"Raikkonen, Şimdiden Williams İle Anlaşmış Olabilir"

yazar:

kategori:

Fin gazete Ilta-Sanomat, bu haber için kaynağının Monaco’da ikâmet eden, en son 1995’de F1’de yarışmış eski Simtek ve Footwork Pilotu Taki Inoue olduğunu açıkladı.

Görünüşe göre Inoue, birçok Japon pilotun F1 ile ilişkilerinde yönlendirme yaparken spordaki bağlarını koparmamış.

Bu ay başlarında Ilta-Sanomat, Williams’ın Raikkonen’i takıma, Katar Ulusal Bankası’nı etkilemek için katmak istediğini öne sürmüştü.

Brezilyalı muhabir Livio Oricchio: “Geçen günlerde Frank Williams, Katar ve Suudi Arabistan’a gitti.”


Yorumlar

  1. Öncel ARIKAN avatarı
    Öncel ARIKAN

    Son iki yıldır pekçok yarışı yarıda bıraktım izlerken. Raikkonen siz F1 benim için anlamından çok şey kaybediyor. Williams'ın bu halinde dahi olsa Kimi'yi F1 de görmek büyük keyif olur. Şuna Sauber takımını destekliyor, Perez ve Kobayashi'yi takip ediyorum ama bir yere kadar. Raikkonen dönerse Williams'a çok şey katar. Belki bir dönemin efsane takımı tekrar eski günlerine dönmek için startı verir. Bu kadar haberin ve Rubens'in açıklamalarını Kimi cephesi hala yalanlamadıysa artık yavaştan umutlanmaya başladım ben.

  2. dönsün dönsün bide o verem etsin bizi orta sıralarda şumi gibi

  3. ya bırakın arkadaşlar pisti kaybetmişiz tulumun peşindesiniz

  4. kimi; daha önceki açıklamalarından anlaşılıyorki ?
    kazanan bir araç dışında F1 döneme demişti.
    Şimdi anlaşılan parası bitti ,cebinden para vererek yarışıyordu
    nede olsa hazıra dağ dayanmaz.

  5. aynen tablo böyle . raikkonenin massanın yerinde olması gerektiği çok açık ve de olsa harika olurdu .

  6. Tolga Soydan avatarı

    öyle tabi 🙂

  7. O, pek güvenilir bir kaynak değil Tolga. Bekleyip görmekte fayda var 😉

  8. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Rai sport ta bir haber seyrettim.italyancam yok ama anladigim seneye williams in rubens in yerine raikonen ile maldonado yu yaristracagi yonunde.haber bir niyet veya duyum haberi degil se rai williams tamamdir..

  9. Tolga Soydan avatarı

    anlaşma olmus sayılır.Araplar 3 yıl mali destek sağlayacaklarmıs.maldonado diğer pilot

  10. Kimi'nin tekrar F1e dönmesini çok isterim fakat bu takım williams değil rekabetci haketiğini fazlasıyla verebilecek bi takım gerekli Kimi için örneğin: Redbull, Mclaren, Mercedes, Renault özelliklede Redbull Mark Webber'in yerine çok iyi oturur.

  11. Kimi'yi severim ancak dönse bile yapabilecegi hiç bir sey yok.Williams gelişirse orta sıralarda yarışır…

  12. vettel gerilerde,iken geçiş yapamıyor kendini rez,il ediyor gibi zırvalamalar yapmışsın sonrada aracınından maksimum verim alanlar olarak ham,lton alonsoyu göstermişsin hamilton bu sene en çok neden eleştiriliyor geçiş yaparken kaza yapıyor diye nasıl f1 izlşiyorsun sen f1 den bir şey anlamıyorsun yalandan yorum yapma bari sayfa dolmasın adam gerilerdeiken takımı diyordu risk alma geçiş yapma diye gerek yok risk almaya şeklinde kaç tane telsiz mesajı gelkdi ama belliki yarış izlediğinde yok duymamışsındır son yarış hamiltonu geçşini izle takım artık emir vermeyince geçişlerini yapıyor çokk rahat anladınmıı

  13. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Kazanma Şansımız Yok Denecek Kadar Az…Macaristan Kazanacak..Siteye Girdiğimde Macaristanın Oyu 26035"di 10 Saniye Sonra Yeniledim 26120..Saniyede 10 Oy Yakın..Büyük İhtimal Hile Yapıyorlar..

  14. Kadir YILMAZ avatarı

    mış, miş… patlat imzayıda o zmn inanalım, o zmn da yetmez artık, önce sıkılmış tavırlarını yok et rakipken ki, mclarenli zamanlarındaki istekli haline dön bi gönül al bakalım, biz zaten aynı schumi için olduğu gibi hep burdaydık, yine arkanda oluruz. Yani 97 den öncesini kaçırsam da, o zmnında 6-7 çok iyi denilebilecek pilotu vardı ama 2000'nin başlarına göre epey iyi bir jenerasyonu seyrediyoruz diyebilirim (üst sınıf; sch, rai, vet, ham, alo – üst sınıfa tırmanan; kub, ros – gelecek vaat eden; hul, dir, kob, sut, per), hepsi şu an yarışmasa da aynı 10 yıllık dilim içindeler ve bir çoğu bana 2000 lerden farklı heyecanlar yaşatıp bişeyler var gibi hissettiriyorlar (asla başarılı olamayan frentzen gibi). Neyse rai gelsin de paslanmadıysa gerçek saf hızı hatırlayalım.

  15. Konu dışı;
    McLaren tulumları için yapılan oylama işlemi yenıden başlamış arkadaşlar oylarınızı beklıyoruz

    http://www.hugoboss.com/de/en/emag/mcLaren/

  16. Tolga Soydan avatarı

    f1 yeni izleyeme baslamısn bellli

  17. Tolga Soydan avatarı

    Ilta-Sanomat da çıkıyosa gerçektr.

  18. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Williams buna dondurma almaz bak.. Tüh..

  19. alonzomanyaa  avatarı

    Ulan nasıl bir site oldu burası, bu yorum -26 puan alıyor, diğerlerinin adice yorumları +26..

    YUHHHHHHHHHHHHHHH SİZE SİTE KERE….

  20. O gününde olduğu zaman ve istekli olursa araçtan maksimumu çıkaracak kapasitede bir pilot,eğer dönerse F1 e renk katacak,seyirci oranını yüksetecek (özellikle bayan taraftarları) birisi köklü bir takımla dönmesi avantaj olacak,takımında daha konsantre olmasını eski günlere dömesinde yardımcı olacak düşüncesindeyim.

  21. benimde hoşuma gitmiyor uzun saçlı halii

  22. Hulkenberg – di Resta – Perez – Rosberg

  23. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    ayrıca başparmak'ın önden başlamadığı yarışlarda nasıl ezilip rezil olduğunu herkes gördü geçiş özürlü öndekini geçmeyi bırak arkadakiler başparmakı duman etti. Hızlı araçla önden başlayıp giden adamı yetenekli yaptın ya harbiden sorunlu olduğunu anladım 😀

    geçiş denerken başparmak'ın ne kadar komik durumlara düştüğünü herkes gördü , talk showlara konu bile olur adamın düştüğü haller.

    Mesele hızlı araçla kazanmak değil, aracın suyunu çıkararak hızlı olmak hamilton,alonso.. kapiş?

    🙂

  24. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    tamam ne yırtıyosun kendini yaw kafayımı yedin kendini fazla kaptırmışsın 😀

  25. Parayı herkes sever, parası olan daha çok. Nasıl bi Dünya da yaşadığının farkında değilsin galiba . Bir arkadaş Karl Marx tan bahsetmişti biraz oku. Olay sadece para değil (ama çoğunluk para ) politika, koltuk kavgası, sansasyonellik, reklam iyi kötü imaj, sonuçlarını görememek, çalım atmak. Ferrrari nin paraya ihtiyacı olması ile ilgili değil, olay onu yönetenlerle ilgili. Şunu sormuşsun ki Ferrari nin paraya mı ihtiyacı var( ayrıca maaş dahi ödemiyor alonsoya düşün artık) e Ferrari nin Massa ya mı ihtiyacı var. ne yaptınız bu araç bu kadar kötü değil, diyelim ki kötü, kötü bi araçla yarış kazanılmıyor mu? i(ngiltere demeyin zorla yarış kazandırdılar bize,). Bitmiş bi Massa var Alonso ne yapsa offfffff adam ne yaptı be takım arkadaşına da geçilmiyor. Massa bitmiş onu referans alamazsın ki . ki zaten geçse biyerden bi nota geliyor. Ferrari nin performasını Alonsonun performansıyla uyarlayamazsın belki Alonso nun performansıda iyi değil. çünkü iyi massa demiyorum yanında herşeyiyle tükenmiş bi pilot var . yanına koy bi pilot o zaman aracın performansını sorgula. yarışıp yarışmadığını anlamıyorum ki ben massanın. Paraya mı ihtiyaç var? Güzel soru . Sence Bay E nin paraya mı ihtiyacı var. Öldü ölecek ama yok diretiyor şu kadar para vereceksiniz.. Alonsoyo göre araç kötü yahu bigün olsun iyide hı madem kötü 0.6 getirdin Mclaren e burayada ver, yok mu gelişimin . bu araçlar geçen sezonun kurallarıyla üretildi. en iyi ikinci olan araç şimdi üçüncü mü oldu e şu mu çktı ortaya hamilton daha iyi araç geliştiryor. ama şimdi şu çıkacak ortaya 3. araçla ikinciyiz sadece aracı sürüyor ne geçiyor ne risk alıyor, ben alonsonun arkalardan yarış kazandığını hiç hatırlamıyorum singapur demeyin. Weber de düdük necmi misali şabana gazı verdiği gibii gazı veriyor bu geçişi sadece alonso gibi pilotla yapabilrsin oda biliyor sonunda yavaşlayacağını. emin olun oldukça tutkulu Ferrari fanıyım fakat hiçbi zaman yönetimini sevmemişimdir..

  26. Heinrich Himmler e bu adamı ferradide yarışırken gördük massa ya bile geçildi arkadaş anlamıyorum ne var bu adamda ne başarısı varmış f 1 de bir şampiyonluk hepsi o abartmayın ya hiç bir şeyde yapamaz f1 de görürüsnüzz

  27. arkadaşım abartmayın o kadar hepi topu bir şampiyonluk yaşadı o kadar o seneyi eğer izlediyseniz eğer massa nın aracındaki mekanik arızalar ve pit ekibi yüzünden kaybettiği puanlar olmasa massanın önünde bi,le bitiremeyecekti isterseniz o sezonu bir insceleyinzaten ikinci senesinde masaya bile geçildi neyi övüyorsunuz bu kadar adam f1 i bıraktı kör ölür badem gözlü olur misali kıymete bindi

  28. ben adami siralama turunda gormeden inanmam 🙂

    williams zaten tarihinin en kotu sezonlarindan birini geciriyor. daha da dibe batacaklarini sanmiyorum. seneye ben de guclu olacagini dusunuyorum williams'in. tek basina etkili degil belki ama renault motoru da buna katkida bulunacak.

    bununla birlikte rai ile olasi takim arkadaslarindan kim olursa olsun, hem williams hem de rai icin iyi olacaktir. ben hulkenberg'in gelmesini isterdim. ama muhtemelen sutil olacak diye dusunuyorum.

    rai williams icin hiz – tecrube – sponsor destegi acisindan tercih edilebilecek bir pilot. 2 yil ara vermesine ragmen. williams da simdilik rai icin uygun secenek gibi. ama ben basamak olarak gormesinden cok, williams'i takim arkadasiyla birlikte eski gunlerine dondurmesini yeglerim tabi.

  29. kimi raikonne kaç şampiyonluk yaşadı f 1 de bir
    bu neya adam sanki bütün f1 rekorlarını altüst etmiş gibi yok veber in yerine gelseymiş vettel i duman edermiş sanırsınız adam katıldığüı bütün yarışları kazandı vettel sizin canınızı ne kadar yakmış böyle ya bütün kazandığı yarışları toplasan 20 yi bulmayan bir pilot neymiş vetteli duman edermiş ne kadar komiksin sen beğenmediğin vettel f1 in en genç yarış kazanan pilotuhem de torro rosso ile şuanada yaşına göre f1 in en başarılı pilotu adamın başarıları arttıkçça sizin gibi çekemeyen ,insanlar çatır çatır çatlıyor adamın ne kusuru varmış anlamıyorum sırf yarışların yarıdan fazlasını kazanıyor diye adamı beceriksiz yaptınız ne acayip insanlarsınız

  30. keşke hayran olduğun kişinin adını doğru bilsen yada doğru yazabilsen

  31. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    hoşt…

  32. Schumacher- avatarı

    2012
    Schumacher-Alonso-Hamilton-Button-Raikkonen-Webber-Vettel ( Sevmesemde )

    Gride bak be vay be

  33. şu saçları kestir be rai 🙂 önleri de dikersin eskisi gibi tam olur 🙂

  34. Basın bu konularda yanılmıyor nerdeyse. Rubensin tutuşmasınıda düşündüğümüzde, Rai'nin dönüşü kesinleşti bence.

    Schuminin dönüşünü ise kesinleştiren babasının açıklamasıydı benim gözümde, ''Michael her gün saatlerce spor yapıyor. Bunları boşu boşuna yapıyor olamaz.'' Aha demiştim dönüyor 🙂

    Kimi'de dönüyor 🙂

  35. Sen şimdi Ferrari'nin para içinmi Alonso'yu aldığını söylüyorsun.Hem F1'in en iyi takımı takımı diyorsun hemde para için diyorsun.Biraz profesyonellik.Alonso şuan kendii becerileriyle Ferrariye bişeyler katıyor.Yksa Ferrari'nin gerçek performanı Massan'nın performansı ile aynı

  36. sence bu mümkümü f1 en iyi takımından bahsdiyosun ama diyosun ki o koltuğu ferrari bile parayla veriyorsa biz niye f1 izliyoruz ki (sence ferrarinin parayamı ihtiyacı var???)

  37. Heinrich Himmler he? Bu adamı herkes bilmez. Kabaca 'faşizmin babası'dır. Nazi Almanyası'nda en beğendiğim şahsiyet Erwin Rommel'dır. Büyük bir komutandı. Neyse… Benim değineceğim konu şudur: Kullanıcı adın ve avatarına rakip olarak kızıl bayraklı veya çekiç-oraklı bir Karl Marx veya Lenin veya Mao gelmesine önayak olabilirsin, haberin olsun 🙂

  38. nick başkasının , yorum başkasının:):)
    Başkası olma kendin ol.Böyle çok daha güzel olur.
    Taklit yeteneğine hayranım.

  39. sessizliğin ve kimsesizliğin içimizi yalnızlıkla doldurduğu bu insiz cinsiz alemde kaç defa sinekleri kartal, elsiz ayaksız kötürümleri iskender diye alkışladık…nerdesin ve ne zaman geleceksin ey şanlı yiğidim….

    at kıçında sinek, it başında kene gibi asalaklar…
    tekerinize çomak sokacak biri geliyor…
    savulun kimi the iceman raikkonen geliyor…

  40. Tuttuğunuz pilot parayla f1 i n en iyi takımından koltuk satın aldığı için tabi ki mutlu olursunuz . 2008 ve 2009 da siz nasıl zevk aldıysanız… Ayrıca olursa, Williams ta f1 in en köklü 3 takımından biri o aracı sürmek o takımda yarışmak ayrı bir onur gelecekse Williams la olması en güzeli olur ve bir Spa galibiyeti 🙂

  41. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Dönmesini çok istiyorum.Çok zevkli olacağından hiç şüphem yok.:)

  42. vay be f1 de şimdiye kadar kimi den başka hep birini sevmeye calıştım fakat olmadı kimi siz f1 de schumi varken bile tat tuz yok ins doner

  43. Williams bence raikkonen için doğru tercihlerden biri.Raikkonen içinde aksiyonun, eğlencenin olduğu şeyleri seviyor.Hızlı bir araç ile en ön sırada fark açarak gitmektense arka sıralardan önlere doğru yardırmak raikkonen için daha zevkli olacağı kesin.Kendini ispat etmesine gerek yok, dönerse eğlenmek için F1'e dönecektir.

  44. yapayım bir çalışma güzel birşey çıkarsa ortaya yazarım:)

  45. son zamanlarda duyduğum en güzel haber.

  46. bir de akrostiş denemesinde bulunsan? Nedir bu rai aşkı 🙂

  47. Bu adamın yeri Williams değil Ferrari Mclaren ,Red Bull.Sağlam karakterini hızı ile harmanlamış bir adam.Boşluğunu f1 severler kadar basın da hissediyor ki sürekli ha döndü ha dönecek diyor.
    Williams ın ayağa kalkması isminin daha fazla duyulması için müthiş bir hamle .Raikkonenin varlığı yeter.Nerede yarışırsa yarışsın onun gammazlığa, manipülelere , kayrılmalara ihtiyacı yok.

  48. at kıçında sinek 😀

  49. sessizliğin ve kimsesizliğin içimizi yalnızlıkla doldurduğu bu insiz cinsiz alemde kaç defa sinekleri kartal, elsiz ayaksız kötürümleri iskender diye alkışladık…nerdesin ve ne zaman geleceksin ey şanlı yiğidim….

    at kıçında sinek, it başında kene gibi asalaklar…
    tekerinize çomak sokacak biri geliyor…
    savulun kimi the iceman raikkonen geliyor…

  50. MUSAB BERA 06.10.2009 21:12:58 0

    GÖNÜLLER SULTANI KİMİ BU SANA…

    sen kimsesiz seyyahı meçhuller caddesinin…
    sen yankısından kaçan çocuk kendi sesinin…
    sen sırtında taşıyan işlenmedik günahı…
    ferrarinin değersizi spa nın kralı…
    sen usanmaz bekçisi fastest lap ların…
    sen umarsız insanı vefasız formula nın…
    sen kutup yelkenlisi seni anlayamayanlarda…
    formulanın en bahtsızı geçişsiz pistlerde…
    sen ferrariye ağır gelmiş boşlukta düşen fikir…
    satılmışların dolabında kör ve çilekeş beygir…
    sen dürüstüz diyenlerin boyunlarında vebal…
    sen satınalınmışlara mazi yarınkine istikbal…
    sen aslandın kediye boğduruldun…
    sponsorun yoktu ferraride boğuldun…
    ama sen kimiydin sevenlerinin sevgilisiydin…
    seni çekemeyenlerin f1 de en büyük kiniydin…
    sen adamsın doğrusun efendisin centilmensin…
    sen safkan hız king kimi raikkonensin…

  51. Umarım doğrudur ve umarım Williams'ın aracı da biraz kifayetli olur…

  52. patlat şu şiiri herkül alem sevgi görsün methiye görsün adanmışlık görsün yaşama sevinci görsün.

  53. Unutmakla en iyisini yapmışın. Keşke komple çekilip gitse yeter artık 🙂

  54. sanırım ondanda bahsetmiyor şiirden bahsediyor

  55. moto gp deki ve ülkemizdeki talihsiz olaylardan sonra kimi nin transfer haberini okumak bana ilaç gibi gelir.hele bir williams la gelsin sonra başka takımlarada transfer olur yeterki gelsin

  56. abi senin şu meşhur şiirini yapıştır buraya bi okuyalım 🙂

  57. Williams'ın seneye daha güçlü olacağını düşünüyorum. 2012'ye gayet iyi hazırlanıyorlar yeni ekiple. Takıma yeni katılan Gillan Japonya'dan itibaren araçların güçsüz olduğu noktaları yerinde tespit ediyor. Coughlan ve Sommerville ise bu güçsüz yönleri geliştirmekle uğraşacak. Seneye Renault motoru da Williams'a önemli bir avantaj getirebilir.

    Suudi Arabistan şirketleri Williams'ın ilk kurulduğu 78'den 80'lerin ortasına kadar takıma ortaktı. TAG grubu McLaren ile ortaklık yapmadan önce Williams'ın ana sponsorlarındandı. Yine Suudi Arabistan Havayolları Fly Saudia da öyle. Muhtemelen yaşlı amcamız eski bağlantılarını tekrar kurmak istemiş. Böylece ekonomik olarak daha rahat edecekler.

    Böylece Kimi Raikkonen'in kötü bir takıma gelmeyeceğini düşünebiliriz. Hayırlı olsun diyorum. Haberin gerçeğe dönme olasılığı yüksek.

  58. ''harika''

  59. Hem Raikkone' nin dönmesi hem de pistte 6 dünya şampiyonunu izlemek hari olacak. İnsallah dönersin..

  60. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    çok yanlış seçim çok , kimiyi yavaş araçla izlemek hiç istemem. Williams ile sürünen bir kimi bizlere sadece üzüntü verir. En kötü reno veya mercedes ile dönse iyi olurdu. Webber'in yerine çok güzel olurdu mesela başparmak o zaman görürdü ikinci pilot olmadan nasıl yarışılırmış, yarışlarda agresif kimi başparmakı duman ederdi 😀

  61. yok anlamıyorum yanlış sen merak etme… yavaş araçla tii ye alırız diye düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz…

  62. ewet son derece mantıklı 2012 ısınma olur 2013 RB koltuğuna oturur.Olurmu olur neden olmasın

  63. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Gelsede gülsek azıcık.., Kimi' ye değil, yanlış anlama…

  64. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    burdaki yorumlar birbirlerimizi daha iyi bilgilendirmek için olan bişe ama sen tam tersine alaycı yorumlar yapıyosun yorumlarına biraz daha dikkat et boş konuşma arkadaşım

  65. hep bir ümit bekleyip durduk…inşaallah hayırlısı neyse o olsun…
    bu bakışlara f1 in ihtiyacı var…katran gecelerin heyulası mezarı kartal yuvası aslan yürekli richard hisar boylu silahşör kimi the iceman raikkonen…
    haydi kimi bir yıl daha bekletme bizi lütfen…

  66. Kimiyi tekrardan F1'de görmek olduça güzel olacaktır.

  67. rocco junior avatarı

    Haberi birkaç gün önce twitter msjı olarak görmüştüm.Doğru mu değil mi bilemem ama hayırlı olsun her şekilde.Kimi şu an fitness programını değiştirmiş,kondisyon çalışmaları başlamış.Arkadaşlarla konuşuyorduk o sırada farklı kaynaklardan da takip ettim.

  68. Rubens Baricellonun da Geni ile konuştuğu söyleniyor Kubica ise 2012 için Test pilotu olacakmış ve 2013 de Rubens den koltuğu devralacakmış. Şuan Sutil gibi bir yetenek gerçekten kokpitsiz kaldı gibi.

  69. Sutil Genii GP'ye geçebilir mi acaba? Patronunu yaralamıştı takımın ama. Genii'nin tecrübeli bir pilota ihtiyacı olacak. Eğer böyle olursa matematik çözülür. yoksa Sutil işsiz kalır.

  70. Yusuf  Hitay avatarı

    2013 te rbr ya da o ayarda büyük bir takıma geçmek için ısınma turu olabilir.

  71. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    mantıklı oldugu kadar da mantıksız asıl unsur sutil acep williamsla anlastıysa ki bence kesindir bu acaba kimi kimin yerine gelicek.belkide bizim ehtiyar sutil-kimi ikilisini getirecek+renault motorula deli mi oldu bu yoksa kimicilerin hayalleriyle mi oynuyor.hacep ikinciyse kacıııııııııııııııııınnnnnnnnnn cabuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  72. Bana göre anlaşma oldu gibi. Kimi tarafın dan da bir yalanlama gelmedi diğer motor sporların da elde ettiklerine bakarsak F1 en iyi seçenek Kimi için kendide bunun farkına vardığını ve böylece anlaşmaya vardıklarını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir