Massa: "Sert Lastikler Burası İçin 'Çok Sert' "

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, öğleden sonraki seansta şampiyon Vettel’in önünde en hızlı isimdi.

Massa: “Elbette aracın iyi olduğunu düşünüyorum. Araç rekabetçi. Red Bull ve McLaren’in ne kadar yakıt yükü ile çalıştıklarını vs. yarın göreceğiz. Ama aracın iyi olduğunu ve iyi bir tur attığımı düşünüyorum”

“Araç iyi olunca iyi tur atabilir ve zirveye çıkabilirsiniz”

Ferrari pilotu, pistin tozlu olduğunu ve işleri zorlaştırdığını belirtti.

Massa: “Pistte yarış çizgisinin dışı çok tozlu. Çok zor bir durum. Çizginin dışında çok kum var ama pist güzel”

Brezilyalı pilot, sert lastiklerin burası için “çok sert” olduğunu, Pirelli’nin yanlıi bir karar verdiğini ifade etti.

Massa: “Sert lastiğin bu pist için çok sert olduğunu düşünüyorum. Burada da geçen yarıştaki lastiklerle sürmemiz gerçekten mümkündü. Çünkü asfalt çok dügzün ve (lastiklerde) bozulma, beklenenden çok daha düşük”

“Yumuşa ve süper yumuşak lastiklerin olduğu Kore’de bunu gördük. Herkes korktu ama sorun olmadı; karar doğruydu. Buraya, asfalta bakınca çok farklı olmadığını görüyorum. Bu yüzden sertleri getirmek doğru değildi.”


Yorumlar

  1. yeni gelmiş olsan da az çok karakterin belli ediyor zaten nasıl bir aile terbiyesi gördüğün.bırak biz böyle şeyler konuşmayı yanında şortla bile gezemeyiz.kortuğumuzdan değil tabi SAYGIDAN.

  2. mclaren button avatarı
    mclaren button

    babam şöyle der her askerde bi bahane vardır bide……. devamını söylemem anlayın. bahane üretmekle olmaz

  3. İyide massa adamlar nerden bilsin kardeşim,sonuçta ilk yarış yapacaklar belki diğer lastikleri getirseler aşırı bozulma olacak ve bu seferde oyönden şikayet edilecek.Adamlar risk almadı bu sefer hepsi o

  4. Aslında bende ilk başta şaşırmıştım sert lastikleri duyunca.Sertler bizim için kötü haber tabii ki. Yumuşak set lastikler olsaydı bu yarışı kazanmak için umudum olurdu.İnşallah yarın ilk çizgilerde yer bulabiliriz.Pazar günü de podyum olursa çok iyi olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir