HRT 2012'de Williams Vites Kutusu ve KERS'i Kullanacak

yazar:

kategori:

Takımdan yapılan açıklamada yeni anlaşmanın teknik birlikteliği daha ileri seviyeye taşıyacağı ve bunun takımın performansının artmasında etkili olacağı belirtildi.

Colin Kolles “Son 2 sene içerisinde Williams F1 ile çok verimli bir birliktelik oluşturduk ve takımımızın gelişiminde oynadıkları önemli rolün devam edecek olmasından memnunuz.”

“Birlikte geçirdiğimiz yıllarda kazandığımız deneyimin yanında, bize sadece son teknoloji vites kutularını vermeyecekler aynı zamanda KERS’in faydasını da göreceğiz ve bu takımımız için önemli bir adım olacak.”

“Takım olarak Williams’ın desteğiyle büyüdük ve gelecekte de Formula 1’de önemli geçmişe ve prestije sahip olan onlarla devam edeceğimiz için memnunuz.  Bu anlaşma, şu anda Münih’te teknik ofisimizde hazırlanan 2012 aracımızın gelişimini de güçlendirecek.” dedi.

 


Yorumlar

  1. seneyede artık ön gruba yaklaşamazlarsa hepsini toptan f1 den atamak lazım adamlar her yarış 4 5 defa tur yiyo

  2. hrtnin daha doğru dürüst bir fabrikası bile yok

  3. talihsizlerrr…

  4. bu takımlar yardım almıyorlar doğrudan sanırım. sadece teknoloji satın alıyorlar. hidrolikler, vites kutusu, kers gibi şeyler.

  5. Evet biliyorum, keza red bull'da bir zamanlar desteklediğim jaguarın devamı bir takım.Dediklerinde haklısın ancak profesyonellik ve teknik kadro anlamında 2-3 sene sonrası için şuanki durumunlarından daha iyi olacaklarına dair ışık vermiyorlar.Tabi neler olur bilinmez ama demek istediğim lotus her sene gelişim kaydeden bir takım görüntüsünde iken hrt ve virginin kat etmesi gereken yol çok uzun.Test takımı hususunda verdiğin örnek güzel gerçekten, force india gelişim aşamasında mclaren ile beraber bazı anlaşmalar yaparak bugünlere gelmişlerdi, hala mevcut bir anlaşmaları var mı bilmiyorum ama force indiada zamanında yardım almıştı 🙂

  6. Bildiğin gibi o Minardi şimdiki ToroRosso; HRT şu an RedBull gibi bir zengin ve ya bir fabrika takımı tarafından alınırsa aynı duruma gelebilir, ki bunu kolluyorlar, F1'e artık yeni bir girişin imkansızlığı onların yaşama süresini çoook uzatıyor zaten.. Aslında HRT bu teknik antlaşmayla Williams'ın test takımı konumuna gelecek ve bu her ikisine külfetsiz yükselme fırsatı veriyor, McLaren, Virgin ile bunu zaten yapıyor… ayrıca bu tarz takımlar halihazırda bazı büyük şirketlere para karşılığı parça(çeşitli materyaller, alaşımlar, yakıt gibi yağ gibi akışkanlar, yazılımlar v.s.) testi yapıyorlar ve bu bile yaşadığımız bu dünya için onların ne kadar büyük fayda sağladıkları hususunda fikir verebilir. Formula 1'de boş yok 🙂

  7. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Williams'ın kendine hayrı yok HRT'ye mi yardım edecekler ?

  8. HRT ve Virgin takımların önemi çok büyük. Hiçbir zaman doğrudan batmayacak takımlar. Artık yeni takım almıyorlar ve mevcut takımlardan birini satın almak F1'e girişin tek yolu. Yeni bir rakım F1'e girmek istediği zaman istedikleri fiyattan satabilecekler takımlarını.

  9. Hem HRT hem VIRGIN simarik zengin oyuncagi takimlar, bugun varlar yarin yoklar..

  10. HRT takımını hiç sevemedim.Minardi de belki hep son sıralarda kalıp fark yiyiyordu ama o takımın bi sempatikliği vardı, nice pilotlar çıkardı.Hrt bu görüntüden şimdilik çok uzak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir