Hamilton Özel Hayatını Unutup Sadece Galibiyetlere Odaklanacak

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, yakın zamanda kız arkadaşı Nicole Scherzinger ile ayrılmış ve bu, Kore GP’de yüzüne yansımıştı. O hafta sonu sıralamada Red Bull egemenliğine son vermesine rağmen donuk ve üzgün halinin arkasında ne olduğu merak edilmişti.

İngiliz pilot, arka planda yaşadıklarının pistteki performansını etkilemediğini, Kore’de podyuma çıkmanın yüzünü güldürmeye yetmediğini ifade etti.

Kore’deki durumu için Hamilton: “Kore’de ruh halimin harika olduğunu söyleyemem. Zor geçen bir iki hafta oldu ama son yarışın bana çok şey ifade ettiğini de düşünmüyorum”

“Tekrar podyuma çıkmak güzeldi ama bu sadece bir yarış. Bütün sene inişli çıkışlı geçti. Birçok kişinin gelip geçtiği şimdiye kadarki en kötü sene olduğunu düşünüyorum”

“Yarışlarda bazı sorunlarım oldu ama özel hayatımda da oldu. Harika bir sene olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle gelecek seneyi dört gözle bekliyorum”

“Benim için şu anda daha önemli olan, hayatımı toparlamak ve yapmaya bayıldığım işe odaklanmak.”

“Özellikle 2., 3., 4. veya 5. olmak beni rahatsız etmiyor; farkı yok. Kazanmak her şeydir. Onun haricinde kaybedenlerin 2. veya kaybedenlerin 3. olursunuz”

“Her şeyi yoluna koymak, istikrar yakalamak, küçük meselelerle doğru kombinasyonu yapmak, bulmacayı tamamlayıp sonuçlar almak bana bağlı”

Özel hayatının basında yer almasına Hamilton: “Onları okumuyordum ama ailemden aldığım büyük destek sayesinde bu durumla başa çıkmaya çalışıyordum. Siz ve diğer herkesin, bunun nasıl olduğunu bildiğinizden eminim. Çok zor”

Zor geçen zamanlarına rağmen İngiliz pilot, McLaren adına elinden gelenin en iyisini yapmak için odak noktasını kaybetmeyeceğini belirtti.

Hamilton: “Hayatımdan çok memnunum. Harika bir işim var ve muhteşem bir de ailem. Kazanan olmak istiyorum ve bunun için çalışıyorum. Pes etmeyeceğim ve zorlamaya devam edeceğim”


Yorumlar

  1. Özel hayatı beni ilgilendirmiyor ama kendisi için nasıl rahat olacaksa öyle yapsın. Herkesin hayatında sorun olabiliyor. Medyanın önünde durmasa O'nun için iyi olur. Sıkıntı görmeden rahatın tadını bilemez. Zorluklar insana yaşamayı ve hayata tutunmayı öğretir.
    Hızlı,hırslı,agresif,yetenekli ve izlemeye değer bir pilot. Shumi'den sonra en çok izlenebilecek bir pilot.Her haliyle yarışa renk katıyor.

  2. mclaren button avatarı
    mclaren button

    alemci pilot istemiyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir