Mercedes Yeni F-Kanal Hakkında Konuşmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Söylenene göre takım, bu ay bir hafta sonunun antrenman seansında bir prototip denedi ve Bild, bu şekilde aracın azami hızının 8 km/sa arttığını yazdı.

Brawn: “Hiç bir fikir hakkında konuşmak istemiyorum. Ama ileri gitme adına yeni araç üzerine riskler almamız gerekiyor.”

Bununla birlikte Michael Schumacher de yeni bir kanadın olduğunu doğrulamadı.

Son testinde bu kanadın nasıl bir his verdiği sorusuna Schumacher “Mükemmel” cevabını verdi ama ekledi “Çok dürüstçe söylüyorum, farklı bir kanat denemedik. Önceki kadar iyiydi.”


Yorumlar

  1. f kanal sana çok birşey katmaz,diğer taraflarda gelişmesi lazım mercedes in zaten harika bir motorları var…Düzlükte 10 km/h daha hızlı ol sana sadece monza ve uzun düzlüklerde avantaj verir bence ne yazıkki aerodinami çok önemli artık bu sporda viraja girişin,çıkışın bak RB adamlar virajlarda nasıl gidiyorlar.Mercedes çok gelişmeli ve inanın ben çok istiyorum gelişmesini rekabet lazım,heyecan lazım….

  2. Konusmamakta haklı nerdeyse mercedesın 2012 aracının tum detaylarını ve projelerını ıstıyecekler bazen basında abartıyor cevap alamayacagını bıldıgı sorular sorarak… "Cevabı aslında konusmak istemeyerek vermiş"

  3. mercedes bu tasarımı geliştirip büyük işler yapabilir rbr egzozu geliştirdi 2 sene domine etti f1 i aynısını mercedes te yapabilir

  4. – da ayrı :))

  5. bence onlarda bilmiyor.Bizim Ferrri gibi umut veriyor olabilirler

  6. mclaren button avatarı
    mclaren button

    abi lütfen böyle yapmayın hayat kısa birbirimizi üzmeyelim

  7. 05Alonso|Ferrari vs McLaren-ending struggle! avatarı
    05Alonso|Ferrari vs McLaren-ending struggle!

    Kriket.

  8. vay amq hadi be

  9. ee yani varmı yokmu böyle bir kanat??

  10. mclaren button avatarı
    mclaren button

    bu sene mercedesten ferrariyi geçmesini istiyorum red bulu artık geçemezler seneye biz şampiyon olunca onlar da ikinci olurlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir