış daha var. Kalan üç yarış gelecek sene için büyük önem teşkil ediyor. Benim için önemli olan diğerlerinin ne yaptığına değil benim pist üzerinde neler yapabileceğime odaklanmak.”

“Eğer gelecek sene kendime bir kkpit bulamazsam büyük hayal kırıklığı yaşarım. Ancak sadece limitli sayıda yer var. Umarım bu sene Red bull’u etkileyebilmişimdir ve benimle devam etmek isterler.” diyor.


Yorumlar

  1. Katiliyorum ancak Jaime'ninde siralama performasina ceki duzen vermesi lazim =) Ilk bolumde elenen sezon genelinde cogunlukla o oldu.Ama yaris performansi gercekten parmak isirtacak derecede iyi.Daniel'de ise iyi bir potansiyel var Castrol Edge Klasmanda gelecege damga vurmasi beklenen iki pilottan biri olarak gosterilmisti umarim kendini gosterebilir.

  2. S.Buemi gönderilecek ver yerine Ricciardo gelecek bence. Algersuari ve Ricciardo iyi bir ikili olacaktır.

  3. bence seneye STR de

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir