Hamilton, Hindistan'da Güçlü Olacaklarından Emin

yazar:

kategori:

Kore’de pol pozisyonunu kazanan ancak yarışta bekleneni vermeyip Sebastian Vettel’in arkasında kalan Hamilton, Hindistan’da da güçlü olacaklarını düşünüyor.

Hamilton “Ayarlar açısından Kore ile aynı gibi. Aracımızın özelliklerinin Kore’de olduğu gini piste uymasını bekliyorum. Yüksek downforce ile biraz daha iyi olabilir çünkü oldukça iyi yüksek hız downforce gücüne sahibiz. İyi durumda olabileceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Hamilton ayrıca Kore’de Vettel’in 12 sn arkasında yarışı tamamlamasına rağmen daha yakın olabileceğini ancak ön kanadına gelen şeyin downforce kaybına neden olduğunu söyledi.

Hamilton “Sebastian’ı uzun bir süre tutabildim bu yüzden onun önünde olabilseydim orada kalmaya devam edebilirdim. Ancak ön kanadıma bir şey oldu ve çok fazla downforce kaybettim. Özellikle son sektörde gerçekten zorlandım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mclaren button avatarı
    mclaren button

    forsa raikonen abi kızma ben kötü bişey demiyorum içimden gelenleri söylüyrım ferrarinin herşeyi bana yalan geliyor raikonenin 2007 şampiyonluğu bile brezilyada massa yattı o kazandı levisi özelliklede jensonu seviyorum dürüst efendi adamlar bide hızlılar tabikide

  2. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    tmm kardeşim sizin köy bizimkinden büyük nedir bu ham ve but savunmacılığı herkesin nerde ve ne yaptığı ortada

  3. mclaren button avatarı
    mclaren button

    en azında hata yaptığında kabul ediyo özür diliyo alonso gibi haberim yoktu demiyo hem insanlar yavaş olunca levis ne yapsın

  4. ters soyledın galıba 🙂 genelde ham vurur 😀

  5. mclaren button avatarı
    mclaren button

    button 1 olur. insanlar gelip levise vurmazsa oda 2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir